slm benimde hamileliklerimde hep kanamam oldu.ilk kanamam 9+2 basladi ve siddetliydi bardaktan bosalircasinaydi cildirmis gibiydim o an kesin gitti dedim hastanede acilinde cigliklarimdan doktorlar bile korkmustu dusurdugumu zannetmislerdi ultrasona girdigimde bebegimin kalp atislarini duydum rahatladim ama dr dikkat et heran giebilir kalabilirde demisti hic ilacta vermedi eve gonerdi kanamalarim ara ara bir hafta surdu rengi kip kirmiziydi plesanta dekolmonu olmus dediler 3 hafta sonra kahverengi gelmeye basladi her sabah ilk idrarimi yapinca basliyordu drumu degistirmistim tabi bu esnada 4 drum her ultrasonla baktiginda cok riskli demisti bu lekelenmelerde 1 ay boyunca surer demisti ama 2 haftada felan bitti birde su 1 ayi cok dikkat et demisti o ay hep yattim bir oglum oldugu halde sonraki muanemde hersey normle donmus dedi drum ama ergunu korkuyla yasiyordum o zorlugu cok iyi bilirim 6 aylikken vajinada enfeksiyon ve bende seker cikti 34+4 te bebegimi dogurdum simdi bebegim 2.5 aylik cok saglikli masallah sana tafsiyem allaha sign bol bol dua et ben oyle yaptim allaha cok sukurki saglikli 2 oglum var dusuncelerimi paylasmak istedim kismetinde varsa vardir zaten ama sen yinede dikkat et hoscakal
İNŞALLAH ALLAHIM HEP DUA EDİYORUM.BU HAFTA İŞE BAŞLIYORUM EVDE HEP YATTIM O HALDE KANAM HERGÜN OLDU .DOKTORDA İSTİRAHAT KİTAPLARDA YAZMIYO DEDİ.SEN BİLİRSİN DEDİ.SİZİN NASILDI KANAM.HERGÜNMÜ.MİKTARI NASILDI.bebeğim herşeye rağmen kalbi atıyodu gördümmmmmmmmmm.cvp için şimdiden teşekkürler.kaç aylık oldunuz bide
geçmiş olsun bende senin gibiydim aynı ilaçtan kullandım suan yok denecek kadar azaldı biyerde okumuştum kalp atışı başladığı zaman kanamalar azalırmış
benim ilk hamileliğim o kadar normal geçti ki hamile olduğum sadece karnım büyüdükçe hissediyordum bi de bel ağrısıSonra bi düşük yaşadım kanamam oldu aslında bebeğim rahmin çok aşağısına tutunmuştu. Bundan 1,5 ay sona yine hamile kaldım ve dün doktora gitmek zorunda kaldım aynı adet kanaması gibi ama kıpkırmızı olmuştu eşofmanım sabah kalktığımda. Sonra büyük bir pıhtı geldi. O gün ateşim çıktı kasık ağrım vardı doktora öğleden sonra gittim -bi de sanki herşey normalmiş gibi çalışmaya gittim o gün- dokto 6 haftalık ve yaşıyor kalbi atıyor dedi. Inanamadım ama ara ara kanamam oluyor kahverengiler pıhtı gibi ama kırmızılar da var. Doktor sorun yok dedi progestan mı ne ilaç verdi. Vitamin hatta çocuk aspirini bile verdi. Dinlen yolculuk yok 3 hafta sonra gel dedi. O kadar endişeliyim ki düşecek diye. Evdeki bebeğim 7,5 aylık. Düşük yaşamasam 2. De belki cahil cesareti korkmam ama şimdi korkuyorum bir kez daha düşmesini istemiyorum. Bu kan işi sinirlerimi çok bozuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Umarım şu 3 ayı sağlıklı bir şekilde atlatırız.
mrb arkadaşlar bu konuyu ayın 11 de açmışım tam 14 gün olmuş ama hala kanamam var.biraz azaldı allaha şükür.ama daha tam bitmedi.neden hala oluyo anlamadım.progestanda kullanıyorum.ama bitmedi ya.az oluyo ama illa hergün oluyo.
12+5 gunluk hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri kanamalarım var. tam bitti diyorum 1 hft temiz geçiriyorum, sonra bi daha bi patlama. ama benımkıler ilk gün çok yoğun oluyor, sonra yavaş yavaş azalıyor. nedeni daha 2 gun önce belli oldu. deliriyordum soru ne acaba diye. plasentanın yerinde sorun varmış. 1,5 aydan beri yatıyorum, sadece wcye kalkıyorum. seninde sorunun nereden kaynaklandığını öğrenmem biraz zaman alabilir. Allah hepimize yardım etsin.
benim bebeşim 32 haftalıkken 2 kilo idi. doğduğunda 3,100 gr. idi son anda belli olur. 39. haftada isteyerek sezaryen oldum. ama 3,5 kiloyla normal doğurursun doktorun çatı muayende ve bebek duruşu vb. bakar. kimisi 4 kiloyu normal doğurur kimisi 3 kiloyu doğuramaz. ama bu konunun yeri başka topicte canım hayırlı olsunkızlar bende 32 haftalık hamıleyım bebesım 2100 gr dr iri dedı ya normal doğar dımı çok korkuyorum yaaaa sezeryan olmak istemıyourmm
:26:
teşekkür ederim canım vp için.benimde hala oluyo malesef.ben öğretmenim.bu hafta okula gittim hep bide geçen hafta raporluydum yattım hep ama yinede olunca bu hafta çalışcam dedim.yine oldu.neyse az önce doktora gittik.artık bebeğimizi karından gördük kalp atışıda vardı çooooooookkkk şükürhayırlısı.e senin kanamanın sebebi belli ise nezaman bitcekmiş ki.bi zararı varmıymış yine düşük tehlikesi yaparmıymış.bana bişey demedi doktor.bekliycez dedi.
canim bnde hamileligim ilk 3 aynda surekli kanamam oldu her hafta dr ye gitiim dktorum bebegimn hep iyi oldugunu soyledi bisorun goremdi acaba dusucekmi ondan mi boyle ouyo die soruyodum onu bilmeyiz diyodu ve bana ilac filan hicbirseyde vermedi.
simdi 7bucuk aylik bi pasam var yani kanamlar kotu birseye sebep olnmaddi.insallh sendede birsey olmaz saglikla bebegini kucagina alirsin
Kanamanın ne zaman biteceği hakkında bir yorum yapılamıyor maalesef. Zaman gösterecekmiş. Kanama düşük tehlikesi ve erken doğum riskini artırır dedi bana. Artık birşey düşünemez hale geldim. Yatmakta insanın psikolojisi bozuyor. Bebişim iyi olsunda tabi yatmaya razıyım. Bu arada bende öğretmenim, heyet raporu verdi dr. Artık Allahım hayırlısını versin.
içimi rahatlattınız vallla .inşsllshs benimkide sağlıklı doğar .aminnn.dua edin nolur
bende 3 aylik hamileyim yaklasik bir aydan fazladir kanamalarim bitmedi,her kanama geldiginde gitti bebegim diyorum solugu dr da aliyorum,kalp atislarini hareket ettigini görünce dünyalar benim oluyor,benimde sorunum plasentanin yani bebegin esinin rahime yakin olmasindan kaynaklaniyomus,su an hala kahverengi lekeler geliyo,rabbim yardimcimiz olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?