Kanamam var acil yardım

Kaybettim kızlar bebeğimi
Canım çok geçmiş olsun. Şuan okudum ve çok üzüldüm. Allahım bi sonraki evladını size bağışlasın. Bizde hamile kalmaya çalışıyoruz ama iş hamile kalmakla bitmiyomuş bu sitede okudukça anlıyorum. Allah tüm annelere ve anne olmaya çalışan bayanlara sabır versin.

çok yeni hamileyim daha bir haftam geçiyordu bugün kanamam oldu neden olabilir Dr dan randevu aldım ama daha saati var korkuyorum böyle olup bebeği yaşayan var mi? Lütfen acil
Hemen git canım acil bak bende de böyle kahverengi leke geldi ihmal geldim bir gün sonra gittim bebeğim kalbi durmuş dedi doktor bak dinle ve git Rabbim sana bagialasin bebegini

Amin cnm saol rabbim isteyen herkese nasip etsin aynen hamile kalınca herşey bitti artık demiştim derdimiz tasamız oydu oldu diyorduk çok mutluyduk ama öyle olmuyomuş kısmet inşanlah tekrar hamile kalabilirim

Ben perşembe öğrenmiştim kan tahlili verdim pazar günü hasta oldum böyle halsizlik oldu ve kahverengi leke geldi ben ihmal geldim pazartesi tahkik sonuçları almaya gittim doktor bebeğin kalbi durmuş dedi
Çok üzüldüm Can'ım inşanlah tekrar hamile kalırsın Hakkımızda hayırlısı buymuş demekki sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…