• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama olmadı 🥺

yildizlararasi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
4
-10
1
29
O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazmak istedim. Sevgilimle 5 senedir bir ilişkimiz var ve bir ay sonra da nişanımız var. 26 yaşındayım. İki gün önce birliktelik yaşadık. Birden oldu, ki normalde böyle bir şeyi konuşur karşılıklı olarak istemezdik bile. Ve benden kan namına hiçbir şey gelmedi. Farkettim geldi mi gelmedi mi diye baktığını. Sonra ben sana güveniyorum bunu düşünme bile dedi bir daha da bir şey söylemedi. Ama neden böyle oldu bilemiyorum. Daha önce asla bir şey yaşamadım. Doktora gitmeyi düşünüyorum sırf içim rahatlasın diye, bunu da kendime yediremiyorum.

Üstelik hayalimdeki gibi de olmadı. Hiçbir şekilde zevk almadım. Bir acı bile hissetmedim. Yazmaya çekiniyorum ama.. penis boyu kısa. 10 cm en fazla. İnternette araştırdığımda kanama olmamasının sebebinden birinde bu da yazıyor.
7A6E9874-E34B-4E17-B5EB-953D63FC95A9.jpeg

Ama kızlık zarı hemen 1-2 cm içeride değil mi? Yani bu etkilemez gibi. Neden böyle olduğu hakkında bilginiz var mı? İnanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim, kendimden nefret eder hale geldim. Ona karşı da bitik gibiyim konuşmak bile istemiyorum içimden atamadım. Beklediğim gibi de olmadı, bu muymuş ya dedim ilk o an. Psikolojik olarak çöktüm. Keşke o an kendimi tutsaydım büyük bir hata yaptım :KK43: içimi dökmek istedim düşüncelerinizi merak ediyorum

Hiç anlamadım neye harap olduğunuzu. Kanamayabildiğini bunun normal olduğunu okumuşsunuz işte. Ha penisi kisa bulup üzüldüyseniz ayrılın. Yetecek birini bulur adam.

Ayrıca da kimsenin ilk seferi mükemmel değil emin olun.
Öyle bir ailede çevrede yetiştim ki inanın büyük bir suç işlemiş gibi hissettiriyor bu bana. Korkudan dokunamazdım bile kendime. Birden böyle bir şey yaşayınca kahroldum :(

bu kadar kafaya takma yani açıkcası ben olsam takmazdım. çokda önemli bişey değil. ama tabi herkesin yapısı farklı kanama olmamış olabilir çok normal bu kadar psikolojini bozuyorsa bir doktora git için rahatlar. aynı zamanda ilk seferinde zevk almayabilirsin kendine zaman ver kadınların çoğu erkekler gibi değil yani her ilişkide zevk almazlar . 1. kendi bedenini yeni tanıyorsun 2. kafan rahat olacak vs

O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazmak istedim. Sevgilimle 5 senedir bir ilişkimiz var ve bir ay sonra da nişanımız var. 26 yaşındayım. İki gün önce birliktelik yaşadık. Birden oldu, ki normalde böyle bir şeyi konuşur karşılıklı olarak istemezdik bile. Ve benden kan namına hiçbir şey gelmedi. Farkettim geldi mi gelmedi mi diye baktığını. Sonra ben sana güveniyorum bunu düşünme bile dedi bir daha da bir şey söylemedi. Ama neden böyle oldu bilemiyorum. Daha önce asla bir şey yaşamadım. Doktora gitmeyi düşünüyorum sırf içim rahatlasın diye, bunu da kendime yediremiyorum.

Üstelik hayalimdeki gibi de olmadı. Hiçbir şekilde zevk almadım. Bir acı bile hissetmedim. Yazmaya çekiniyorum ama.. penis boyu kısa. 10 cm en fazla. İnternette araştırdığımda kanama olmamasının sebebinden birinde bu da yazıyor.
Eki Görüntüle 2906180

Ama kızlık zarı hemen 1-2 cm içeride değil mi? Yani bu etkilemez gibi. Neden böyle olduğu hakkında bilginiz var mı? İnanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim, kendimden nefret eder hale geldim. Ona karşı da bitik gibiyim konuşmak bile istemiyorum içimden atamadım. Beklediğim gibi de olmadı, bu muymuş ya dedim ilk o an. Psikolojik olarak çöktüm. Keşke o an kendimi tutsaydım büyük bir hata yaptım :KK43: içimi dökmek istedim düşüncelerinizi merak ediyorum
Üzülmeyin biyle olabilir bazen eğer çok sizi damlayan bir durumsa kadin doğum dan bir randevu alın nisanlanizla beraber gidip doktordan bir fikir edinin neden byle olduğuyla ilgili

Zarın esnek olabilir mesela
Erkek arkadaşın da ters birşey söylememiş zaten söylese başka şeyler derdim
Ee ne bu eziklenme?
Gerdek gecesi çarşaf uzatılmasını mı bekliyordun? Kendini berbat hissetme sebebin tek görrvi seni mikroplardan korumak olan zarının yırtılmaması mı yoksa penis boyu mu?

Öyle bir ailede çevrede yetiştim ki inanın büyük bir suç işlemiş gibi hissettiriyor bu bana. Korkudan dokunamazdım bile kendime. Birden böyle bir şey yaşayınca kahroldum :KK43:
Bence çok daha şans. Tam sevisiyosun kan gövdeyi götürüyo amaaan durup sil isin yoksa. Cıks kanamasın zaten daha iyi.

Öyle bir ailede çevrede yetiştim ki inanın büyük bir suç işlemiş gibi hissettiriyor bu bana. Korkudan dokunamazdım bile kendime. Birden böyle bir şey yaşayınca kahroldum :KK43:

Dedi ve hiç orgazm yaşayamadı..

Bence biraz cinsel bilgiyi doğru yerden alacak kaynaklar bul kendine. Zira yolun çok uzun..
Öyle sen benim her şekilde kabulümsün diye maçovari hareketlerle olmaz bu iş.. :KK66:

Benim anlamadığım konu madem zar sizin için bu kadar önemli, partneriniz sorun yapmadığı halde bu kadar korkunç kötü hissettiniz, daha nişan bile olmadan neden beraber oldunuz? Tut ki nişan olmadı, bir şey yüzünden ayrıldınız. Daha sonra evleneceğiniz kişiye karşı nasıl hissedeceksiniz?

Yanlış anlaşılmayayım ben neden ilişki yaşadında değilim. Ama bu kadar kan meraklısı olup da evlenmeden birlikte olunca, bir de üstüne kahroluyorlar. Sonra iş olmayıp başka biri girince hayata, doktor doktor diktiemeye yer arıyorlar.

Ya bu konulara önem vermezsin, rahat yaşarsın, ya da senin tabundur ona göre yaşarsın. Arada kalan her şey ve sonradan gelen veryansınları bana aşırı saçma geliyor.

Back
X