Kanama tecrübesi olanlar lütfen baksın

fadiming

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.621
1.323
133
40
5+5 ikizlerime gebeyim tüp bebek
Bugün adet sancısı şeklinde ağrılarım başladı ve ardından kırmızı kanama başladı adet kanaması şeklinde 1 pedi doldurur
Doktora gittik bebekler yerinde göründü düşmemişler
Proluton depot iğne oldum
Eve geldim dr yatacsksın dedi
Böyle kanaması olup da çocuklarına kavuşan varsa yazarsa çok minnettar olurum
Çok korkuyorum düşücekler mi

3.cocuguma hamileyken boyle durumla karsilastim.
Supriz gebelikti benimki tek bebek.
Hamile oldugumu bilmedigim icin en az 20 kiloluk 3 poset tasidim tek tek merdivenleri cikarak.sonrasinda kanamam oldu ama adet kanamasi zannettim.hatta siddetli bel agrisi ve kasik agrisi oldu.
O kadar kotu oldumki yattim uzandim agladim hatta.
3 gun kan geldi.sonra kesildi.bi kac gun sonra yine kan geldi.yine kesildi.boyle olunca suphelendim meger hamileymisim.o zaman 16 aylik bebegimde vardi haliyle kucagimdaydi.
Vs vs
2 aya yaklasiyordu hamile oldugumu ogrendigimde.Allah nasip ederse ne olursa olsun onlar yasiyor.
Nasipte o yavrucaklar yoksa hicbirsey yapmasan bile duser.
Allah hayirlisini ihsan eylesin.eger dusersede sorunlu hastalikli bebek olarak dusun.

ben.ikizlere hamile degilim ama 8. Haftada benimde kanamam oldu 1 er hafta arayla proluton igne oldum. 3 ay tamamlanana kadarda progestan kullandim. Kanama hemen kesildi. Birdahada olmadi. 2 gun boyunca tuvalet harici kalkmam yasakti
Ayaklarin kalp hizzasindan yukarida olacak sekilde yatacaksin demisti doktor o sekil yattim hep. Suan 17. Haftadayim bir sorun kalmadi. Dinlen bol bol. Gecmis olsun..

Çok sağolun
Tp bebek süreci maddi manevi çok zor bi süreç
Onları yaşayıp tam sevinmişken bunu yaşamak çok üzdü bizi karı koca endişeliyiz dua ediyoruz

Çok sağolun
Tp bebek süreci maddi manevi çok zor bi süreç
Onları yaşayıp tam sevinmişken bunu yaşamak çok üzdü bizi karı koca endişeliyiz dua ediyoruz
Bende ikizlere hamile değilim ama benimde 8 hafta kanamam oldu iğne yapip progeston verdiler 2 aya yakin kullandim WC hariç kalkma su içmeyi ihmal etme suszlkta kanama yaparmis yat dinlen şuan 21 haftayz gayette saglikliyiz moralini bozma strest daha kotu 3 gün surdu benim kanamam 1 haftaya yakinda lekelenmem oldu

Çok sağol
Benim öğlen başladı hala da devam ediyor adet kanaması şeklinde
Elimden bir şey gelmiyor

Bn üçüz doğurfum ve kanama yaşadım. Her kanamada pruloton iğne aldım. 17 hftaya kdr fln sürdü. Öncede çok düşüğüm vardı. İstersen dr una danış bebek aspirini falan sor

Sağolun danışırım tabi 3 gün sonra yine gidicem
Kanamam kahverengiye döndü bu iyi bir şey sanırım

Benim de ikizdi ve 5.haftada birini kanamayla kaybettim. 18.haftada kova kova birnkanamam daha oldu cok sukur 20gunluk olduk bugün

Arife günü dr bi tanesini kaybettiğimi söyledi kanama ondan dedio gün tekrar iğne oldum

6+3: bebeklerden birini kaybetmişim yazmıştım

Diğerindende ümidi kestim ne yalan söyliyeyim

Bu sabah uyandığımda göbeğim dümdüz olmuştu bulantım tamamen geçmiş kuş gibi hafif hissediyordum

Eşime dedim gidelim dr baksın diğeride gittiyse evde boşuna yatmıyayım bıktım 1 aydır yatıyorum

Gurbetteyiz zaten gideriz anababa yanına falan ne bileyim

Neyse acile geldik dr ultrasonla baktı kan aldı falan...

Evet diğeride düşmüş diye bekliyordum

Doktor dediki

Birinin kalbi kesin atıyor diğeride kıpırdıyor gibi...

Ama rahimde kanama alanı görülüyor diye yatış yaptı hastanede yatıyorum şimdi;bu gece burdaymışım...

Diğer bebekde yaşıyor olabilir bekleyeceğiz dedi.

Bilmiyorum kime neye inanacağımı şaşırdım kaldım Allah sonumu hayır etsin...

inşallah hayırla sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına.

merhaba
benim de ikizlerim olacak Allah nasip ederse. 14. haftaya giricem ama hala dediğiniz gibi kanamam devam ediyor. Bende sürekli yatıyorum. İlk aşırı kanamam olduğunda acile gittim ve doktor yüzüme söyledi sen düşürüyorsun birini diye ama aynı gün başka doktora gidince kalp atışlarını duydum. Üstüne laparoskopi oldum ama çok şükür bebeklerim inatla bana tutunmaya devam etti. Hala sürekli bulantı kusma ve kanama yaşıyorum ama çok şükür hala benimle bebeklerim. Sakın moralinizi bozmayın. Her şeyin başının iyi şeyler düşünmekle başladığını düşünüyorum. Lütfen sizde öyle yapın

Çok sağolun Allah razı olsun.
Ben şuan hastanede yatıyorum
İçimde 1 mi 2 mi bebek var bilmiyorum
Sadece kanama alanları bar riskli deyip yatırıyorlar
Doğru düzgün bir açıklama yapmıyorlar çaresizlik içinde yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…