- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
- Konu Sahibi sibelkkocak
-
hamileyim sandım belirtiler sonucu fakat sonuc negatif çıkmış.benim de kafam karıştı adetim 5-6 günde biter.bu gelen kan 3 gün anca sürdü ve adet kanına benzemiyor ayrıyeten adet belirtim de hiç olmadı acaba enfeksiyon/iltihap olabilir mi :'(
ben enfeksiyon diye düşünüyorum. beyaz bi akıntı var krem gibi aynı.biraz da kokuyor ekşimsi gibi.mantar olabilir gibime geliyor.
maydonoz mu :) ben bi doktora gideyim de dediklerini de yaparım
olur öğrenirim de ben sana şikayetlerimi söyliyim tahmin yürüt :) belki doğru çıkar
belim ağrıyor :) böbreklerimin olduğu yerler de ağrıyor ama böbrekte değil ağrı.nere olduğunu anlamışsındır. karın kısmım da ağrıyor kasıklarım filan. tam 3 günlük kan geldi bnde adet günümden 2 gün sonra ama adet kanaması gibi değildi sıvı olarak geldi.adet belirtim de olmadı hiç.düne kadar ağrım yoktu.bide uykuya meylettim ayrıyeten bi kaç gündür baş ağrım vardı.hamile olabilirim diye tahmin ettim o kanamada yerleşme kanaması diye olabilir dedim kendi kendime. bugün test yaptırdım çıkmadı. bide dediğim o krem gibi beyaz kokulu bi akıntım oluyor. başka şikayetim yok sanırsam :) aklıma gelmedi.
yok oramda ağrı yok.:) normalde adet olurken oram ağrırdı oradaki kemiklerim de dahil.bu ay olmadı hiç bi belirti.
ozaman böbreği eliyorum :) onda kahvegelir akıntı. beyaz ve kokuluysa idrar yolu enfeksiyonu ve mantar olma ihtimalleri yüksek :) avakado yaprağı içebilirsin 5 gün gece yatmadan önce ... 8 dk kaynaatıp . bol bol su iç . oranı kuru tut sabun sürme . ımmms birde maydonoz suyu içebilirsin
arkadaşım böbrek demişsinde anlamadım ben şimdi bendede hafif kahverengi akıntı oluyo 2 aydır 2 gün filan sürüyo az az sorunmudur acabaki ya ben yumurtlama zamanına denk geldiği için öyle düşünmüştüm ama aksi olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?