Kanamalı hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi AESE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AESE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
1.444
1.824
53
34
Merhaba 7 haftalık hamileyim. SAT. 30.08.2019 Hamileliğimi 2. Haftasında farkettim. 25 günde bir hiç şaşmayan döngüm mevcuttu. Kan tahlilinden sonra 6+0 haftalıkken 11 Ekim'de vajinal ultrason ile keseyi gördük. İçinde yuvarlak bir kese daha var baloncuk gibi. Yolk kesesi sanırım. Crl de 0.43 yazıyor. Bu muayneden 3 gün sonra 14 Ekim'de sabah kalktığımda açık pembe kanamam oldu iç çamaşırımı aşacak kadar değildi. Ama sonra kahve rengi kanamam oldu. Doktora gittim hemen. Akşama kadar kahverengi akıntı olarak devam etti. Sonra bir daha kanamam olmadı. Progestan iğne oldum her gün toplam 5 tane.100mg sabah akşam ilaç da kullanıyorum. İlk gebeliğim. Doktor kanama bebekten değil dedi. 8. Haftada kalp atışları için çağırdı . Ama 6 haftalıkken duyup duymadığını söylemedi Ancak çok korkuyorum. Ayrıca crl bebek demek mi elimde ultrasyon görüntüsüne bakıp bakıp anlamaya çalışıyorum

Iyi de sık kanama olmamış ki? Bebek büyüdükce ara ara kanamalar olabilir. O da belli miktara kadar. 6 haftalık duyulur normalde, belki dinlemesini unuttu ya da emin olmak için 2 hafta sonraya verdi.

Crl bas popo mesafesi diye hatirliyorum netten bakabilirsin yanlis kalmis plabilir aklimda. Umarim hersey yolunda gider

Iyi de sık kanama olmamış ki? Bebek büyüdükce ara ara kanamalar olabilir. O da belli miktara kadar. 6 haftalık duyulur normalde, belki dinlemesini unuttu ya da emin olmak için 2 hafta sonraya verdi.
6 haftalık duyulurmuş ama bana bakalım demedi. Ya da kalp atışı var yok demedi. 2 hafta sonra gel dedi.

6 haftalık duyulurmuş ama bana bakalım demedi. Ya da kalp atışı var yok demedi. 2 hafta sonra gel dedi.
Benimki 5+4te kese daha yeni göründü bebek yoktu bile. 8 haftaya kadar duyulur. 8 hafta sonasi sıkıntı duyulmazsa. Ilk zamanlar öyle olur. Sıkma canını. Sen ultrasonlara bakıp tahminlerde bulun. Ben de nasip olursa yarın birgün 6ya gireceğim randevum var yarın. Bakalım görebilecek miyim

Ultrasonda kaç haftalık yazıyor ? Sata uyumlu mu ? Benim altında crl 0.43 ve 6w1d (6 haftalık 1 günlük) yazıyordu. Keseyi geç görmen geç döllenme olabilirmiş dert etme :) aramızda 2 hafta var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…