Kanda çıkmayan gebelik olur mu ?

Vuslatayolculuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
759
8
46
- Yurtdışı
Arkadaslar sizin kanda ve idrar testiniz negatif olupta aslında hamile kaldığınız olabilir mı?
Bir önceki konumda bahsetmiştim arkadasımdan ve kanda testte baktirdi negatif çıktın ama büyük sorunu halen lekesi sürüyor ve kasıklarında ağrı var...
Basınıza hiç geldimi yada bir bildiginiz varmi bu konuda ,cevaplarınızı esirgemeyiniz tskler

canım boyle bırsey duydum desem senı umutlandırmıs olurum..ben hamılelıgımı adetım 4 gun gecıkmıstı ıdrar testınde ogrendım..gecen ay suphelenmıstım adetım gecıktı kantestı ve ıdrar testı yaptım negatıf cıktı..daha sonra da adet oldum..

Cevabın icin sagolasin...
Arkadaşımın adetine dha 10 gun vardi ve lekesi başladı yani adet gibi degil.. Biz bisey anlamadık bu durumdan vallahi :)
Yoksa yerlesiyorda kanda hala çıkmaz mı sonuc??

Cevabın icin sagolasin...
Arkadaşımın adetine dha 10 gun vardi ve lekesi başladı yani adet gibi degil.. Biz bisey anlamadık bu durumdan vallahi :)
Yoksa yerlesiyorda kanda hala çıkmaz mı sonuc??

rıca ederım cnm ama kan sonuclarında hata duymadım ..leke varsa bence adet olcak o..donemdonem bana da oluyor oyle..ıstıyorsa tabı ınsallah dıledıgı gıbı olsun ama sanmıyorum

Kan testi hatalı olmaz.Yapılma zamanı ile ilgili olabilrir sorun.Hiç bir doktor adet geçmesinden önce test işine sıcak bakmıyor hata payını ortadan kaldırmak için.
Beta hcg nin kana karışması belli bir zaman alıyor .

Arkadaşının hakkında hayırlısı olsun

Aslında doktorlar bu belirsizliklerden dolyaı önermiyor işte adet öncesi gebelik testi yapmayı.
Çok erken doğal düşükler olabiliyor.
O lekelenmeler o olabilir.
Mevsimsel, kişisel sıknıtılardan sadece adet düzensizliği olabilir.
Bazen erken hamilelik belirtisi de olabilir.
Riskli gebelik belirtisi de olabilir.
Bu kadar erken dönemde yapabilecek bir şey yok diye beklemeyi tercih ediyorlar.

Arkadaşlar ben de şüpheli ilişkiden sonra daha önce olmayan göğüs ağrısı başladı hala da devam ediyor,iki gündür de kasık ağrısı devam ediyor,reglime 9 gün var kan testi yaptırdım negatif,sonuç değişmez değil mi ilerik günlerde?

adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırdım negatifti. tahiliden 1 gün sonra idrarda baktım 2.çizgi silik çıktı. 1 gün sonra tekrar yaptım 2. çizgi netti..kan tahlilini tekrar yaptırdım hamileymişim. yani 1 günde hcg hormonu tavan yaptı bende idrarda çıktı..

günaydın arkadaşlar benim bir arkadaşım uzun süredir hamile kalamıyordu adeti hep düzenlidir bir ara iki ay geçti kanda baktırdı yok idrarda baktırdı yok ultrasonda baktırdı yok ve iki üç doktor değiştirdi ondan sonra en son doktor ona adet söktürücü ilaç verdi içecekken ben müdahale ettim ve bir daha şansını dene yoksa içersin dedim en son bir doktora gitti ve iki buçuk aylık hamile olduğunu söyledi gayette sağlklı:) ya

hatun kişiler son hastalandığım tarih 02.08.2013 normalde 29 günde bir düzenli adet görürüm. 31.08.2013 de adet olmam gerekirken bugün ayın 17 si ve halen olmadım. ayın 14ünde kan tahlili yaptırdım sonuç negatif ultrasonda baktı gebelik görünmüyor ama rahmin de tertemiz dedi yani kist vs. yok dedi. yoğun ve kokulu bir akıntım var berrak bir sıvı halinde geliyor. ara ara kasık bölgemde iğnelenme gibi yorumlanabilecek batmalar oluyor. göğüslerimde herhangi bir hissiyatım yok şimdilik yaw ben hamile olabilirmiyim sizceee

