kanamam var aciill YARDIMM...

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
arkadaşlar bugün öğlen vakti açık renk kanamam oldu hemen hasT. gittim doktor baktı düşük riski var dedi progestan , folbiol., bebe aspirini verdi, şu an ara ara yani tuvalete girdiğimde normal kan geliyo biraz, yattığımda gelmiyor :50:

ve 'KESENİN ETRAFINDA KAN OLDUĞUNU YANİ KANAMA ALANI OLDUĞUNU SÖYLEDİ SÜREKLİ YATIŞ VERDİ 10 GÜN SONRA ÇAĞIRDI ŞİMDİ EVDE YATIYORUM ARA ARA AĞRIM OLUYOR hala yatıyorum başına böyle bişey gelen varmı ??DAHA ÖNCE YİNE ERKEN DÖNEMDE DÜŞÜK YAPTIM , BUNUNDA BÖYLE OLMASINDAN KORKUYORUM ..

KESENİN ETRAFINDAKİ KAN OLMASI ÇOKMU TEHLİKELİ???
:25:

düşük riski çok fazla bence ama bu dediğime de fazla takılma uzman değilim ve şu anda senin durumunda stres iyi birşey değil. günde en fazla 3 saat ayakta kal. ama yatmak çözüm değil. ağrı olması da dez avantaj. herşeye bence hazırlıklı ol herşeyde bir hayır vardır. ağır hiçbirşey taşıma ve hala ağrın varsa doktoa git vakit kaybetmeden sağlık bekletilmeye gelmez öncelikle sen önemlisin. allah yar ve yardımcın olsun

kaç haftalık hamilesin? yemek ve tuvalet dışında yat hep, bol su iç, ıkınma.. doktorun gerekli ilaçları da vermiş başka bişeyegerekyok gerisi Allah ın takdiri, geçmiş olsun, benim 13 haftalıkken kahverengi kanamam oldu, plasenta ve kese çevresinde kanamalr vardı ultrasonda, ben de progestan kullandım 10 gün yattım ve atlattım çok şükür, inşallah siz de atlatırsınız.

kaç haftalık hamilesin? yemek ve tuvalet dışında yat hep, bol su iç, ıkınma.. doktorun gerekli ilaçları da vermiş başka bişeyegerekyok gerisi Allah ın takdiri, geçmiş olsun, benim 13 haftalıkken kahverengi kanamam oldu, plasenta ve kese çevresinde kanamalr vardı ultrasonda, ben de progestan kullandım 10 gün yattım ve atlattım çok şükür, inşallah siz de atlatırsınız.

sata göre 5. hafta bişey sormak istiyorum benim kanamam normal kanama lekelenme değil bunuda atlatabilirmiyim ??

düşük riski çok fazla bence ama bu dediğime de fazla takılma uzman değilim ve şu anda senin durumunda stres iyi birşey değil. günde en fazla 3 saat ayakta kal. ama yatmak çözüm değil. ağrı olması da dez avantaj. herşeye bence hazırlıklı ol herşeyde bir hayır vardır. ağır hiçbirşey taşıma ve hala ağrın varsa doktoa git vakit kaybetmeden sağlık bekletilmeye gelmez öncelikle sen önemlisin. allah yar ve yardımcın olsun

allah razı olsun canım .. kötü bi tablo çizmişsin ama doğru dediğini de biliyorum sadce inanmak istemiyorum ağrı dedğim var ama nasıl bir bakıyorum yarım saat kadar ağrıyo cok şiddetli değil bir bakıyorum 1-2 saat rahatım gibi

Birde kafama takıldı bugün yada yarın allah korusun düşük yapıyor olsam hastahanede doktor bulurmuyum diye kendi kendime düşünmeye başladım haftasonu olduğu için

Bende 6 aylık hamileyim 6.haftamda kanamam oldu progestan kullandım 1 hafta yattım su almaya bile kalkmadım sonra normale döndü 3hafta sonra yine kanamam oldu bu defa 20 gün yattım şimdi 7. Ayımın içindeyim bebiş hem normal gelişiminde hemde ben oldukça iyiyim geziyorum yürüyüş yapıyorum sağlıklıyım yat bacaklarını yükseğe koy uzan tuvalet ve genel ihtiyaçlar harici kalkma banyo fazla yapma ben il 1 hafta yapmadım sıcak su iyi değil allah sana yardımcı olsun piskoloji olarak çok zor bunu çok iyi biliyorum bide benim baya yoğun kanamam olmuştu

