- 20 Ağustos 2020
- 379
- 270
- 23
- 35
- Konu Sahibi EylulMevsimi
-
Yaşamadım ama ilaç kullanıyor musunuz? Doktor yat demediyse dahi bence sizin sürekli yatmaniz gerekiyorKızlarr 7 haftalık hamileyim. 1 buçuk sene sonra bu mutlu haberi aldık ama mutluluğumu yaşayamıyorum çünkü 12 gündür kanamalı geçiyorkaç kere acillik oldum. Doktorum yat falan da demedi ama 10 dk ayakta dursamönce akıntı sonra kanama başlıyor. Benle aynı durumu yaşayan var mı
Progestan verdi. Dediğiniz gibi sürekli yatıyorum. Her acillik oluşumda düşük önleyici iğne vuruluyorum. Evde tüm işleri eşim yapıo birazcık yardım etmek istesem kanamam oluyorYaşamadım ama ilaç kullanıyor musunuz? Doktor yat demediyse dahi bence sizin sürekli yatmaniz gerekiyor
Yardım etmeyin madem. İnşallah bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur, olumlu düşünmeye çalışın :)Progestan verdi. Dediğiniz gibi sürekli yatıyorum. Her acillik oluşumda düşük önleyici iğne vuruluyorum. Evde tüm işleri eşim yapıo birazcık yardım etmek istesem kanamam oluyor
Amin inşallah çok teşekkürler. Çok da sağlıklı inşallah hayırlısıyla yaşarYardım etmeyin madem. İnşallah bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur, olumlu düşünmeye çalışın :)
Bende ayni simdiye kadar kanamayla gecirdim hep ama doktorum bana calisiyosan bile 3 hafta rapor verim yat dedi.Kızlarr 7 haftalık hamileyim. 1 buçuk sene sonra bu mutlu haberi aldık ama mutluluğumu yaşayamıyorum çünkü 12 gündür kanamalı geçiyorkaç kere acillik oldum. Doktorum yat falan da demedi ama 10 dk ayakta dursamönce akıntı sonra kanama başlıyor. Benle aynı durumu yaşayan var mı
Yatıyorum zaten edemiyorum ki. Ödümüz kopuyor çünkü. Hala lekeler devam ediyor. Size de çok geçmiş olsun. Sağlıklı hayırlı çocuklar alalım kucağımızaBende ayni simdiye kadar kanamayla gecirdim hep ama doktorum bana calisiyosan bile 3 hafta rapor verim yat dedi.
Suan iyiyiz cok sukur.
Sende yardim etme yat ayaginin altina yastik koy kalkma bi sure yoksa gecmiyor kanama
Amin insallah lekelenme bi sure olmaya devam ediyor bendede devam etti gectiginde hemen kendimi yorma biseler yapma sana tavsiyem ben yaptim yeniden kanamam oldu bi sure gercekten beklemek yatmak gerekiyor.Yatıyorum zaten edemiyorum ki. Ödümüz kopuyor çünkü. Hala lekeler devam ediyor. Size de çok geçmiş olsun. Sağlıklı hayırlı çocuklar alalım kucağımıza
Put gibi yatıyorum artıyor gibi bu aralar. Kaçıncı haftada biter acaba. 16. Haftaya kadar yaşayanlar var. Eşim yoruldu annem ilgisiz kaynanamın da çenesi durmuyor. Bizim işimiz çok zorAmin insallah lekelenme bi sure olmaya devam ediyor bendede devam etti gectiginde hemen kendimi yorma biseler yapma sana tavsiyem ben yaptim yeniden kanamam oldu bi sure gercekten beklemek yatmak gerekiyor.
Benimde en son 16 haftada oldu gunde ucgun progestorani fitil olarak kullandim ve kan sulandirici oksapar ve d vitamini ictim gecen gun testler icin gittim icerde kanama alani vardi ama disari hic kanamam cok sukur.Put gibi yatıyorum artıyor gibi bu aralar. Kaçıncı haftada biter acaba. 16. Haftaya kadar yaşayanlar var. Eşim yoruldu annem ilgisiz kaynanamın da çenesi durmuyor. Bizim işimiz çok zor
Suandada kan sulandirici igne devam ve progestorani agizdan 1e dusurduk insallah bidahada olmaz gercekten korkuyor insanPut gibi yatıyorum artıyor gibi bu aralar. Kaçıncı haftada biter acaba. 16. Haftaya kadar yaşayanlar var. Eşim yoruldu annem ilgisiz kaynanamın da çenesi durmuyor. Bizim işimiz çok zor
Maşallah darısı banaSuandada kan sulandirici igne devam ve progestorani agizdan 1e dusurduk insallah bidahada olmaz gercekten korkuyor insan
Insallah saglikli bi sekilde aliriz kucagimiza bizimde hamileligimizin tadini cikarcagimiz zamanlar gelirMaşallah darısı bana
Amin inşallahInsallah saglikli bi sekilde aliriz kucagimiza bizimde hamileligimizin tadini cikarcagimiz zamanlar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?