Kanama ve düzensiz yükselen hcg

Dogal yolla cok kolay olmadi 15 sene sonra ancak kalabildim meger cep varmis sezeryan kesigimde doktor bana oyle soyledi bundan sonrakilerde oraya takilir dedi ameliyatla duzelicem dedi rahmin toparlanmasini bekliyorum suan allahim isteyen herkese saglikla nasip etsin.
Benim de düzeltecekler histeroskopiyle. Yine olur inşallah

Insallah
Bana laparoskopi yapacakmis doktor devlete gidiyorum mecbur bastan beri takibimi yapiyor diye guvendim bi kere insallah sorunsuz atlatiriz siz ozeldemi dusunuyorsunuz ozelde cok basarili bikac doktor buldum ama henuz gidemedim adet olmayi bekliyorum

Insallah

Bana laparoskopi yapacakmis doktor devlete gidiyorum mecbur bastan beri takibimi yapiyor diye guvendim bi kere insallah sorunsuz atlatiriz siz ozeldemi dusunuyorsunuz ozelde cok basarili bikac doktor buldum ama henuz gidemedim adet olmayi bekliyorum
Bana da yapılacak. Bugün doktorla görüşmeye gideceğim tarih almak için. İnşallah kolay geçer sizin de. Ben baştan beri özel doktora gidiyorum küçük şehirde olduğum için hastaneye girmeye korkuyorum

Bana da yapılacak. Bugün doktorla görüşmeye gideceğim tarih almak için. İnşallah kolay geçer sizin de. Ben baştan beri özel doktora gidiyorum küçük şehirde olduğum için hastaneye
Anladim .insaallah guzel haberler alirsiniz kolay gecer .ameliyattan sonra bana yazarmisiniz sonucunuzu.benim henuz cok yeni o yuzden hemen yapmazlar olunca bende yazarim size isterseniz.

Anladim .insaallah guzel haberler alirsiniz kolay gecer .ameliyattan sonra bana yazarmisiniz sonucunuzu.benim henuz cok yeni o yuzden hemen yapmazlar olunca bende yazarim size isterseniz.
Benim de 4 martta doğdu. En az 6 ay korun dedi doktor. Yaza yapar muhtemelen

Merhaba bu skar gebeliginiz nasil sonuçlandı acaba
Çok geçmiş olsun. Allah yine istediğiniz zaman nasip etsin inşallah 🤲
Evet skar gebelik, her hafta kontrole gidiyorum, dikişe, diğer organlara zarar veriyor mu diye bakılıyor. Dediğiniz gibi her an her şey olabilir.

Merhaba bu skar gebeliginiz nasil sonuçlandı acaba
Plasenta da aşağıda oluştu. Hep yattım. 13.hafta plasenta yukarı çıktı. Skara zarar vermeden büyüdü. Her hafta kontrole çağırdı özle doktorum dikişi patlatma ihtimaline karşı

Plasenta da aşağıda oluştu. Hep yattım. 13.hafta plasenta yukarı çıktı. Skara zarar vermeden büyüdü. Her hafta kontrole çağırdı özle doktorum dikişi patlatma ihtimaline karşı
12 yil gecti benim sezeryanimin ustunden nasil boyle bir sey oldu anlamiyorum bir doktor sonlandiralim diyor biri bekletti cuma tekrar gidicez bakalim

Cuma günü tekrar kendi doktorumuz a gidicez bilmiyorum ..peki bebegin gelişimini etkiledimi bu durum surecte

Bugün 6+1 kalp atislarinida duyduk ama gebeligi sonlandirmam gerektiği söyleniyor.. size riskler anlatilmismiydi gebelige devam etmek sizin kararınız miydi doktorunmu

Back
X