Canım dikkat et kendine inşallah korktuğun şey başına gelmez ama daha öncede düşük yapmışsın
Tekrar aynı şeyleri yaşamazsın inşallah
Bende düşük yaptığımda araya hafta sonu girmişti iki gün beklmiştim kürtaj için

canım öncelikle çok geçmiş olsun. lütfen sürekli yat. düşük için iğne vurdularsa endişelenme. ben sadece sana şundan bahsedebilirim ben 20 haftalık bebeğimi kaybettim kanama ile başladı sürekli tuvalete gitme isteği ve tahmin edemeyeceğin kadar yüksek bi ağrı oluyor kasıklarda hani sanki kabız olursunda yapamazsın ve ıkınma hissedersin yaa. sakın ıkınma kalbini durdurursun bebeğin. ve sakin ol eğer haftan azsa yani 6-10 haftaysa çok skıntı yok ama daha büyükse hastanede yatman lazım.ama dediğim gibi çok yüksek sancıdan bahsediyorum yüreyemiyecek kadar o yoksa korkmaa

bende 6 aylık hamileyim 6.haftamda kanamam oldu progestan kullandım 1 hafta yattım su almaya bile kalkmadım sonra normale döndü 3hafta sonra yine kanamam oldu bu defa 20 gün yattım şimdi 7. Ayımın içindeyim bebiş hem normal gelişiminde hemde ben oldukça iyiyim geziyorum yürüyüş yapıyorum sağlıklıyım yat bacaklarını yükseğe koy uzan tuvalet ve genel ihtiyaçlar harici kalkma banyo fazla yapma ben il 1 hafta yapmadım sıcak su iyi değil allah sana yardımcı olsun piskoloji olarak çok zor bunu çok iyi biliyorum bide benim baya yoğun kanamam olmuştu

canım dikkat et kendine inşallah korktuğun şey başına gelmez ama daha öncede düşük yapmışsın
tekrar aynı şeyleri yaşamazsın inşallah
bende düşük yaptığımda araya hafta sonu girmişti iki gün beklmiştim kürtaj için

canım öncelikle çok geçmiş olsun. Lütfen sürekli yat. Düşük için iğne vurdularsa endişelenme. Ben sadece sana şundan bahsedebilirim ben 20 haftalık bebeğimi kaybettim kanama ile başladı sürekli tuvalete gitme isteği ve tahmin edemeyeceğin kadar yüksek bi ağrı oluyor kasıklarda hani sanki kabız olursunda yapamazsın ve ıkınma hissedersin yaa. Sakın ıkınma kalbini durdurursun bebeğin. Ve sakin ol eğer haftan azsa yani 6-10 haftaysa çok skıntı yok ama daha büyükse hastanede yatman lazım.ama dediğim gibi çok yüksek sancıdan bahsediyorum yüreyemiyecek kadar o yoksa korkmaa

arkadaslar saolun ama gitti bu bebkte gece acile gittik gündüz görünen kesede tuvalette düştü zaten hastahanede vajinal ultrasondada zaten görunmedi bircok plesenta parcamı düşürdüm eşim tekrar kürtaj olmamı istemedi hiç ağrım yok kanamam var sadece evde yatıyorum 5 haftalık benm bebkler hep gidiyor ya :((( moral olarak bitiğim ve kürtaj olsam mı olmasammı diyorum ama istemiyorum yıne bi kürtaj ya fikir veir misiniz

çok geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır öyle düşün kendinide yıpratma olur inş daha önünde zaman var sen yeterki iyi ol olumlu düşün kendini üzme nolur bundada var bi hayır de rabbim yardımcın olsun inş

arkadaslar saolun ama gitti bu bebkte gece acile gittik gündüz görünen kesede tuvalette düştü zaten hastahanede vajinal ultrasondada zaten görunmedi bircok plesenta parcamı düşürdüm eşim tekrar kürtaj olmamı istemedi hiç ağrım yok kanamam var sadece evde yatıyorum 5 haftalık benm bebkler hep gidiyor ya :((( moral olarak bitiğim ve kürtaj olsam mı olmasammı diyorum ama istemiyorum yıne bi kürtaj ya fikir veir misiniz

canım çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşıyorum 6 haftalıkken kaybettim geçen hafta malesef ben kürtaj olmak zorunda kaldım ve benim hiç parça falan düşmedi öyle işte üzülme benm bu 4. kaybımdı malesef sende dikkat et kendine rabbim yine nasip eder inş...

kürtaj olayını doktoruna bırak, çok erken dönem ve rahim içi çok kalınlaşmadıysa yapmayabilir, ama şu an ultrasonla baktığında rahim içinde düzensizlik görürse yapmak isteyecektir çünkü sonradan enfeksiyon ve rahim içi yapışıklar gelişirse gebe kalman da zorlaşır, düşükler de tekrarlar, sanırım genetik araştırma da isteyeceklerdir daha önceden düşüğün olduğu için, onları ihmal etme çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.

