Kanda çıkmayan gebelik olur mu ?

Malesef benimde cikmadi ustelik sogukalginligi tedavisi gormek icin korunmadigimi soyledim ustelik iki normal adetimide gordum yinede kan testi yaptilar negatif cikinca 4 kez ciger filmine girdim ustelik soguk alginligi ilaci ve antibiyotik kullandim kan testini 10 gun sonra tekrarlattigimda pozitifti usg ise 2.5 aylik dedi doktor 10 gun onceki negatif kan tatlilimde elimde oldugu icin oda sasirdi kendime bile soylemedim hamile oldugumu kizim 8 yasinda suan yine ayni sey tekrarlaniyor kan verdim negatif bakalim kismet insallah vardir bebisim

Canım benim durumumda karışık ya benim adetim 13 gün geçiyor pazartesi idrar testi yaptım silik çıktı belirgin şekilde Çarşamba günü kan verdim sonuç 0 çıktı sadece sıfır yazıyordu. şok oldum ilk kez adetim bu kadar gecikti sağlık ocağında verdim kanı yani kendimden okadar emindimki acaba cihazlarimi hatalı diye düşünmeye başladım daha önce gebelik kayıplarım oldu belirtileri az çok biliyorum benim durumuma yorumun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…