- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi yildizlararasi
Kimin ilk seferi mükemmel ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir ailede çevrede yetiştim ki inanın büyük bir suç işlemiş gibi hissettiriyor bu bana. Korkudan dokunamazdım bile kendime. Birden böyle bir şey yaşayınca kahroldum![]()
Çunku kendini ispatlayabilecegi tek şey o. Hayatta varolabildigi başka birşey yok.Sevgiliniz bu kadar sorun etmemiş siz nitw harap oldunuz kadın olarak bunun olmayabileceğini biliyorsunuz başkasıyla olmadığını da daha ne..ayrıca yok beklediğim gibi olmadı yok kısaydı vs Allah aşkına adam daha ilk seferde napacaktı size haşin mi davranacaktı yeni üye ilk konu düşündürücü fake kokusu alıyorum
Siz daha once yasayip yaşamadığınızı bilmiyor musunuz? Neye mahvoldunuz bu kadar?
Bu videoyu izleyin. Kızlik zari denilen şey damarlı birsey değildir kanamaz veya zarar görmez. Kadinlarda gelen kan rahmin zarar gormesidir. Siz güzel bir birliktelik yasamizsinizki kan gelmemis. Az arastirin kurban olayim ya
Videoda herseyi ayrintisiyla anlatiyor beni yormaGuzel birliktelik yasamakla kan gelmemesi arasindaki bagi anlatir misin? Kan geldigi zaman kotu bir bikliktelik mi yasamis oluyorsun yani?
Saçmalamada zirvesinizÖyle bir ailede çevrede yetiştim ki inanın büyük bir suç işlemiş gibi hissettiriyor bu bana. Korkudan dokunamazdım bile kendime. Birden böyle bir şey yaşayınca kahroldum![]()
Arastir demissindeVideoda herseyi ayrintisiyla anlatiyor beni yorma
Penisi nasıl ölçmüşÜye uçmuş neyseki.
Zira hem kapalı! bir ailede kendini keşfetmediğini söyleyip, hem de penisin 10cm olmasının sorun olacağı konusunda yargıya varmak son derece çelişkili duruma sokuyor konuyu ve üyeyi..![]()
Penisi nasıl ölçmüş![]()