Kanama başladı

Allah razı olsun

Saol canım ama yerleşme olduğunu sanmıyorum çünki içinde kanama vardı kese etrafında
internetten baktım şimdi. dinlenmen gerekiyor.eğer aksi durum olursa ilaç serum falan veriyorlarmış. panik yapma. uzan dinlen bence. inşallah biseyi yoktur bebişinin.

internetten baktım yorumları okudum. kese etrafındaki kanamada dinlenmen gerekiyırmuş. ilaç serum falan veriyorlarmış düşük rşskine karşı. bence uzan . inşaallah bisey yoktur bebişinin.

internetten baktım yorumları okudum. kese etrafındaki kanamada dinlenmen gerekiyırmuş. ilaç serum falan veriyorlarmış düşük rşskine karşı. bence uzan . inşaallah bisey yoktur bebişinin.
Şimdi oturuyom zaten gidene kadar bi iş yapmıycam inşallah bebiş iyidir daha kalp atışını duymadım

Şimdi oturuyom zaten gidene kadar bi iş yapmıycam inşallah bebiş iyidir daha kalp atışını duymadım
bende bebği göremediler.keseyi gördüler. bende daha zor bir durum var 45 yasındayım. ilk cocugumu 40 yasında dogurdum cok şükğür gayet saglıklı.allah nasip ettikten sonra hersey boş. yas ,kanama nasip hersey. bende yasımdan dolayı korkuyoırum.

Hamile misin sen bende 35 yaşındayım geçen sene yine aynı şeyi yaşadım bebeğin kalbi atmadı sürekli kanama vardı 9 haftalık kürtaj oldum ve yine aynı şeyi yaşıyorum umarım bebeğimin kalbi atıyordur

evet 5+5 haftalık kardeş istedik. 2 cocuk oldugu için aman aman risk yok diyıorlar.ileri yaşta ilşk gebelikte riskliymiş.senin ilk cocukmu

evet 5+5 haftalık kardeş istedik. 2 cocuk oldugu için aman aman risk yok diyıorlar.ileri yaşta ilşk gebelikte riskliymiş.senin ilk cocukmu
Yok canım 2 tane var Allah bağışlasın. 3. yükselme istedik ama nasip olmıycak heralde olursa çok sevineceğim olmasada Rabbim herşeyin en iyisini bilir.

Rabbimin bildiği birşey var ki olmuyo diye düşünüyorum üzülmüyorum fakat kürtaj olcam olmazsa bu beni düşündürüyor. herseferinde benden bişey ler gidiyo

Rabbimin bildiği birşey var ki olmuyo diye düşünüyorum üzülmüyorum fakat kürtaj olcam olmazsa bu beni düşündürüyor. herseferinde benden bişey ler gidiyo
sen genede isityorsan eğer kürtaj olduktan sonra dr a git önceden hazırlık yap. vitanim al hormonlarını yükselt vb. inşallah hakkında hayırlısı olur.

sen genede isityorsan eğer kürtaj olduktan sonra dr a git önceden hazırlık yap. vitanim al hormonlarını yükselt vb. inşallah hakkında hayırlısı olur.
Yok artık bu olmazsa artık düşünmüyorum Allah hiç olmayanlara nasip etsin benim yavrularımıza bize bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…