- Konu Sahibi ElifZehra_
arkadaşlar bugün öğlen vakti açık renk kanamam oldu hemen hasT. gittim doktor baktı düşük riski var dedi progestan , folbiol., bebe aspirini verdi, şu an ara ara yani tuvalete girdiğimde normal kan geliyo biraz, yattığımda gelmiyor
ve 'KESENİN ETRAFINDA KAN OLDUĞUNU YANİ KANAMA ALANI OLDUĞUNU SÖYLEDİ SÜREKLİ YATIŞ VERDİ 10 GÜN SONRA ÇAĞIRDI ŞİMDİ EVDE YATIYORUM ARA ARA AĞRIM OLUYOR hala yatıyorum başına böyle bişey gelen varmı ??DAHA ÖNCE YİNE ERKEN DÖNEMDE DÜŞÜK YAPTIM , BUNUNDA BÖYLE OLMASINDAN KORKUYORUM ..
KESENİN ETRAFINDAKİ KAN OLMASI ÇOKMU TEHLİKELİ???![]()
ben kizimda 4 aylik hamileyken 2 parmak acildi rahmim, her zaman kananmam vardi, ve dogum sancisini gibi sanci cekiyordum, bu halde tam 4 defa ucagi binip fransaya geldim , ve tekrar her seferinde turkiyeye dondum, cunku esim turkiyedeydi, doktr doguma kadar yatmdan gerek dedi, ve son zamanima kadar yatma sansim olmadi, kizim 7 bucuk aylik dunyaya geldi, rabbime sukurler olsun ki saglikli, normal bir dgum ile dunyaya geldi suan 4 bucuk yasinda:), sana tavsiyem yatip dinlenmem , hic bir is yapma, birak etrafndakiler yardimci olsun, dusuk tehlikesini onlersin,