kanamam var

karakulan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
96
0
36
Düzce
arkadaşlar dünden beri kanamam var doktoru ardım progestan verdi.günde 3 tane ağızdan.neden olduki şimdi bu.günde 4 5 kere olyo dünden ber.çamaşirimi batırcak derecede.moralim bozuk yaaaaaaaaaaa.

geçmiş olsun cnm ya:26::26:kendine dikkat et dinlen.çalışıyorsan bir süre izin al. ev işi falan kendini yoracak bişey yapma elinden geldiğince.bol bol dinlen yat kalkma hiç hatta.dualarım seninle.inşallah kötü bir şey olmaz :26::26:

kanamasi olup da duzelen saglikli hamilelik geciren cok arkadasimiz oldu bu formlarda tuvalet harici hic kalkma Allah yardimcin olsun Insallah guzel haberlerini aliriz.

çok teşekkür eerim.dün doktora gittik çok şükür kalp atşını gördü.sevindim kanamam aaldı.kahve ye döndü ve az.1 hafta rapaor verdi.yatıyorum.inşallah bidaha yaşamam.doktorum çok ii anlattı çizerek.normal olduğunu söyledi.

cnm benim kendine ve bebişe dikkat et. Gerekirse bir hafta daha alır yatar dinlenirsin. çok geçmiş olsun.

Masallah ne guzel haberler kahve rengine donmesi cok cok iyi ama yatmaya devam wc harici kalkma. en yakin zamanda tamamen gecmesi dilegiyle.

merhaba geçmiş olsun cnm.benim de olmuştu 5.haftamda ve 8. haftamda.7 gün sürmüştü aynı adet gibi ama 3-4 damla günde.ben de progestoron kullanmıştım 1 ay boyunca, günde bir kez.şu an 36 haftalık hamileyim ve çok şükür herşey normal gözüküyor.bence de fazla stres yapma.dinlenmeye bak.kendini yorma.geçmiş olsun.

canıkm bende 36 haftadıyım 25 haftaya kadar ara ara kanamalarım oldu. en son 5 ayda adet gibi olmustu cok korkmustum 10 gün yattım progestan kullandım. kendine cok dikkat et agır kaldırma,
yorma kendini...

merhaba
bende 13 haftalık hamileyim.daha önce 2 düşüğüm oldu 7 ve 8 haftalıkken.
şimdi tam riskli dönem bitti derken dün kahverengi akıntım oldu.kasıklarımda sancı var.dünden beri yatıyorum devamlı ..benim gibi olupta sağlıklı bebeği olan var mı..hala risk atlatmadım mı

mrb arkadaşlar benim kanamamhala bitmedi.hep yatıyorum ama bitmedi.cumartesi kontrolüm var.hergün kanam oluyo.miktarı aşırı değil ama çamaşırım batıyo yani.nezaman b
tcek bu .allahım hergün dua ediyorum bebeğime bişey olmasın die.geçen yılda hamileydim 5.5aylıkken sonlandırıldı.anomali vardı.o bebeğimdede kanamam oldu ama böyle değildi.azdı ve 1 kere oluyodu 1hafta olmuyodu.bu nerdeyse geçen perşembeden beri oluyo.yani7 gündür.duaa edin bana

Ben de ilk zamanlar bu kanamalarla az uğraşmadım.
Allah korusun bebeğinizi, birşey olmadan atlatırsınız inş.

bende 14haftalık hamıleyken yanı bunda 12gun once falan kanamam oldu,doktor progestan verdı gunde 2tane,2ıgne ve elevıt verdı...kanamam bı gun surdu sonra bır kac gun kahve ye dondu cok sukur su an kalmadı...wc harıc kalkmıyorum ustelık benım plasentam asagıdaymıs o yuzden cok tehlıkelıımıssaatlı bomba gıbı dıyo doktorumAllah hepımızın yardımcısı olsun....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

biraz önce doktordan geldik.doktor kanamların hoşuna gitmediğini söyledi.vajinal muayene etti.lap atışlarını gördük:)çok şükür.karından henüz görünmedi.sata göre7+4 ama 6+3 dedi dokotr.1 hafta geriden geç döllenmiş dedi.neyse kanama çok hafif gene geldi biraz önce. ne zamn bitcek bu yaaaa.doktor kahveye dönüp en az 1 hafta hi. olmamsı gerek diyo.benim hergün oluyo............bana bi fikir verinnnnnn

canım ilk bebeğimi kanamalarım ile kaybettim. bu bebğimde de kanamalarım oldu. her gün işkence gibiydi. çok stresliydim. doktorum böyle devam edersen bebeği sen öldüreceksin demişti. ama tüp bebek olunca stres iki kat oluyordu maalesef. sonrasında moralimi düzelttim. bu haftalara geldik çok şükür. yapılacakları zaten doktorun yapmış. gerisi bol dua ve yüksek moral. rabbim kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatla doldursun canım aminn...

Yapılabilecek pek birşey yok canım.
Dua et , ilaçlarını kullan ve bol bol dinlen.
Kanaman olması illa birşey olacağı anlamına gelmiyor.
Benim de 3 ay kanamam oldu,hergün birşey mi oldu acaba korkusuyla yaşamak zor tabi, en sonunda doktor yapılabilecek birşey yok, eğer düşük olacaksa sen ne yaparsan düşecektir demişti.
Şükür atlattık o günleri, inş sen de atlacaksındır, en kısa zamanda biter kanaman inş.
Allah korusun bebeğini.

İNŞALLAH ALLAHIM HEP DUA EDİYORUM.BU HAFTA İŞE BAŞLIYORUM EVDE HEP YATTIM O HALDE KANAM HERGÜN OLDU .DOKTORDA İSTİRAHAT KİTAPLARDA YAZMIYO DEDİ.SEN BİLİRSİN DEDİ.SİZİN NASILDI KANAM.HERGÜNMÜ.MİKTARI NASILDI.bebeğim herşeye rağmen kalbi atıyodu gördümmmmmmmmmm.cvp için şimdiden teşekkürler.kaç aylık oldunuz bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…