hamile kalmamış olsaydım 12 temmuzda regli olmam gerekirdicanımcanım telaş yapma bende ilkinde öyle birşey yaşamamıştım ama 2.cide regl dönemi zamanı 2 ay kanamam oldu..üstüne görme dedikleri şey yani.. hamile kalmamış olsaydınız regl zamanınız mı ?
evet baktı normal herşey dedi yalnız kanama her zaman için düşük habercisidir dikkat et dedi.neden bu haftalarda olduguda onemlı
plesantanın durumuna baktımı doktor?
bu kadar gec kanama olması dusunduruyorevet baktı normal herşey dedi yalnız kanama her zaman için düşük habercisidir dikkat et dedi.
bahsettiğin nasıl bişey bilmiyorum ama pilastik bişey soktu baya uzun ve genişti çok acı çektim ağladım hatta doktor yarıda bıraktı tekrar denedi yine acı çektim ama belli etmemek için elimle yüzümü kapatıp ağladımBenim de bu şekilde kanamalarım oluyordu.Hep düşük tehdidi dendi ama en sonunda servikal polip olduğu ortaya cıktı.Polip alınınca kanama da durdu.Doktorunuz spekulumla baktı mı alttan?
ilk progestan vurmuşlardı şimdi 3 gün arayla proluton diye bi iğne vurulucam kanamam çok yok şuan ama bebek iyi dedi bebeğin kanaması yokmuş bu iyi bişey galiba bende varmış kanama. suyum filan iyiymiş dün ultrasonda gördüm zıplıyordu elleri ayakları hareketliydi.bu kadar gec kanama olması dusunduruyor
baska bır doktora daha gıt derım vurdugu ıgne neydı ?
progestan dupontmu ondanmı? gunluk ıgnemı?
bu cuma günü 1 haftalık izne çıkıcam inşallah düzelirim. şuan kanamam durdu.rapor alsan dınlensen evde faydası olur belkı
teşekkür ederim içimi rahatlattın. zaten sabah aile hekimine danıştım akşamki doktor ur olabilir filan dedi dedim bana dediki aile hekimi eğer ur olsa hamile kalamazsın kazara kaldın sayalım elle bile o bebek bu zamana kadar tutulamaz dedi. merak etme ilaçlarını kullan düzelir dedi.Ben hamileliğimin 9 ayını lekelenmelerle ve ara ara kanamalarla tamamladım. Gittiğim doktorlarada kanamam olduğunu hiç söylemedim. Sadece 6 aylık hamileyken taze kırmızı ve her zamankinden fazla kanamam olunca doktora gözüktüm. Bebekte bir sorun olmamış o zamanda. Bazen lekelenmem o kadar fazla olurdu ki ped kullanırdım. Hatta bir kere eşofmanıma geçmiş kardeşim hastalandın mı diye sormuştum.
Fazla endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben doktorum kötü bir şey söylerde moralimi bozar diye doktorumla hiç paylaşmadım. Sen doktorada gözükmüşsün. Gerekli ilaçlarıda vermiş. Boşuna strese sokma kendini. Allah'a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?