• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama geldi

bilinmeyenselen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
217
44
18
28
Arkadaşlar perşembe kan verdim beta 18 çıktı akşam kan geldi sonra durdu tamamen dün tekrar kan verdim 47 geldi ama sabah kahverengi akıntı geldi durmuştu az önce tekrar kırmızı geldi peçeteye fakat durdu kimyasal mı geçirdim yani :( çok üzgünüm çok

Üzülme sağlıklı olsaydı tutunurdu, karnında büyüseydi testler onlar bunlar uğraşsan çok daha yıpranırdın bunu çabucak unutacaksın en azından. Fetal dna testi yaptırdım bebeğimin beyninde kist bapırsağında parlaklık görüldü diye sonuç da 20 gündw çıktı çok şükür temiz ama ömrümden ömür gitti eğer temiz çıkmasaydı çok büyük yıkım olacaktı bebeğim çok büyümüştü karnımda oynadığını hissediyordum aldırmak korkunç olurdu. Allah sağlıklı bebek doğru zamanda nasip etsin inşallah hiç üzülme

Arkadaşlar perşembe kan verdim beta 18 çıktı akşam kan geldi sonra durdu tamamen dün tekrar kan verdim 47 geldi ama sabah kahverengi akıntı geldi durmuştu az önce tekrar kırmızı geldi peçeteye fakat durdu kimyasal mı geçirdim yani :( çok üzgünüm çok
Yarın tekrar aynı saatte ver değerin düştü mü yükseldi mi bak belki yerleşmedir

Kimyasalda hemen regl başlamaz bende kimyasal geçirdim bu ay değerim dün 5 e düşmüştü bugün regl başladı 5 in altına düşmeden regl başlamaz

Kimyasalda hemen regl başlamaz bende kimyasal geçirdim bu ay değerim dün 5 e düşmüştü bugün regl başladı 5 in altına düşmeden regl başlamaz
Allah tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah 🙏 moralim çok bozuldu iki seneden fazladır deniyorduk , tutunsa bu kadar kan gelmezdi bence nasip artık ne denir ki 😔

Back
X