6.haftamda kanamam oldu progestan kullandım 1 2 gün yattım şuan çok şükür 7.ayımız

çok geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır öyle düşün kendinide yıpratma olur inş daha önünde zaman var sen yeterki iyi ol olumlu düşün kendini üzme nolur bundada var bi hayır de rabbim yardımcın olsun inş

canım çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşıyorum 6 haftalıkken kaybettim geçen hafta malesef ben kürtaj olmak zorunda kaldım ve benim hiç parça falan düşmedi öyle işte üzülme benm bu 4. kaybımdı malesef sende dikkat et kendine rabbim yine nasip eder inş...

6.haftamda kanamam oldu progestan kullandım 1 2 gün yattım şuan çok şükür 7.ayımız

elacım teşekkür ederim saol :((

OBSESİF YA MORALMAN SIFIRIM ALLAK BULLAGIM SANKİ DÜNYA BAŞIMA YIKILDI ŞİMDİDEN KESİN 3. DE DÜŞER DİYORUM YA BİTTİM SANKİ VUCUDUM BİLE TASIMIYO BUGUN BENİ :(

kürtaj olayını doktoruna bırak, çok erken dönem ve rahim içi çok kalınlaşmadıysa yapmayabilir, ama şu an ultrasonla baktığında rahim içinde düzensizlik görürse yapmak isteyecektir çünkü sonradan enfeksiyon ve rahim içi yapışıklar gelişirse gebe kalman da zorlaşır, düşükler de tekrarlar, sanırım genetik araştırma da isteyeceklerdir daha önceden düşüğün olduğu için, onları ihmal etme çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun.

özel bi hastahaneye gittim bugün dün göründüğüm aynı doktor a baktı bugün kanamamda bitmişti ve kürtaja gerek yok yınede kontrol için 10 gün sonra gel dedi .. Düşüklerim 2 oldu sebnebi bılmıyorum ne :(((((((((((( cok kötü durum allahım kımseye verme sın :(( dikkat eddim ama bu sefer yıne düştü

OBSESİF YA MORALMAN SIFIRIM ALLAK BULLAGIM SANKİ DÜNYA BAŞIMA YIKILDI ŞİMDİDEN KESİN 3. DE DÜŞER DİYORUM YA BİTTİM SANKİ VUCUDUM BİLE TASIMIYO BUGUN BENİ :(

Geçmiş olsun canım bu 2. düşüğün galiba bi daha hamile kalmadan önce genetik test yaptırman gerek sebep ne diye muhakkak araştırlıması gerek canım
Benimde başıma geldiği için yazıyıorum malesef bende 2 kere düşük yaptım genetik inceleme yapıldı hem eşimde hem bende
Malsef bende gen bozukluğu çıktı
Sende muhakkak yaptır canım sakın ihmal etme
Doktorlar 3. düşükten sonra yaptır dedi bana ama bi tane daha kayıp yaşayamazdım galiba

tatlım moralini yüksek tut ve Allah'a sığın ne zaman nasip ederse o zaman olcak kendini sıkıntıya sokma bende moralman sıfırım kanamam başlayınca kesin buda gitti demiştim ve gittide demekki böyle hayırıymış
özel bi hastahaneye gittim bugün dün göründüğüm aynı doktor a baktı bugün kanamamda bitmişti ve kürtaja gerek yok yınede kontrol için 10 gün sonra gel dedi .. Düşüklerim 2 oldu sebnebi bılmıyorum ne :(((((((((((( cok kötü durum allahım kımseye verme sın :(( dikkat eddim ama bu sefer yıne düştü

sbebini mutlaka araştırcaklardır doktor seçimi çok önemli ben doktorum yüzünden sıkıntıya girdim Allah yardımcımız olsun lütfen üzülme bölesi hayırlıymış diyelim ve dua edelim tatlım

Geçmiş olsun canım bu 2. düşüğün galiba bi daha hamile kalmadan önce genetik test yaptırman gerek sebep ne diye muhakkak araştırlıması gerek canımBenimde başıma geldiği için yazıyıorum malesef bende 2 kere düşük yaptım genetik inceleme yapıldı hem eşimde hem bendeMalsef bende gen bozukluğu çıktıSende muhakkak yaptır canım sakın ihmal etmeDoktorlar 3. düşükten sonra yaptır dedi bana ama bi tane daha kayıp yaşayamazdım galiba
Canım ya nerde nasıl nedır bu gen testi kadın dogumcuya mi gideim. ve senin artk çocugun olmuckmi yanı=(

Canım ya nerde nasıl nedır bu gen testi kadın dogumcuya mi gideim. ve senin artk çocugun olmuckmi yanı=(

Canım Hangi şehirde yaşıyosun bilmiyorum ama Ben İstanbulda yaşadığım için Zeynep Kamil'de yaptırmıştım
Araştırma hastanelerinde yapılıyor genelde
Kadın doğumcuya değil sen direk genetik danışmana başvuracaksın canım
Senden ve eşinden kan testi alıyorlar ve inceleniyor
Muhakkak git yaptır canım
Bilmem ki Rabbim verirse olacak bi tane bebeğim
O gün için dua ediyorum hep

Back
X