Kanamam var acil yardım

Busra___mustafa___

ÇOK ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.300
525
73
28
çok yeni hamileyim daha bir haftam geçiyordu bugün kanamam oldu neden olabilir Dr dan randevu aldım ama daha saati var korkuyorum böyle olup bebeği yaşayan var mi? Lütfen acil

Şimdi kanamanın rengi ve yogunluğu da önemli. Ara ara ve kahverengi kanaman oluyorsa, çok önemli değildir. O an ne yapıyorsan bırakıp, dinlenmen yeterlidir.
Eğer kanaman kırmızı veya açık pembe ise, bu aktif bir kanama olduğunu gösterir.. Bu durum da en iyi çözüm yolunu uzman doktor gösterir..

Bu arada beliniz de ve kasık ağrınız var mı? Arkadaşların dediği gibi, randevu saatini bekleme.. Acile git..Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Canim merak ettik seni
Hala hastanedeyiz çok kan kaybettim dün bayılmişim serumlarla ayaktayım işte su bile içirmiyorlar bugün bebeğe bakacaklar daha ultrasondan galiba gözükmez diye bişey içirmiyorlar kanamam hala oluyo ufak parçalar geldi ama Bebek deil ufak ufaktı bilmiyorum kendimizi kötü durumlara aliştirdik napalim rabbim hayırlısını versin

Gecmis olsun canjm. Boyle bir haftalik hamilelikte yogun kanama olurmu Allah korusun dusuk varsa ya hic duymamistim. Bende 3+5 gunluk hamileyim düşük tehlikesi var benim. Gwcmis olsun canim sanada son durumun nedir

Kanaman olunca acil gidiyosun özelse hastane hemen sana öncelik veriyorlar bu kanama normalde olabilir çok strese sokmayın kendinizi Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…