Kanda 4 ay çıkmayan gebelik

Bekarım ama ilişkim oldu onu demek istiyorum doktora bunu söyleyemedim yani gebelik muayenesi yaptı mı bilmiyorum kan tahlili isteyip ultrasonla baktı sadece
Bunu böyle söylesenize doktora. Hasta doktor gizliliği diye bir şey var. Medeni durumunuzdan bahsetmenize de gerek yok. Gebelik şüphem var, muayene olmaya geldim deyin. Jinekolog sanki anlamayacak mı ilişki yaşadığınızı?
Lütfen kendinizi hırpalamak yerine gidin derdinizi anlatın, özel durumu da doktora rica ederseniz, periyodik muayene der geçer. "Hasta, gebelik şüphesi ile geldi, muayene ettim ama göremedim" yazacak hali yok.

Çok fazla gittim ve ailem biliyor her şeyi gördükleri için çok dikkat çekeceğim artık gidemem ama içim içimi yiyor

Daha çok korkutorum şuan çok kötü durumdayım
Ay yok tamam dayanamıyorum. Ben doktorum ablacım, yaşta benden küçüksün ondan böyle hitap ediyorum iznin olursa.

Hamile olman imkansız. Ama bu kadar korkuyorsan, korunma yöntemlerine dikkat etmelisin. Cinsellik yaşayıp yaşamamak senin bileceğin iş, kimse laf edemez. Ama güvenli ve sağlıklı cinsel birliktelik yaşamalısın. Korunursan böyle takıntıların olmaz. Bir sürü konu açmışsın, yapma. Biraz oku, bilinçlen bu konuda. Hamile değilsin. İyi geceler

Ben normal adetimi gördüğüm için hiç şüphelenmedim ilk beş ay.
6. ayda bebek yapmaya karar verdiğimiz için adetimden önce test yaptım negatifti. Adet görünce doktora gittim hormonlara baktırmak için, ultrasona da soktu bir bakalım diye ama bebeği göremedi, her şey normal dedi doktor.

7. ayda adetime iki gün kala kan testi yaptırdım negatifti. Ama artık karnımda anlayamadığım bir şişlik vardı. Kilo aldım diye diyete ve spora başladım.

8. ayda spor yaptığım için iki kilo vermiştim ama karnım sanki biraz daha şişmişti. Başka bir rahatsızlığım var galiba diyerek dahiliyeye gittim. Tomografi çekildi, biraz gaz var başka bir sorun görünmüyor dedi doktor, diyetisyene yönlendirdi. Ama o ay adetim gecikti. Hemen test yaptım negatif. Bekle bekle 20 gün gecikti, tabi bu arada 6 defa test yaptım hepsi negatif. Doktora gittim, söktürücü verdi. On gün kullandım, ilaç bittikten onbeş gün sonra adet olursun demişti doktor. Tam da onbeş gün sonra bir sancı başladı, adet oldum olacağım diye bekledim yok, ertesi gün acile gittim, çok sancım var adet olamıyorum diye. O anda birden bir su boşaldı işedim sandım, doktorlar hamilesin doğuruyorsun dediler.

Yaşadığım şaşkınlığı anlatamam. Doktorumu çağırdılar, imkansız ben bakmistim yoktu bir şey dedi. Sonra bir ak sakallı dede geldi, bazen bebekler annenin organlarının arkasına saklanırlar dedi. Meğer midemin arkasına saklanmış gizli gizli büyümüş orada.

Kocam geldi inanmadı, sen test yapmıştın hamile degildin, kimin bu çocuk dedi terketti. Şimdi kızım 5 yaşında. Kimseye anlatamadım. Mecburen evde gizli saklı buyutuyorum.

Kadın doğumcu musunhz nolur bana yardım edin böyle bir şeyin olması mümkün mü görememeleri ultrasonda kanda çıkmaması falan çok ihtiyacım var görüşünüze benim hiçbir fikrim yok kadın doğumla ilgili ve kondomla korunduk ondan sonra da korktuğum için asla ilişki yaşamadık

Nasıl bu kadar ciddi bir şekilde yazdınız gerçek sandım sonunu okuyana kadar ödüm koptu

Hamile olman imkansiz demiş. Okumanız yok mu?

Öyle birşey olabilirmi ya ne saçma olsa ultrasonda görülürdü

Nasıl bu kadar ciddi bir şekilde yazdınız gerçek sandım sonunu okuyana kadar ödüm koptu
Bak bu yazdıgı doğrumu bilmiyorum ama yurt dışında bunu yaşayan biri vardı hatta 9 ay boyunca alkol almış sağlklı bebek doğrdu. Hiç doktora gitmemiş hiçte şikayeti olmamış. Var böyle vakalar ama sen gitmişsin zaten doktora yok denmiş. Yok bacım senin bebeğin yok için rahat etsin

Peki ultrason muayenesi olmuş muydu çok korktum şuan 5 aylıkta çıkmamasına bende öyle bir durum var mıdır regl de oluyorum ama az kanamam oluyor yardımcı olur musunuz
Bilmiyorum muayene olmalisin korkunun ecele faydasi yok.. ama hamile kalmak kolay degil 3 senede ben iyi anladim muayene esnasinda ögrendi zaten arkadasim

Hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de

Sizin derdinizi dayımın karısı yaşamış gerçek bir olay doğuma son 1 ay kala 8 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş
Regl de görüyormuş tek fark doktora hiç gitmemiş çünkü 115 kilo belki daha fazladır kilosu hamilelik hiç aklına gelmemiş iştahım çok açıldı kilo alıyorum diyormuş nur topu gibi bi kızı oldu
Bu olay 30 yıl öncesi

zaten az kalmış bi 4 ay daha bekleyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…