- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Busra___mustafa___
-
randevuyla değil acil git hemen alırlarçok yeni hamileyim daha bir haftam geçiyordu bugün kanamam oldu neden olabilir Dr dan randevu aldım ama daha saati var korkuyorum böyle olup bebeği yaşayan var mi? Lütfen acil
BN özele gidiyordum ondanrandevu aldımrandevuyla değil acil git hemen alırlar
İnşanlah cnmyerleşme kanamasıdır..
özelde olsa kanamam var dediğinde bekletmez hemen araya sokarlar. bende özele gidiyorum. bi kez randevusuz gittim kanama varsa acilse anca alır değilse randevu alın dedilerBN özele gidiyordum ondanrandevu aldım
Evet kasıktada var belimde de acile gidiyorum şimdiBu arada beliniz de ve kasık ağrınız var mı? Arkadaşların dediği gibi, randevu saatini bekleme.. Acile git..Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Evet adet gibi gidiyorum zaten acileyerleşme lekelenme şeklinde olur eğer adet olur gibi çok geldiyse bekleme sakın
çok çok geçmiş olsun. umarım iyisindir. herşey yolundadır. sizin ve bebeğinizin sağlığı yerindedir.. hastaneden çıkınca sonuçları yaz..Evet kasıktada var belimde de acile gidiyorum şimdi
Evet adet gibi gidiyorum zaten acile
Hala hastanedeyiz çok kan kaybettim dün bayılmişim serumlarla ayaktayım işte su bile içirmiyorlar bugün bebeğe bakacaklar daha ultrasondan galiba gözükmez diye bişey içirmiyorlar kanamam hala oluyo ufak parçalar geldi ama Bebek deil ufak ufaktı bilmiyorum kendimizi kötü durumlara aliştirdik napalim rabbim hayırlısını versinCanim merak ettik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?