Kanama ve su gelmesi

Beyzam1106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
1
0
1
38
31+5 dim evelsi gün aniden kanamam geldi hastaneye yattim kontrol ettiler onunla bir az suyumda gelmiş adalat içiyorum ciğer geliştirici iğne yaptilar kanamam yok bitti ama burda takip edileceksin diyorlar boyle olup doğum yapanlar ne kadar sonra yaptilar ve eve çiktilar mi istiharat için

Allah saglik sihhat versin evladiniza da size de kanamamdan 2 gun sonra suyum gelmisti 32+1 de dogurdum ama su bildigin akti oyle damla damla degildi

Artik eve yollamazlar orda kalirsiniz. Arkadasim 28. Haftada dogum yapti bebek gayet saglikli sadece 2 kilodan once kuvezden birakmiyolarmis onu bekliyolar.

Konu ile ilgili bi bilgim yok. Sadece Allah yavrunuza da size de sağlık versin, hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah demek için yazdım.
Dualarım sizinle 🤲🏻

Suyunuz geldigi icin cikarmazlar sizi adalat arti antibiyotik tedavisi uygulayip suyun durumunu kontrol ederler sık sık bir kac hafta dayanabilirsiniz iyi olur bende ayni sekilde 32 haftalik dogum yaptim ama benimki suyum geldigi icin mikrop kapmisti 1700 grm 42 cm dogdu 35 gun kuvezde kaldi

Suyunuz geldigi icin cikarmazlar sizi adalat arti antibiyotik tedavisi uygulayip suyun durumunu kontrol ederler sık sık bir kac hafta dayanabilirsiniz iyi olur bende ayni sekilde 32 haftalik dogum yaptim ama benimki suyum geldigi icin mikrop kapmisti 1700 grm 42 cm dogdu 35 gun kuvezde kaldi

Back
X