Kanama ve akıntı :/

kanama tam 3 gün sürdü bitti. dün ikindi vakti bi daha başladı.yine bitecek gibi.ben hiç bişe anlamadım valla korkuyorum dua edin bana :/ pazartesi inşALLAH doktora gidicem

korkmayın ama en kısa sürede doktora gidin, ben bir süre önce aynı şeyleri yaşadım. doktor kanamayı durduracak bir ilaç vericek, bıraktıktan sonra normal adetinizle birlikte temizlenecek. umarım zararlı kist değildir.

kist mi üff pazartesi gidicm inşALLAH

Arkadasim senin kanaman ara adet kanamasi derler ondan oluyor.Kadin doguma git belki miyomdur.Genellikle miyomlarda ara adet kanamasi olur doktor sana hap verir 1 aylik 2 aylik artik herneyse onu kullanirsin.

Arkadasim senin kanaman ara adet kanamasi derler ondan oluyor.Kadin doguma git belki miyomdur.Genellikle miyomlarda ara adet kanamasi olur doktor sana hap verir 1 aylik 2 aylik artik herneyse onu kullanirsin.

olamaz cunku ilk defa basima geliyor. adetim duzenlidir hep bekledigim gun gelir

olamaz cunku ilk defa basima geliyor. adetim duzenlidir hep bekledigim gun gelir

Neden olmasin arkadasim olabilir bu tur seyler annemin adetleri de duzenliydi. Halada duzenli gecen sene sadece bir ay adeti duzensiz oldu ve ara kanamasi oldu hemen doktora gitti doktor miyom oldugunu soyledi adetleri duzenli bu arada yine hic bir duzensizlik yok miyom hala var doktoru pek zarari olmaz dedi boyutlari. Ayni 6 ayda bir kontrole gider adet doneminde kanams ile de atilirmis menopoz doneminde de atilirmis

kist mi üff pazartesi gidicm inşALLAH

korkmayın kist çok çeşitlidir ama genelde basit ve geçiçi olur. 3 büyük kist vardı. 2 tanesi kullandıgım ilaç sonrası adetle birlikte gitti, şuan küçük ama zararsız kist var, kalıcı! büyümedikten sonra almaya gerek bile duymadılar. 3 ayrı özel hastaneye gitmiştim. Başıma ilk kez geldiği için korkmuştum çünki :) basit dille; zararlı kist olursada ki işallah olmaz. ufak bir operasyonla alırlar. şuan endişeli oldugunuzu biliyorum ama basit kist en olası ve iyi ihtimaldir. işallah farklı yada kötü bir şey çıkmaz.

kist yok.yaşadığım belirtiler başka şeyden dolayıymış.ben kendim hissettiğim için olamaz diyorum.araştırdım kisti miyom u filan.yazdığı şekilde olmuyordu bendekiler.benimkiler hamilelik belirtisi gibiydi.bağırsak ve midemin düzeni bozulmuş ilaç kullanmadığım için o kadar.

birazda stres sıkıntı ve beklenti olunca öyle olmuş azcıkta soğuk kapmışım sanırım :) neyse bi sorun yok muş

Hadi senin adina sevindim doktora gitmekte fayda var en azindan icimizde kuskukalmaz bebek mi istiyorsun ins en kisa zamanda bebek sahibi olursun.

Hadi senin adina sevindim doktora gitmekte fayda var en azindan icimizde kuskukalmaz bebek mi istiyorsun ins en kisa zamanda bebek sahibi olursun.

inşALLAH :) şu aralar hamile kalsam süper olucak. doktora gidecem de eşimin sigortası başlasın da :) bi görünücem oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…