kanamam var

3. ayı yeni doldurdum bende. Ama malesef sorunlarım bitmedi. İnşallah hepimizin problemleri bıçak gibi kesilir. Heran dilimde dualar, hem kendim için hem sizin için.

aminnnnnnnn.allahım bize bağışlasın bebeğimizi.sizin yine 3 ay dolmuşben daha yeniyim.7,8 hafta

benimde o haftalarda basladi kanamam,3 ay doldu ama bide gel sen bana sor tatlim,cok zor günlerdi,rabbim bebeklerimizi korusun, insallah sag saglim bebeklerimizi bize bagislasin

arkadaşlar nasılsınız nasıl giiyor.benim 2.5 gün hiç olmadı tam bitti derken yine oldu dün bugünde azcık oldu offffff offffff nezaman bitcek bu cumartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım

benim progestan kullanalı 5 gündür kanamam azaldı ama 3 gündür yok yine de ben ped kullanıyorum. bebe aspirini bir vitamin bir de folbiol alıyorum. ama ara ara ağrılarım devam ediyor. tek isteğim 2 hafta sonra doktor kontrolumda bebeğmin yaşaması

benimde 1 ay önce kanamam gelmişti progestan verdi doktor hala kullanıyorum ara ara kanamam oldu ama çok şükür bebeğim hala yaşıyor.böyle durumlarda streste çok etkiliyor sürekli onu düşünüp kanamam oldumu diye düşündükçe moralin bozuluyor.bence dinlen ve içini ferah tut..ve dua et..inşallah sağ salim kucağına alırsın.

inşallah arkadaşım inşallah. düşünmediğim gün yok evde bi tane 8 aylık var çalışıyorum da eşim yardımcı olmaya çalışsa da şu 2 haftayı geçirsem ilk 3 ay bitsin hemenccecik diye dua etcem.

Allah hepinizin yardimcisi olsun...
Bende 6 haftalik hamileyim ve ilk 5 haftalik iken damla seklinde kanamam oldu, sonra 10 gün gectikten sonra tekrar ayni sekilde kanam oldu. 3 gün sonra doktor terminim var ama o zamana kadar bekleyemedim sizce normalmi?

ahhhhhh ahhhhhhhhh ar4kadaşlar ah.allahım yüce rabbim hepimizin kanamalarını bitrisin.bebeklerimizi sağlıklı birşekilde bize bağışlasın inşallha.amin.benimde yarın kontrolüm var

arkadaşlar dün kontrole gittik.bebeğim ii çokşükür.8+4 günlük olduk.kanama 3gündür yoktu.dün yine oldu.neyse stres yok.hayırlısı olur inşallah.sizler napıyonuz

arkadaşlar dün kontrole gittik.bebeğim ii çokşükür.8+4 günlük olduk.kanama 3gündür yoktu.dün yine oldu.neyse stres yok.hayırlısı olur inşallah.sizler napıyonuz

Artık oldu mu olacak mı diye sürekli bekleme canım, insan çok yıpranıyor. Biliyorum elinde değil ama kendini üzmemeye çalış. Ben kendimi çok yıprattım çünkü. Nasıl olsa herşey olacağına varıyor. Kanamaların nedeni de 12 hafta dolduktan sonra ortaya çıkıyor. Tabi devam ederse, inşallah kesilir hepimizin. Bende hala yatmaya devam ediyorum

evet haklısın canım.olacağı varsa olur.rabbim bize sağlıklı birşekilde bağışlasın bebişlerimizi.senin kanaman nasıl devam ediyomu.ben okula gidip geliyom.allaha emanetiz valla.hayırlısı.nekadarlık oldun

ayyyyyyy maşallah büyümüsünüz.ben daha 9+2 yim.olsun sağlıklı olsunda geçer zaman.baya uzakmış yol ya zor valla.o şartlarda.

merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim 10+4 olmuşuz. aslında ben 9 haftalık zannediyordum kendimi biliyorsunuz 3 hafta önce kanamam vardı ve progestan kullanmıştım 4 gün sürdü sonrasında da kahverengi olarak azalmıştı. şimdi doktorum çok sağlıklı dedi. peki 3 ayı dolmadan tehlike devam etmez mi dedik o da sorun kalmadı dedi. herhalde ben üstüne gördüm doktorum da önceki gebeliğim sonlandırıldığı için progestan mı ne ondan vermişti bilmiyorum ama doktor güleryüzlü uğurladı bizi. inşallah bu hep böyle olur başka sorunlar olmaz. hergün yaşıyor mu acaba diye düşünmekten mahvoluyordum ilk kızımda hamilelik nedir bilmemişim şimdi hamileleri çok iyi anlıyorum anlamayanları da dövesim geliyor endişeleriyle günleri mahvolan anne adayları en içten dualarımla inşallah güzel haberlerinizi alırsınız güzel hamilelik dönemi geçirirsiniz inşallah.AMİN.

çok sevindim canım.inşallah sorunsuz devam eder hamileliklerimiz.amin.benimde cumartesi kontrolüm var inşallah herşey olumludur.bende rahat geçirenlerden değilim hamileliği.ama şimdilik sorun yok allaha şükür.sanırım bende tam10hafta bitti bugün bakalım

inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım bilen bilir bu derdi. şöyle güzel bir hamilelik geçirelim ağız tadıyla. hamilelik uzun gibi görünüyor ama çok kısa.

inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım bilen bilir bu derdi. şöyle güzel bir hamilelik geçirelim ağız tadıyla. hamilelik uzun gibi görünüyor ama çok kısa.

Çok geçmiş olsun arkadaşım, inş. gebeliğinin sonuna kadar bir damla kan görmezsin ve görmeyiz. Stresli günler hepimiz için bitsin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…