- 17 Şubat 2016
- 313
- 167
- 23
- 36
- Konu Sahibi Busra___mustafa___
-
Kaybettim kızlar bebeğimi
Kaybettim kızlar bebeğimi
Bnde çok mutsuzumAa canim benim cok uzuldum
Amin cnm inşanlah saolçok üzüldüm canım her şeyde bi hayır vardır elbet, sebebini iyice araştırmasını iste doktorundan bundan sonra bebek istediğinde ne yapmalısın neye dikkat etmelisin bilirsin böylece... allah doğru zamanda hayırlısıyla yine nasib eder inşallah canım...
Canım çok geçmiş olsun. Şuan okudum ve çok üzüldüm. Allahım bi sonraki evladını size bağışlasın. Bizde hamile kalmaya çalışıyoruz ama iş hamile kalmakla bitmiyomuş bu sitede okudukça anlıyorum. Allah tüm annelere ve anne olmaya çalışan bayanlara sabır versin.Kaybettim kızlar bebeğimi
Hemen git canım acil bak bende de böyle kahverengi leke geldi ihmal geldim bir gün sonra gittim bebeğim kalbi durmuş dedi doktor bak dinle ve git Rabbim sana bagialasin bebeginiçok yeni hamileyim daha bir haftam geçiyordu bugün kanamam oldu neden olabilir Dr dan randevu aldım ama daha saati var korkuyorum böyle olup bebeği yaşayan var mi? Lütfen acil
Gitti Bnm meleğim annesini bıraktıHemen git canım acil bak bende de böyle kahverengi leke geldi ihmal geldim bir gün sonra gittim bebeğim kalbi durmuş dedi doktor bak dinle ve git Rabbim sana bagialasin bebegini
Amin cnm saol rabbim isteyen herkese nasip etsin aynen hamile kalınca herşey bitti artık demiştim derdimiz tasamız oydu oldu diyorduk çok mutluyduk ama öyle olmuyomuş kısmet inşanlah tekrar hamile kalabilirimCanım çok geçmiş olsun. Şuan okudum ve çok üzüldüm. Allahım bi sonraki evladını size bağışlasın. Bizde hamile kalmaya çalışıyoruz ama iş hamile kalmakla bitmiyomuş bu sitede okudukça anlıyorum. Allah tüm annelere ve anne olmaya çalışan bayanlara sabır versin.
NE OLDU CANIM DUSUK MU OLDUGitti Bnm meleğim annesini bıraktı
EvtNE OLDU CANIM DUSUK MU OLDU
Cook geçmiş olsun canım cook kötü bir duygu o duygu
Aynen tarif bile edilmiyor tam seviniyorsun sevincin kursagında kalıyoCook geçmiş olsun canım cook kötü bir duygu o duygu
Ben perşembe öğrenmiştim kan tahlili verdim pazar günü hasta oldum böyle halsizlik oldu ve kahverengi leke geldi ben ihmal geldim pazartesi tahkik sonuçları almaya gittim doktor bebeğin kalbi durmuş dediAynen tarif bile edilmiyor tam seviniyorsun sevincin kursagında kalıyo
Ben iki buçuk aylıkken kalbi durduGecmis olsun canim cok zor biliyorum bende hamileligimi ogrendikten 1 hafta sonra dusuk yaptim.
Düşük tehlikesi olabilir acillll alarm doktora cnmçok yeni hamileyim daha bir haftam geçiyordu bugün kanamam oldu neden olabilir Dr dan randevu aldım ama daha saati var korkuyorum böyle olup bebeği yaşayan var mi? Lütfen acil
Amin saol cnm isteyen herkesinde inşanlahinsalalh tekrardan saglikli bi hamilelik yasayip kucagina alirsin yavrunu
Çok üzüldüm Can'ım inşanlah tekrar hamile kalırsın Hakkımızda hayırlısı buymuş demekki sıkma canınıBen perşembe öğrenmiştim kan tahlili verdim pazar günü hasta oldum böyle halsizlik oldu ve kahverengi leke geldi ben ihmal geldim pazartesi tahkik sonuçları almaya gittim doktor bebeğin kalbi durmuş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?