Nakış kanaviçe hakkında

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

jalesel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
456
3
296
43
Siirt
kızlar benim elimde 10 cift kanavice yastık var ve kullanmıyorum nasıl degerlendirebilirim..pike takımını onerdıler ama ben pek beğenmedim..baska nası degerledirebilirim..çünkü böyle hiçbirişe yaramıyorlar bekleyip duruyorlar..

üzerinde birkaç oynama yapıp tabloya çevirebilirsin çanta yapabilirsin desenine göre kullanım yerleri farklı olur ama bir şekilde değerlendirebilirsin

yastıkta kanaviçe oldugu için motiflaer biraz küçük bende o motıfleri kesip pecete kenarına gecireceğim..ama daha elimde cok kalcak..tablo için aksam tekrar bakayım nasıl olabilir diye tesekkürler..

Eğer bu gibi şeylerde becerikli değilseniz kendiniz kesmeyin derim.
Ayrıca çok güzel nevresim/pike yapıyorlar kanaviçeler ile.
Çok zordur patiska vb şeylerin üzerine kanaviçe işlemek heba etmeyin derim yerimseniben

düz renk çarşaf, yastık takımı al (top olup metreye göre kesilenlerden) kenarlarınada bunları geçir, harika oluyor, bende dantellisi var

benim kanaviçemi annem yorgan ağzına geçirtti, kıymadan kullanımıyorum

Back
X