Kanda çıkmayıp SONRA hamile olduğunu öğrenen var mı ??

naz1969

NAZ abla olmk istyr..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
1.470
3
66
Adana
merhaba arkadaşlar hamileyim hissediyrm dedim ama başıma gelmeyen kalmadı :((( evde yaptığım testler hep yanlş çıkdı pozitifdi kanda bişe çıkmadı ..
28-30 gün arası adet oluyrm erken olurum geçmez ama geçti ilk defa ..32.gün kan testi tekrar yaptrdm yine bişe yok..
aadet olunca olan ağrılarımın hepsi mevcut ama kanama yok...adet olmadan öncesnde belim sadece ağrırdı..

33.gün bitti yok hala

dr.vajinal ultrasndn baktı göremyrm keseyi dedi gebe olma ihtimalin var dedi ??

sizce var mı ? pazartesiye kdr olmazsn tekrar gel dedi ...beklyrm ...umudum yokken doktorun böyle birşey demesi bni umutlndrdı ...

doktorumu değiştirmeyi düşündm ya bni umtlndrdı die blmyrm :((

imkansız mı ?? yaşayanlar paylaşrsa çok sevinirim..

rabbim herkese gönlündekini versin....dualarnz kabul olsun....

canım geç döllenme olduysa görünmemesi normal tabi kanda çıkması lazımdı yine de ama belki tam adet olacağın gün döllenmiştir birlikte oldunuz mu o ara?
eğer öyleyse var tabi gebelik ihtimali.doktoruna kızma gebesin dememiş ihtimal var demiş.yok deseydi ve sen yok diye bir ilaç içecek olsaydın daha mı iyiydi
bekle bakalım vardır bir bildiği doktorun.gebelik stresinden de adetin gecikmiş olabilir.inşallah allah gönlüne göre verir canım canını sıkma sakın..

canım geç döllenme olduysa görünmemesi normal tabi kanda çıkması lazımdı yine de ama belki tam adet olacağın gün döllenmiştir birlikte oldunuz mu o ara?
eğer öyleyse var tabi gebelik ihtimali.doktoruna kızma gebesin dememiş ihtimal var demiş.yok deseydi ve sen yok diye bir ilaç içecek olsaydın daha mı iyiydi
bekle bakalım vardır bir bildiği doktorun.gebelik stresinden de adetin gecikmiş olabilir.inşallah allah gönlüne göre verir canım canını sıkma sakın..

tşk ederim cnm ama en sn eşimle 18- 19 mayısda beraber oldk.

sanrm sonra hiç olmdk yani o nedenle :((sadce yumurtlama haftsnda beraberlk oldu 7-8 gün felan

gebelk ihtmli vermyrm artık o kdr hissdyrm dedm ama yok m dr öle dedi die stres oldm haftasnu sınavm var ...ders çalşymyrm bütünlmeye kesnlkle kalacm bu stredn..

mrb canım benm konuyu bu yakında okumamışsın sanırım sağlık ocağındaki kan testi güvenilir mi diye konu açmıştım biliyorsun bende 2 kere kan testi yaptırdım sonuç negatif ama üçüncü kan testimi 29 mayısta yaptırdım pozitif geç döllenme yani

tşk ederim cnm ama en sn eşimle 18- 19 mayısda beraber oldk.

sanrm sonra hiç olmdk yani o nedenle :((sadce yumurtlama haftsnda beraberlk oldu 7-8 gün felan

gebelk ihtmli vermyrm artık o kdr hissdyrm dedm ama yok m dr öle dedi die stres oldm haftasnu sınavm var ...ders çalşymyrm bütünlmeye kesnlkle kalacm bu stredn..
yalnız spermler içerde 4-5 gün canlı kalabiliyor ve geç yumurtladıysan birliktelikten 4-5 gün sonra döllenmiş olabilir.döllenen yumurta da rahme yerleşene kadar 5-6 gün geçiyor yani birliktelikten 10-12 gün sonra hormonların artmaya başlar düşük bir ihtimal de olsa gebelik söz konusu olabilir yani.çok umutlanma elbette yoksa çok üzülürsün çünkü ama bu ihtimalleri de değerlendirmek lazım

canım aynı şey benimde başıma geldi
idrar testleri yanıltı benide kanda bişey çııkmadı
ama beni tek farklı durumum var oda kistler doktor yumurtalıklarında küçük küçük kistler var dedi
ondan adet olamıyorum senin günün daha önce hiç geçmemiş
bence biraz sakinleş strestende gecikir adetin