Arkadaşım ben de bu ay aynı durumları yaşıyorum bugün adetimi 17 gün geçti 4 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ne yapacağım bilmiyorum senin sonuç ne çıktı

Arkadaşım ben de bu ay aynı durumları yaşıyorum bugün adetimi 17 gün geçti 4 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ne yapacağım bilmiyorum senin sonuç ne çıktı

Kizlar son durumunuz ne ? Benim 14. Gun hala adet olmadim. Testler megatif cikiyor

Peki merak ettiğim şu kanda 2aylık bebek nasıl çıkmaz bana saçma geliyo bebek anne karnına düşer düşmez bthcg gün gün katlayarak giderken nasıl çıkmaz kanda.2aylık olurda hcg kana karışmazmı bunu bana allahaşkına biri bilimsel olarak açıklasın yani kızmayında bazen birileri insanlarla dalgamı geçiyo ya diyorum.olayı çözemedim.tıpsal olarak 2aylık hamile bi kadının kanında ve idrarında çok net bi şekilde bthcg tavan yapar çıkmaması mümkün değil bi doktora bu durumları sorduğum zaman birileri maalesef sizi kandırmış belli gerçekler var odediğiniz asla olmaz illaki çıkar.diyo.bnde anlamadım.anlamadım.ama eğer şakasaysa çok fena umutlanıyorum buda günah olsa gerek.inşallaah vardırda böle vakalar.bizdede vardır inşallaaaahhh

Peki merak ettiğim şu kanda 2aylık bebek nasıl çıkmaz bana saçma geliyo bebek anne karnına düşer düşmez bthcg gün gün katlayarak giderken nasıl çıkmaz kanda.2aylık olurda hcg kana karışmazmı bunu bana allahaşkına biri bilimsel olarak açıklasın yani kızmayında bazen birileri insanlarla dalgamı geçiyo ya diyorum.olayı çözemedim.tıpsal olarak 2aylık hamile bi kadının kanında ve idrarında çok net bi şekilde bthcg tavan yapar çıkmaması mümkün değil bi doktora bu durumları sorduğum zaman birileri maalesef sizi kandırmış belli gerçekler var odediğiniz asla olmaz illaki çıkar.diyo.bnde anlamadım.anlamadım.ama eğer şakasaysa çok fena umutlanıyorum buda günah olsa gerek.inşallaah vardırda böle vakalar.bizdede vardır inşallaaaahhh

Allah anali babali buyutsuun. Benim durumumda suan ayni onun gibi adetimin ustunden 8 gun gecti kan ve idrarda cikmadi 4 gunu yapmistim bunlari ve doktor adet sokucu ilac verdi ve esim icmemi istemedi suanlik bekliyorum kasik ve bel agrisi ara ara cekiyorum ama tekrar test yapmaya korkuyorum negatif gorucem diye ;(

Sonucunuzu yazar mısınız rica etsem? Benzer bir durum yaşıyorum ilaç içip içmemekte tereddüt etmekteyim.

Nasıl yani regl gecikmesi 2 ay geçti kanda ve idrarda cikmadimi çok ilginç ultrasonda da görünmedi oylemi

Merhaba aynı durumla karsı karsıyayım adetim hiç gecikmezdı 7 gun gecikti test yaptım negatif kan testi yaptım oda 0.25 cıktı doktor negatif dedi hasta olacakmısım gibi agrım var mide bulantım var anlamadım gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…