kanamam var aciill YARDIMM...

arkadaşlar bugün öğlen vakti açık renk kanamam oldu hemen hasT. gittim doktor baktı düşük riski var dedi progestan , folbiol., bebe aspirini verdi, şu an ara ara yani tuvalete girdiğimde normal kan geliyo biraz, yattığımda gelmiyor :50:

ve 'KESENİN ETRAFINDA KAN OLDUĞUNU YANİ KANAMA ALANI OLDUĞUNU SÖYLEDİ SÜREKLİ YATIŞ VERDİ 10 GÜN SONRA ÇAĞIRDI ŞİMDİ EVDE YATIYORUM ARA ARA AĞRIM OLUYOR hala yatıyorum başına böyle bişey gelen varmı ??DAHA ÖNCE YİNE ERKEN DÖNEMDE DÜŞÜK YAPTIM , BUNUNDA BÖYLE OLMASINDAN KORKUYORUM ..

KESENİN ETRAFINDAKİ KAN OLMASI ÇOKMU TEHLİKELİ???
:25:

ben kizimda 4 aylik hamileyken 2 parmak acildi rahmim, her zaman kananmam vardi, ve dogum sancisini gibi sanci cekiyordum, bu halde tam 4 defa ucagi binip fransaya geldim , ve tekrar her seferinde turkiyeye dondum, cunku esim turkiyedeydi, doktr doguma kadar yatmdan gerek dedi, ve son zamanima kadar yatma sansim olmadi, kizim 7 bucuk aylik dunyaya geldi, rabbime sukurler olsun ki saglikli, normal bir dgum ile dunyaya geldi suan 4 bucuk yasinda:), sana tavsiyem yatip dinlenmem , hic bir is yapma, birak etrafndakiler yardimci olsun, dusuk tehlikesini onlersin,

Canım Hangi şehirde yaşıyosun bilmiyorum ama Ben İstanbulda yaşadığım için Zeynep Kamil'de yaptırmıştım
Araştırma hastanelerinde yapılıyor genelde
Kadın doğumcuya değil sen direk genetik danışmana başvuracaksın canım
Senden ve eşinden kan testi alıyorlar ve inceleniyor
Muhakkak git yaptır canım
Bilmem ki Rabbim verirse olacak bi tane bebeğim
O gün için dua ediyorum hep

ben hemen önümüzdeki hafta tıp Fak. gidip önce kan pıhtılasması için test isticem ve bari gitmişken eşimle gidiyimde gen testide yaptırsam acaba yaparlarmı aynı yer mi bakıyo canım gen testine ve pıhtılasmaya?

ben kizimda 4 aylik hamileyken 2 parmak acildi rahmim, her zaman kananmam vardi, ve dogum sancisini gibi sanci cekiyordum, bu halde tam 4 defa ucagi binip fransaya geldim , ve tekrar her seferinde turkiyeye dondum, cunku esim turkiyedeydi, doktr doguma kadar yatmdan gerek dedi, ve son zamanima kadar yatma sansim olmadi, kizim 7 bucuk aylik dunyaya geldi, rabbime sukurler olsun ki saglikli, normal bir dgum ile dunyaya geldi suan 4 bucuk yasinda:), sana tavsiyem yatip dinlenmem , hic bir is yapma, birak etrafndakiler yardimci olsun, dusuk tehlikesini onlersin,

gebeliğin cok zor geçmiş hem vucut hem psikolojık olarak ama en nihayetinde doğmus canm ya :( allahım bizede hayırlısıyla nasip eder bi gün inşallaaaaaah

gebeliğin cok zor geçmiş hem vucut hem psikolojık olarak ama en nihayetinde doğmus canm ya :( allahım bizede hayırlısıyla nasip eder bi gün inşallaaaaaah

evet oyle cok yorucu bir hamilelikti:(, allahim herkese yavrusunu saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin .. sende kendini yorma dinlenmene bak:)

ben hemen önümüzdeki hafta tıp Fak. gidip önce kan pıhtılasması için test isticem ve bari gitmişken eşimle gidiyimde gen testide yaptırsam acaba yaparlarmı aynı yer mi bakıyo canım gen testine ve pıhtılasmaya?

Evet canım eşinle gitmen lazım belkide ondadır problem illa sende olacak diye bir şey yok
İnşallah genetik bi sorun yoktr canım ya.Tabiki yapmak zorundalar ikisini beraber yapıyorlar
Ama eğer genetik danışmanlık varsa
Yoksa Özel hastanede yaptıracaksın mecburen

Evet canım eşinle gitmen lazım belkide ondadır problem illa sende olacak diye bir şey yok
İnşallah genetik bi sorun yoktr canım ya.Tabiki yapmak zorundalar ikisini beraber yapıyorlar
Ama eğer genetik danışmanlık varsa
Yoksa Özel hastanede yaptıracaksın mecburen

saol canım. peki özelde genetik test pahalı mıdır?

Back
X