mrb canım benm konuyu bu yakında okumamışsın sanırım sağlık ocağındaki kan testi güvenilir mi diye konu açmıştım biliyorsun bende 2 kere kan testi yaptırdım sonuç negatif ama üçüncü kan testimi 29 mayısta yaptırdım pozitif geç döllenme yani

konunun devamnı okumamşdm cnm hayırlı olsn rabbim sağ salim kcğna almyı nasip etsn

merhaba sağlık ocağında kan tahlilini adetinden kaç gün önce yaptırdın negatifti acaba??ben adetimden ortalama 1 hafta önce yaptırdım 0.100 çıktı umudum kalmadı ama yazını görünce için bir garip oldu....adet günüm pazar-pazartesi ama içimde bir his hala daha hamilesin diyor neden bilmiyorum ama hepimiz yanılacakmışız gibi bir his var içimde

merhaba sağlık ocağında kan tahlilini adetinden kaç gün önce yaptırdın negatifti acaba??ben adetimden ortalama 1 hafta önce yaptırdım 0.100 çıktı umudum kalmadı ama yazını görünce için bir garip oldu....adet günüm pazar-pazartesi ama içimde bir his hala daha hamilesin diyor neden bilmiyorum ama hepimiz yanılacakmışız gibi bir his var içimde

1 hafta önce bnde yaptrmşdm idrarda pozitif çıknca bndede bişe çıkmamşdı yani cnm adet olmazsn hala gebe kalma şansn var dilerim hamilesindr.

1 hafta önce bnde yaptrmşdm idrarda pozitif çıknca bndede bişe çıkmamşdı yani cnm adet olmazsn hala gebe kalma şansn var dilerim hamilesindr.

nedense sağlık ocağı bana güvenilir gelmiyor acaba diyorum hep,adetimi beklicem belkide tam gününde gelicek gecikmeyecek,belirtimde yok yalnızca benimki bir his,mübarek cuma saati allah tüm evlat isteyenlerin sesini duyar....elimizi boş çevirmez...

nedense sağlık ocağı bana güvenilir gelmiyor acaba diyorum hep,adetimi beklicem belkide tam gününde gelicek gecikmeyecek,belirtimde yok yalnızca benimki bir his,mübarek cuma saati allah tüm evlat isteyenlerin sesini duyar....elimizi boş çevirmez...

cnm sağlık ocağı değil erken yaptrdğm için bu durumdyz :)) yni adet geçtktn snra garanti çıkyrmş :)) bende oda çıkmdıya hala beklemedym :)) ama adet olck sancılarm var 1 haftadr ama normlde adetken olur.adet sanclrı çekyrm ama kanama yokken

cnm sağlık ocağı değil erken yaptrdğm için bu durumdyz :)) yni adet geçtktn snra garanti çıkyrmş :)) bende oda çıkmdıya hala beklemedym :)) ama adet olck sancılarm var 1 haftadr ama normlde adetken olur.adet sanclrı çekyrm ama kanama yokken

benim diğer aylardan tek farkım akıntım epey fazla başka değişen birşey yok ama dediğin gibi adet gününü beklicez,sabah ped çantamı hazırladım çantama koydum belki gelir diye,daha 2 günüm var ama ümitsizim....bir de negatifi görünce adet günümü heyecanla değil normal beklemeye başladım belkide iyi oldu erken kan testi pazara kadar hop oturup hop kalkıcaktım daha çok ümitlenecektim normal hayata döndüm ağrı sancı acaba şüphelerim yok en azından....

benim diğer aylardan tek farkım akıntım epey fazla başka değişen birşey yok ama dediğin gibi adet gününü beklicez,sabah ped çantamı hazırladım çantama koydum belki gelir diye,daha 2 günüm var ama ümitsizim....bir de negatifi görünce adet günümü heyecanla değil normal beklemeye başladım belkide iyi oldu erken kan testi pazara kadar hop oturup hop kalkıcaktım daha çok ümitlenecektim normal hayata döndüm ağrı sancı acaba şüphelerim yok en azından....
9
hepimiz aynı hatayı yapyrz cnm ya erken testlerle hayal kırıklğyla belki bebeğimizi beklyrz ama sabrzlğmzdn bnu ble öğrnemyrz
cnm adet olmdğn halde umudun olsn benm 5 gn geçti az olsda var dr olblr haftaya tekrarlylm adet olmsn dedi günüm hiç geçmz heleki 5 gün hiçç geçmdi :))

adetn geçsn öle yap..ben 2 gün test yaptrdm yoktu kanda ...

