Kanama başladı

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Kızlar sabahtan beridir kanama var ve tüm gebelik Belirtilerim yok oldu Dr a gitcem dua edin lütfen

İçerisinde kanama vardı çok öksürdüm dün boğazıma fındık kaçtı ölecektim ondan kaynaklı olabilir mi ki öksürük yapmış olabilir mi

yerleşme olabilir, panik yapma hemen. yat dinlen bakalım doktora gidene kadar. sonucu da yaz mutlaka. inşallah kötü bir şey olmaz.

psiklojik olarak sana öyle gelio da olabilir. hemen bir anda yumuşar mı? doktora gidene kadar bekle sakince. olumsuz düşünme.

bence bisey yoktur.ilk haftalarda kanama normal diyorlar. benimde var ben 5+5 hfatalık hamileyim .kanamam var keseyi gördüler ama bebeği göremediler. erken diyıorlar. bakalım 7 aralıkta gideceğim. bu arada 3 gündür hafif hafif kanamam var kahverengi bazen acık kırmızı. allah büyük merak etme. agrın sancın ateş,in yoksa yerleşme kanaması dır.

tatlım 16. haftadayım daha 3 gun oce bıle yogun kanama ıle acile koştuk... hiç birşey yok bebekte, dokyor sebep bile bulamıyor stressten diyor..

Sakın korkma , ama hemen yanına birini al hastaneye git , önemsiz birşeyse istirahatle geçiyor.. daha ciddi birşeyse iğne serum birşey veriyorlar..
Sakin davran ve hemen doktorunu arayı git cnm.. çok oyalanma ki çabuk çözüm sağlansın. geçmiş olsun

Saol canım ama yerleşme olduğunu sanmıyorum çünki içinde kanama vardı kese etrafında

Canım çok saol 4 de gidicem inşallah acile gitmek istemedim rahat rahat muayene olmak istedim

Canım çok saol 4 de gidicem inşallah acile gitmek istemedim rahat rahat muayene olmak istedim

rica ederim ne demek.. gidene kadar ayaklarının altına yuksek yastık koy dınlen kalkma tmmı cnm.. takıp et o saate kdr. kahverengıne doverse veya koyulaşırsa bu ıyı haber.. kanama azalıyor demektır.. Allah saglık versin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…