Kanda 4 ay çıkmayan gebelik

Bu nasıl bir Türkçe.

Ayşenurcum, 4 aylık bebek böyle oluyor. Kaşı var gözü var eli var şaşırabiliyor üzülebiliyor vs. Gittiğin doktor kör değilse ki sanıyorum değildir, görürdü.

Az önce de üzerini çıkarmadan, ilişkiye bile girmeden, üzerine dört ay regl olduğu halde acaba hamile olabilir miyim diyen birini okudum.
Siz ciddi misiniz yahu akıl sağlığımı koruyamıyorum.
Neden bekarım dediniz?

Bir yere kayıt eder birisi görür diye bekarım demek zorunda kaldım bizim sürtünme falan değildi direkt ilişkiydi korunduk ama insan korkuyor reglim çok az gelir Karnım büyüdü hareket hissediyorum vs doktora da gidemem artık 4 ay 4 farklı kadın doğumcuya göründüm ben de sizin görüşlerinizi almak istedim çevresinde böyle bir olay yaşayan var Mİ diye

4 kadın doğumcunun tıbbi görüşlerine neden inanmadın Ayşenurcum, insanlar hani uzmanlıkla beraber 10 küsür yıl bunda dirsek çürütüyorlar ya hani

İnanın çok korkuyorum bebeğe bakabilecek durumum yok Allah isteyene nasip etsin benim için çok erken
Bir noktaya kadar olan şüphelenmeleri anlıyoruz da sizin hamile olma ihtimaliniz yok. Bakın eşimin hamile olma ihtimali sizin hamile olma ihtimalinizden daha fazla o kadar hamile değilsiniz yani unutun öyle bişey yok.

4 kadın doğumcunun tıbbi görüşlerine neden inanmadın Ayşenurcum, insanlar hani uzmanlıkla beraber 10 küsür yıl bunda dirsek çürütüyorlar ya hani
Bekar olduğumu söylediğim için rahmime o kadar Detaylı bakmadıklarını düşünüyorum keşke söyleseydim ama söyleyemedim olsaydı bebek net bir şekilde görünür
Müydü

Bekar olduğumu söylediğim için rahmime o kadar Detaylı bakmadıklarını düşünüyorum keşke söyleseydim ama söyleyemedim olsaydı bebek net bir şekilde görünür
Müydü
Detaylı bakmasına gerek mi var 4 aylık gebeliği ben vajinanın girişinden baksam görürüm muhtemelen.

Evli misiniz yani?
Evliyseniz nereye kaydederse etsin, bekarsanız da sizi ilgilendirir bu zaten.
Ama anlamadım bunu belirtme nedeninizi.
Ne yapacak jinekolog? Arkanızdan mahalleye dedikodu mu yayacak?

Evli misiniz yani?
Evliyseniz nereye kaydederse etsin, bekarsanız da sizi ilgilendirir bu zaten.
Ama anlamadım bunu belirtme nedeninizi.
Ne yapacak jinekolog? Arkanızdan mahalleye dedikodu mu yayacak?
Sağlık bilgilerimi ailem görebiliyor maalesef cinsel yaşantım olmasına rağmen olmamış gibi yalan söyledim ama şüphelenip her gittiğimde beta hcg baktılar herhalde herkese bakıyorlar

Sağlık bilgilerimi ailem görebiliyor maalesef cinsel yaşantım olmasına rağmen olmamış gibi yalan söyledim ama şüphelenip her gittiğimde beta hcg baktılar herhalde herkese bakıyorlar
Yahu ben ailenizden değilim. Evli misiniz bekar mı?
Çıldırcam şimdi

Benim hamile olduğunu doğumhaneye girerken öğrenen bir hastam olmuştu. İmkansız değil ama bazen olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…