Kanamam var şu mübarek günlerde dualarınızı eksik etmeyin

Serendipity-

Lâ Tahzen İnnAllâhe Meanâ
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
1.505
2.119
53
Bu akşam kanama nedeniyle doktora gitöek durumunda kaldım. Hayatımda ilk kez bu denli korkuyorum. 12. haftanın içindeyiz ve düşük tehlikesi var dua edin

Gecmis olsun, tedavi ile mi gebe kaldiniz? İnsallah bisey olmaz bolca dinlenin..
Aylar sonra gördüğüm ve cevap yazdığım için özür dilerim. Sağolun.. Tedavisiz kaldım doğal yollarla. O günden sonra daha beter kanamalarım oldu maalesef. Çok çektim hala da oluyor az da olsa kanama.. Daha 3 gün önce damla damla kanama olunca korkuyla doktora gittim. Hiçbir sebep bulamıyorlar kanamam için.

Annaannem anneme hamileyken 9 ay boyunca kanama geçirmiş.doktorlar bile şaşırmış.bu çocuk nasıl tutundu diye.Annem sağlıkla dünyaya gelmiş.Demekki oluyor böyle şeyler.içiniz rahat etsin diye yazma gereği duydum..

Teşekkür ederim bunları okudukça duydukça benimde umudum artıyor. Kimi insanın benimki gibi geçermiş kanamalı, tek temennim sonu benimde güzel bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…