- 25 Ağustos 2021
- 4
- -10
- 1
- 29
- Konu Sahibi yildizlararasi
O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazmak istedim. Sevgilimle 5 senedir bir ilişkimiz var ve bir ay sonra da nişanımız var. 26 yaşındayım. İki gün önce birliktelik yaşadık. Birden oldu, ki normalde böyle bir şeyi konuşur karşılıklı olarak istemezdik bile. Ve benden kan namına hiçbir şey gelmedi. Farkettim geldi mi gelmedi mi diye baktığını. Sonra ben sana güveniyorum bunu düşünme bile dedi bir daha da bir şey söylemedi. Ama neden böyle oldu bilemiyorum. Daha önce asla bir şey yaşamadım. Doktora gitmeyi düşünüyorum sırf içim rahatlasın diye, bunu da kendime yediremiyorum.
Üstelik hayalimdeki gibi de olmadı. Hiçbir şekilde zevk almadım. Bir acı bile hissetmedim. Yazmaya çekiniyorum ama.. penis boyu kısa. 10 cm en fazla. İnternette araştırdığımda kanama olmamasının sebebinden birinde bu da yazıyor.
Ama kızlık zarı hemen 1-2 cm içeride değil mi? Yani bu etkilemez gibi. Neden böyle olduğu hakkında bilginiz var mı? İnanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim, kendimden nefret eder hale geldim. Ona karşı da bitik gibiyim konuşmak bile istemiyorum içimden atamadım. Beklediğim gibi de olmadı, bu muymuş ya dedim ilk o an. Psikolojik olarak çöktüm. Keşke o an kendimi tutsaydım büyük bir hata yaptım
içimi dökmek istedim düşüncelerinizi merak ediyorum
Üstelik hayalimdeki gibi de olmadı. Hiçbir şekilde zevk almadım. Bir acı bile hissetmedim. Yazmaya çekiniyorum ama.. penis boyu kısa. 10 cm en fazla. İnternette araştırdığımda kanama olmamasının sebebinden birinde bu da yazıyor.
Ama kızlık zarı hemen 1-2 cm içeride değil mi? Yani bu etkilemez gibi. Neden böyle olduğu hakkında bilginiz var mı? İnanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim, kendimden nefret eder hale geldim. Ona karşı da bitik gibiyim konuşmak bile istemiyorum içimden atamadım. Beklediğim gibi de olmadı, bu muymuş ya dedim ilk o an. Psikolojik olarak çöktüm. Keşke o an kendimi tutsaydım büyük bir hata yaptım