- 6 Haziran 2022
- 273
- 319
- 23
- 30
- Konu Sahibi ayseeeenur
-
Bu nasıl bir Türkçe.Walla korkutmak istemyrm ama bir arkadasimda 5 aylikken cikmadi diyeride 7ci ayinda ögrendi hamile oldugunu hayatta olmaz diye bisey yok mide bulantisi gec baslamis , 7 ci ayda 5 aylik olan arkadasta kan pihtilasmasi vardi kansizlik vs bu yüzden adet göremiyordu kist mi var diye baktirirken muayenede ögrendi. Hayat mucizelere acik isteyenlere nasip olur ins banada.
Ne demek istediniz anlamadımSanırım kafa buluyorsun
O hareketleri ultrason neden hissetmedi o zaman.Hareket hissediyorum zaten ama psikolojik mi değil mi ayırt edemiyorum çok korkuyorum
10-15 cm olutormuş galiba yani ama doktor rahmini göremiyorum diyince panikledim neden göremiyor olabilir diyeAyşenurcum, 4 aylık bebek böyle oluyor. Kaşı var gözü var eli var şaşırabiliyor üzülebiliyor vs. Gittiğin doktor kör değilse ki sanıyorum değildir, görürdü.
Eki Görüntüle 3145755
Allah aşkına şöyle şeyler söylemeyin kız kalpten gidicek. Polikistik overın var demiş doktor rahmime bakmış mıdır diyorDün Bi haber okudum dogumdan 48 saat önce öğrenmiş hamile olduğunu biri
İnanın çok korkuyorum bebeğe bakabilecek durumum yok Allah isteyene nasip etsin benim için çok erkenAllah aşkına şöyle şeyler söylemeyin kız kalpten gidicek. Polikistik overın var demiş doktor rahmime bakmış mıdır diyor
Bir yere kayıt eder birisi görür diye bekarım demek zorunda kaldım bizim sürtünme falan değildi direkt ilişkiydi korunduk ama insan korkuyor reglim çok az gelir Karnım büyüdü hareket hissediyorum vs doktora da gidemem artık 4 ay 4 farklı kadın doğumcuya göründüm ben de sizin görüşlerinizi almak istedim çevresinde böyle bir olay yaşayan var Mİ diyeAz önce de üzerini çıkarmadan, ilişkiye bile girmeden, üzerine dört ay regl olduğu halde acaba hamile olabilir miyim diyen birini okudum.
Siz ciddi misiniz yahu akıl sağlığımı koruyamıyorum.
Neden bekarım dediniz?
4 kadın doğumcunun tıbbi görüşlerine neden inanmadın Ayşenurcum, insanlar hani uzmanlıkla beraber 10 küsür yıl bunda dirsek çürütüyorlar ya haniBir yere kayıt eder birisi görür diye bekarım demek zorunda kaldım bizim sürtünme falan değildi direkt ilişkiydi korunduk ama insan korkuyor reglim çok az gelir Karnım büyüdü hareket hissediyorum vs doktora da gidemem artık 4 ay 4 farklı kadın doğumcuya göründüm ben de sizin görüşlerinizi almak istedim çevresinde böyle bir olay yaşayan var Mİ diye
Bir noktaya kadar olan şüphelenmeleri anlıyoruz da sizin hamile olma ihtimaliniz yok. Bakın eşimin hamile olma ihtimali sizin hamile olma ihtimalinizden daha fazla o kadar hamile değilsiniz yani unutun öyle bişey yok.İnanın çok korkuyorum bebeğe bakabilecek durumum yok Allah isteyene nasip etsin benim için çok erken
Bekar olduğumu söylediğim için rahmime o kadar Detaylı bakmadıklarını düşünüyorum keşke söyleseydim ama söyleyemedim olsaydı bebek net bir şekilde görünür4 kadın doğumcunun tıbbi görüşlerine neden inanmadın Ayşenurcum, insanlar hani uzmanlıkla beraber 10 küsür yıl bunda dirsek çürütüyorlar ya hani
Detaylı bakmasına gerek mi var 4 aylık gebeliği ben vajinanın girişinden baksam görürüm muhtemelen.Bekar olduğumu söylediğim için rahmime o kadar Detaylı bakmadıklarını düşünüyorum keşke söyleseydim ama söyleyemedim olsaydı bebek net bir şekilde görünür
Müydü
Bir yere kayıt eder birisi görür diye bekarım demek zorunda kaldım bizim sürtünme falan değildi direkt ilişkiydi korunduk ama insan korkuyor reglim çok az gelir Karnım büyüdü hareket hissediyorum vs doktora da gidemem artık 4 ay 4 farklı kadın doğumcuya göründüm ben de sizin görüşlerinizi almak istedim çevresinde böyle bir olay yaşayan var Mİ diye
Sağlık bilgilerimi ailem görebiliyor maalesef cinsel yaşantım olmasına rağmen olmamış gibi yalan söyledim ama şüphelenip her gittiğimde beta hcg baktılar herhalde herkese bakıyorlarEvli misiniz yani?
Evliyseniz nereye kaydederse etsin, bekarsanız da sizi ilgilendirir bu zaten.
Ama anlamadım bunu belirtme nedeninizi.
Ne yapacak jinekolog? Arkanızdan mahalleye dedikodu mu yayacak?
Yahu ben ailenizden değilim. Evli misiniz bekar mı?Sağlık bilgilerimi ailem görebiliyor maalesef cinsel yaşantım olmasına rağmen olmamış gibi yalan söyledim ama şüphelenip her gittiğimde beta hcg baktılar herhalde herkese bakıyorlar
Bekarım ama ilişkim oldu onu demek istiyorum doktora bunu söyleyemedim yani gebelik muayenesi yaptı mı bilmiyorum kan tahlili isteyip ultrasonla baktı sadeceYahu ben ailenizden değilim. Evli misiniz bekar mı?
Çıldırcam şimdi
Benim hamile olduğunu doğumhaneye girerken öğrenen bir hastam olmuştu. İmkansız değil ama bazen olabiliyor.Arkadaşlar son ilişki 31 Mayıs her ay kan testi ve ultrasonla bakıldı ilişkiden 4 ay sonra falan da baktı doktor ama ilişkim olduğunu söylemedim bekarım dedim 4 ay kanda çıkmayan gebelik olur mu forumda bazıları bende hiç kanda yükselmedi yazmışlar korktum açıkçası böyle bir durum başına gelen var mı
Nasıl yani ultrasonda ve kanda çıkmamış mıBenim hamile olduğunu doğumhaneye girerken öğrenen bir hastam olmuştu. İmkansız değil ama bazen olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?