Kanama başladı

Hanım efendi öncelikle merhaba lar.
Umarım herşey isteğinize göre olur.
Ama ben doktora gittim kahverengi akıntı için doktor bana kanamada görülebilir norml ama yinede siz her durum karşısında kanama olduğunda mutlaka gelin dedi.umarım Rabbim evlatlarımızı korur.

Amin canım çok saol :))

Konu açılalı bayağı olmuş ama Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Çok şükür bebeğin duruyor. Aynı durumu ben de yasıyorum 10 Kasım da 20.70 çıktı hcg değerim fakat 12 kasımda sabah kahverengi leke geldi sonra pembe oldu ve daha sonra kırmızıya dönüştü bildiğiniz adet kanaması gibi. Yoğun ve ağrılı. Hemen doktora gittim. Bu değer usg de gözükmez dedi. Kan testi istedi ve 42.5 çıktı tam iki katı dedi gebelik var tebrikler dedi. Progestan verdi fakat hala deli gibi kanamam var. Aynı adet gibi her wc de pıhtıları görüyorum yoğun yoğun. Anlayamıyorum.. Ne olabilir bu? Düşükse neden değer düzenli bi şekilde arttı. Çok kötüyüm dünden beri

Benimde kimyasal gebeliğimde öyle olmuştu değer 2 katı artıyordu ama adet oluyorum diyorum adet oluyordum dediğin gibi yoğun 2 gün sonra gittiğimde 51 sen 20 lere düşmüştü ve sonlandı Allah sana yardım etsin sağlıklı gebelikler nasip Etsin canım

Kimyasal olabilir yani. Çok istiyorum bi bebeğim olsun daha yeni evliyim ama. Geçmiş olsun sana da. Çok zor bi durum amin inşallah. Bakalım yarın kan vericem tekrar inşallah bi şey olmamıştır bebeğime

Kimyasal olabilir yani. Çok istiyorum bi bebeğim olsun daha yeni evliyim ama. Geçmiş olsun sana da. Çok zor bi durum amin inşallah. Bakalım yarın kan vericem tekrar inşallah bi şey olmamıştır bebeğime
Hayırr şakın öyle dillendirme tabi olacağı varsa olur ama iyi düşün iyi olsun adet olup gebeliği devam eden başta kaynanam var eşime hamileyken ilk 4 ay bildiğin adet olmuş

Hayırr şakın öyle dillendirme tabi olacağı varsa olur ama iyi düşün iyi olsun adet olup gebeliği devam eden başta kaynanam var eşime hamileyken ilk 4 ay bildiğin adet olmuş
Bilmiyorum ya çok endişeleniyorum. Adet de bile bu kadar yoğun oldum mu hatırlamıyorum beynim sıfırlandı. Çok zor bi şeymiş.. Hani deger düşmüş olsa düşüğe alışmaya çalışcam ama değer yükseliyor kanamam var. Hiç bi sey yapamıyorum. Bu beni çok üzüyor.

Sen yine umudunu kaybetme benim hüsran bitti Allahım sana kucağına almayı göstersin

doktor progestan falan vermrdi mi kullanman icin canim. eger vermediyse bi badka doktora görün düsük önleyici bi ilaç versin önlem amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…