• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama olmadı 🥺

Yaptığının çirkin olduğunu düşünürken nasıl zevk alabilirsin ki. Daha nelerden hoşlandığını bilmiyorsun, zevk almadım diyebiliyorsun.
Senin kafanı değiştirmen lazım.

Malesef...
Bizim kültürde, 1 damla kana verilen değeri biz kadınlara vermiyorlar. Benimde olmadı namussuz muşum gibi muamelede gördüm.. Öyle bir baskı yaşadımki hala atlatmış değilim. Kendi adıma konuşuyorum hakkımı helal etmiyorum asla. 1 damla kanla kimse ne namuslu olur nede namussuz olur. Evlendiğin gece beyaz çarşaf sererler giderler özel alırlar. Sabah gelip noldu sizin iş diye sorarlar. Bu dayatmadan nefret ediyorumm . :KK43:
Kanamam olmadı hayalimdeki gibi olmadı diyenlerden de nefret ettimm konu sahibi sizde bu zihniyetinizi değiştirin

Arkadaşlar bu arkadaş muhtemelen çok aşk romanı okumuş tamam mı
onlarda hep ilk birliktelik de az acı çekip sonra zevkin doruklarına ulaşıyorlar hepsi aynı ilişkide oluyor üstelik :D :D
yildizlararasi yildizlararasi değil çocuğum değil kitaplardaki gibi değil
zamanla zevk alıyorsun :)

Bu videoyu izleyin. Kızlik zari denilen şey damarlı birsey değildir kanamaz veya zarar görmez. Kadinlarda gelen kan rahmin zarar gormesidir. Siz güzel bir birliktelik yasamizsinizki kan gelmemis. Az arastirin kurban olayim ya

Sevgiliniz bu kadar sorun etmemiş siz nitw harap oldunuz kadın olarak bunun olmayabileceğini biliyorsunuz başkasıyla olmadığını da daha ne..ayrıca yok beklediğim gibi olmadı yok kısaydı vs Allah aşkına adam daha ilk seferde napacaktı size haşin mi davranacaktı yeni üye ilk konu düşündürücü fake kokusu alıyorum
Çunku kendini ispatlayabilecegi tek şey o. Hayatta varolabildigi başka birşey yok.
Siz daha once yasayip yaşamadığınızı bilmiyor musunuz? Neye mahvoldunuz bu kadar?

Bu videoyu izleyin. Kızlik zari denilen şey damarlı birsey değildir kanamaz veya zarar görmez. Kadinlarda gelen kan rahmin zarar gormesidir. Siz güzel bir birliktelik yasamizsinizki kan gelmemis. Az arastirin kurban olayim ya

Guzel birliktelik yasamakla kan gelmemesi arasindaki bagi anlatir misin? Kan geldigi zaman kotu bir bikliktelik mi yasamis oluyorsun yani?

Öyle bir ailede çevrede yetiştim ki inanın büyük bir suç işlemiş gibi hissettiriyor bu bana. Korkudan dokunamazdım bile kendime. Birden böyle bir şey yaşayınca kahroldum :KK43:
Saçmalamada zirvesiniz
Bu ne ego böyle o zarı oraya siz mi koydunuz yapısını siz mi belirlediniz de bu suçluluk duygusu filan…..sizle ne ilgisi var?
Akıl var mantık var ben elimde olmayan bir vücut yapısı için neden suçluluk duyacam? Benim de gözümün biri küçük biri büyük ne yapayım kendimi mi suçlayayım?
Ayrıca suç da yok ortada, adam da sallamamış
Gelmeyen iki damla kan için kahrolacağınıza dönüp dünyaya bir bakın gerçekten kahrolacak neler var

Üye uçmuş neyseki.
Zira hem kapalı! bir ailede kendini keşfetmediğini söyleyip, hem de penisin 10cm olmasının sorun olacağı konusunda yargıya varmak son derece çelişkili duruma sokuyor konuyu ve üyeyi.. :işsiz:
Penisi nasıl ölçmüş🙄

Ne nişanı ya??? On cm gördün işte, kavga çıkar ayrıl
:skandal:
Konuya yorumuma gelirsek dünyada kızlık zarı diye bir şey yoktur ve (tıbbi olarak bazı istisnaları saymazsak) yeterli islakliga sahipsen, olaya hazirsan ve kendini kasmazsan zaten kanamamasi en doğal olanı. Ama bizim ülkemizde cinsellik tabu oldugu için, kadınlar evlenmeden önce kendine zinhar dokunmadigi için, her türlü ilişki - bebek doğum- alttan muayane gibi konular korkuyla bütünleştigi için, savas anısı gibi bol kanlı gerdek anısı dinledikleri için, evlenmeden önce yakınlaşmayı o ise tamamen yabancı oldukları için, düğün=gerdek gibi bir stresle dolduklari için, bu kadar tabu olan bir olayın bugün yaşanacağını herkesin bilmesini vermiş olduğu utangaçlık ile, ya da o kişi eşin değilse yaptigindan vicdan azabı hissin ile , gözünde çoook buyuttugun bir şeyi kaybedecek olmanın uzgunlugu ile insanlar tabii ki kendini kasıyor - hazır hissetmiyor ve kanamalar yaşanıyor. Sonra da bunu olması gereken,en doğal şey zannediyorlar.
Oysa okuduğum tüm uzmanlar, cised yazıları vs vs ilk dedigim şeyi ,yeteri derecede hazır ve İslaksa normal olanın kan gelmemesi gerektiğini söylüyor. Benim kişisel deneyimim de bu yöndeydi. Ne acı, ne kan...oldukça da zevkli bir aktiviteydi

Back
X