bende hafta sonu gelsinde dinleneim die bekledim geldi çok şükür.siz kaç haftalıksınız.benim sat 8+2 ama geç döllenmiş dedi dktor7+2.öle işte su 3 ayı hayırlısıyla atlatsak bi.inşallha geçer.hepimizinki.aminn.benim illa hergün oluyo.ara ara ama hergün.günlük ped koyuyom valla.
3. ayı yeni doldurdum bende. Ama malesef sorunlarım bitmedi. İnşallah hepimizin problemleri bıçak gibi kesilir. Heran dilimde dualar, hem kendim için hem sizin için.
aminnnnnnnn.allahım bize bağışlasın bebeğimizi.sizin yine 3 ay dolmuşben daha yeniyim.7,8 hafta
benimde o haftalarda basladi kanamam,3 ay doldu ama bide gel sen bana sor tatlim,cok zor günlerdi,rabbim bebeklerimizi korusun, insallah sag saglim bebeklerimizi bize bagislasin
arkadaşlar dün kontrole gittik.bebeğim ii çokşükür.8+4 günlük olduk.kanama 3gündür yoktu.dün yine oldu.neyse stres yok.hayırlısı olur inşallah.sizler napıyonuz
artık oldu mu olacak mı diye sürekli bekleme canım, insan çok yıpranıyor. Biliyorum elinde değil ama kendini üzmemeye çalış. Ben kendimi çok yıprattım çünkü. Nasıl olsa herşey olacağına varıyor. Kanamaların nedeni de 12 hafta dolduktan sonra ortaya çıkıyor. Tabi devam ederse, inşallah kesilir hepimizin. Bende hala yatmaya devam ediyorum
evet haklısın canım.olacağı varsa olur.rabbim bize sağlıklı birşekilde bağışlasın bebişlerimizi.senin kanaman nasıl devam ediyomu.ben okula gidip geliyom.allaha emanetiz valla.hayırlısı.nekadarlık oldun[/QUO
Her gün kahverengi akıntılar geliyor. Plasenta hala tam yerinde değil ondan kaynaklanıyormuş. Okula da gitmiyorum. Raporum Nisan sonu bitecek. Bakalım tekrar rapor verecek mi dr. Okulum çok uzak yol beni korkutuyor. 3 vesait değiştiriyorum giderken. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada 3,5 aylık olduk. En güzeli de bu galiba.
merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim 10+4 olmuşuz. aslında ben 9 haftalık zannediyordum kendimibiliyorsunuz 3 hafta önce kanamam vardı ve progestan kullanmıştım 4 gün sürdü sonrasında da kahverengi olarak azalmıştı. şimdi doktorum çok sağlıklı dedi. peki 3 ayı dolmadan tehlike devam etmez mi dedik o da sorun kalmadı dedi. herhalde ben üstüne gördüm doktorum da önceki gebeliğim sonlandırıldığı için progestan mı ne ondan vermişti bilmiyorum ama doktor güleryüzlü uğurladı bizi. inşallah bu hep böyle olur başka sorunlar olmaz. hergün yaşıyor mu acaba diye düşünmekten mahvoluyordum ilk kızımda hamilelik nedir bilmemişim şimdi hamileleri çok iyi anlıyorum anlamayanları da dövesim geliyor endişeleriyle günleri mahvolan anne adayları en içten dualarımla inşallah güzel haberlerinizi alırsınız güzel hamilelik dönemi geçirirsiniz inşallah.AMİN.
inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım bilen bilir bu derdi. şöyle güzel bir hamilelik geçirelim ağız tadıyla. hamilelik uzun gibi görünüyor ama çok kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?