çok teşekkür eerim.dün doktora gittik çok şükür kalp atşını gördü.sevindim kanamam aaldı.kahve ye döndü ve az.1 hafta rapaor verdi.yatıyorum.inşallah bidaha yaşamam.doktorum çok ii anlattı çizerek.normal olduğunu söyledi.
çok teşekkür eerim.dün doktora gittik çok şükür kalp atşını gördü.sevindim kanamam aaldı.kahve ye döndü ve az.1 hafta rapaor verdi.yatıyorum.inşallah bidaha yaşamam.doktorum çok ii anlattı çizerek.normal olduğunu söyledi.
Ben de ilk zamanlar bu kanamalarla az uğraşmadım.
Allah korusun bebeğinizi, birşey olmadan atlatırsınız inş.
bende 14haftalık hamıleyken yanı bunda 12gun once falan kanamam oldu,doktor progestan verdı gunde 2tane,2ıgne ve elevıt verdı...kanamam bı gun surdu sonra bır kac gun kahve ye dondu cok sukur su an kalmadı...wc harıc kalkmıyorum ustelık benım plasentam asagıdaymıs o yuzden cok tehlıkelıımıssaatlı bomba gıbı dıyo doktorum Allah hepımızın yardımcısı olsun....
biraz önce doktordan geldik.doktor kanamların hoşuna gitmediğini söyledi.vajinal muayene etti.lap atışlarını gördük:)çok şükür.karından henüz görünmedi.sata göre7+4 ama 6+3 dedi dokotr.1 hafta geriden geç döllenmiş dedi.neyse kanama çok hafif gene geldi biraz önce. ne zamn bitcek bu yaaaa.doktor kahveye dönüp en az 1 hafta hi. olmamsı gerek diyo.benim hergün oluyo............bana bi fikir verinnnnnn
biraz önce doktordan geldik.doktor kanamların hoşuna gitmediğini söyledi.vajinal muayene etti.lap atışlarını gördük:)çok şükür.karından henüz görünmedi.sata göre7+4 ama 6+3 dedi dokotr.1 hafta geriden geç döllenmiş dedi.neyse kanama çok hafif gene geldi biraz önce. ne zamn bitcek bu yaaaa.doktor kahveye dönüp en az 1 hafta hi. olmamsı gerek diyo.benim hergün oluyo............bana bi fikir verinnnnnn
Yapılabilecek pek birşey yok canım.
Dua et , ilaçlarını kullan ve bol bol dinlen.
Kanaman olması illa birşey olacağı anlamına gelmiyor.
Benim de 3 ay kanamam oldu,hergün birşey mi oldu acaba korkusuyla yaşamak zor tabi, en sonunda doktor yapılabilecek birşey yok, eğer düşük olacaksa sen ne yaparsan düşecektir demişti.
Şükür atlattık o günleri, inş sen de atlacaksındır, en kısa zamanda biter kanaman inş.
Allah korusun bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?