Kanama ve akıntı :/

sibelkkocak

İyi ki varsın oğluşummm...
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
976
71
118
hamileyim sandım belirtiler sonucu fakat sonuc negatif çıkmış.benim de kafam karıştı adetim 5-6 günde biter.bu gelen kan 3 gün anca sürdü ve adet kanına benzemiyor ayrıyeten adet belirtim de hiç olmadı acaba enfeksiyon/iltihap olabilir mi :'(

gecmış olsun cnm ağrında var mı. bır ara bendede adetımı beklerken 2 gun çamur gıbı bırşey geldı. adet kanı desem değil. dr a gıttım meğer kıst olmuş hemde 6 cm. ama şukurler olsun çabuk gectı. ihmal etme doktora görun hemen. kıst olduysada korkma zaten olmayan ınsan sayısı çok az

dün yenice ağrı başladı belim ağrıyor şuan da. arada kasıklarıma da ağrı giriyor. teşekkür ederim 1 haftaya gidecem inşALLAH

idrar yolu enfksiyonu yada böbrek sorunu olabilir. üşütmüşssen ondanda olur ama bnmde bazen kısa sürer :)

ben enfeksiyon diye düşünüyorum. beyaz bi akıntı var krem gibi aynı.biraz da kokuyor ekşimsi gibi.mantar olabilir gibime geliyor.

Son düzenleme:
ben enfeksiyon diye düşünüyorum. beyaz bi akıntı var krem gibi aynı.biraz da kokuyor ekşimsi gibi.mantar olabilir gibime geliyor.

ozaman böbreği eliyorum :) onda kahvegelir akıntı. beyaz ve kokuluysa idrar yolu enfeksiyonu ve mantar olma ihtimalleri yüksek :) avakado yaprağı içebilirsin 5 gün gece yatmadan önce ... 8 dk kaynaatıp . bol bol su iç . oranı kuru tut sabun sürme . ımmms birde maydonoz suyu içebilirsin

olur öğrenirim de ben sana şikayetlerimi söyliyim tahmin yürüt :) belki doğru çıkar

belim ağrıyor :) böbreklerimin olduğu yerler de ağrıyor ama böbrekte değil ağrı.nere olduğunu anlamışsındır. karın kısmım da ağrıyor kasıklarım filan. tam 3 günlük kan geldi bnde adet günümden 2 gün sonra ama adet kanaması gibi değildi sıvı olarak geldi.adet belirtim de olmadı hiç.düne kadar ağrım yoktu.bide uykuya meylettim ayrıyeten bi kaç gündür baş ağrım vardı.hamile olabilirim diye tahmin ettim o kanamada yerleşme kanaması diye olabilir dedim kendi kendime. bugün test yaptırdım çıkmadı. bide dediğim o krem gibi beyaz kokulu bi akıntım oluyor. başka şikayetim yok sanırsam :) aklıma gelmedi.

hımmm :) canım peki özel bölgende de ağrı oluyor mu ?

yok oramda ağrı yok.:) normalde adet olurken oram ağrırdı oradaki kemiklerim de dahil.bu ay olmadı hiç bi belirti.

Oncelikle gecmis olsun.Sanirim kanamaniz ara adet kanamasi oluyor.Kisiklarinizda agri var mi? Kadin dogum doktoruns gidin miyom olabilir miyom ara kanama yapar ve kisiklarinda agri yapabilir.Kanamaniz zaten varmis maydanoz suyunu icmeyin maydanoz suy kanamayi sokturur kanamaniz artabilir.

yok normalde adetim düzenlidir.ilk bu ay oldu.gecikti.ayın 14 unde olmam gerekiyordu ama olmadı.belirtim de olmadı. ayın 16sında da kan geldi normal.hiç adet gibi değildi :/

yok oramda ağrı yok.:) normalde adet olurken oram ağrırdı oradaki kemiklerim de dahil.bu ay olmadı hiç bi belirti.

ay dalgaya aldık iycee yaa:))) valla canım Allah korusun tabiikii ama böbrek kumu yada idrar yolu enfeksiyonu diye tahmin ediyorum ben umarım değildir ufak bi üşütmedir sadece... çoooooook geçmiş olsunn

böbreği karıştırma :) ALLAH razı olsun. bi an önce doktora görünmeyi çok istiyorum. tedavi olup hamile kalmam lazım :)

arkadaşım böbrek demişsinde anlamadım ben şimdi bendede hafif kahverengi akıntı oluyo 2 aydır 2 gün filan sürüyo az az sorunmudur acabaki ya ben yumurtlama zamanına denk geldiği için öyle düşünmüştüm ama aksi olabilirmi acaba

Adet öncesi ve sonrası akıntı olması normal bir durum ama ara kanama ile birleşince büyük ihtimal kist vardır. adetle birlikte çatlayamayan yumurtaların geç çatlaması sonucu vücut bu tür reaksiyonlar gösterebilir. bu çok olağan bir durum, endişe etmeyin ama bir doktora gidip takip ettirin. kalıcı ve zararlı kist olasılığıda var çünki.

Son düzenleme:

yok canımm sen bana bakma dün biz arkdasla öyle şakalaştık :) yani olabilir ihtimalleri söledik sadece böbrek olabilir idrar yolu iltihabı yada kist felan işte yinede bi doktora git tabi adet öncesi olur normaldir bişe yoktu diye geçiştirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…