mrb canım 17 mayısta olmam gerekiyordu olmadım 22 mayıs kan testi sağlık ocağında 1.2 çıktı negatif ertesi gün özelde verdim o da negatif ama belirtiler var bekledim 29 mayıs başka bir kliniğe gittim orda verdim sonuç 148.3 laboratuvardaki bayanla konuştuk son regil yumurtlama falan geç döllenme gibi gözüküyor dedi ben adete 3 gün kala yumurtladım durum bu canım ama bende bu ay çok idrar testi yaptım kiminde pozitif kiminde negatif güvenmemek lazım en kesin kan testi oluyor sağlık ocağındaki kan testine gelince bende yanılmamış çünkü hesaplara göre döllenme olduysa bile daha yolda rahme ulaşıp hormon salgılamamış ama özeldeki kan testleriyle sağlık ocağındakiler arasında duyduğuma göre şöyle bir fark varmış; sağlık ocağında çalışılan makinanın hassasiyeti daha düşük diyorlar özeldeki daha yüksekiş hassasiyet

mrb canım 17 mayısta olmam gerekiyordu olmadım 22 mayıs kan testi sağlık ocağında 1.2 çıktı negatif ertesi gün özelde verdim o da negatif ama belirtiler var bekledim 29 mayıs başka bir kliniğe gittim orda verdim sonuç 148.3 laboratuvardaki bayanla konuştuk son regil yumurtlama falan geç döllenme gibi gözüküyor dedi ben adete 3 gün kala yumurtladım durum bu canım ama bende bu ay çok idrar testi yaptım kiminde pozitif kiminde negatif güvenmemek lazım en kesin kan testi oluyor sağlık ocağındaki kan testine gelince bende yanılmamış çünkü hesaplara göre döllenme olduysa bile daha yolda rahme ulaşıp hormon salgılamamış ama özeldeki kan testleriyle sağlık ocağındakiler arasında duyduğuma göre şöyle bir fark varmış; sağlık ocağında çalışılan makinanın hassasiyeti daha düşük diyorlar özeldeki daha yüksekiş hassasiyet

sanırım sağlık ocağı yanılmadı benim adet sancılarım başladı bugün yarın eli kulağında çok geç kalmıştı koştura koştura geliyor,yumurtlama günü hesapla,pozisyon belirle,uzun uzun yat olmasın bu ayda gitti....:ssz:

Kızlar benim 25 Mayıs'ta adet olmam gerekiyordu olmadım 4-5 tane idrar testi yaptım sonrasında yani suana kadar 13 gun gecti hep negatif bugün kan testi yaptırdım 0.100 cikti negatif.yalniz son uç gündür azcik azcik damla seklinde adet kanamasına benzemeyen akıntı var 2 gun adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı gecti doktora gitim kese yok dedi yAni hamile de değilim görünüyor ama ben hala adet olmadım tuhaf bir durum bu nedir sizce?

kızlar benim 25 mayıs'ta adet olmam gerekiyordu olmadım 4-5 tane idrar testi yaptım sonrasında yani suana kadar 13 gun gecti hep negatif bugün kan testi yaptırdım 0.100 cikti negatif.yalniz son uç gündür azcik azcik damla seklinde adet kanamasına benzemeyen akıntı var 2 gun adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı gecti doktora gitim kese yok dedi yani hamile de değilim görünüyor ama ben hala adet olmadım tuhaf bir durum bu nedir sizce?

aynı durum bendede vardı ama ben dayanamayıp doktora gittim kanda negatif hamilelikte yok dedi ilaç verdi söktürücü onu kullandım 3 gün şimdi adet olmayı bekliyorum normalde 3 ile 5 i arası adet olurum en sonda ay sonunda beraber olmuştuk eşimle şimdi burdaki yazılanları okuyunca keşke ilacı içmeseydim yaaa

özel bi hastanede baktırdım kan testime sonuç negatif dediler ama yinede inanmadım içimden bi ses öyle değil dedi hep. idrar testlerimde hep tek çizg çıktı nerden baksan 20 ye yakın idrar testi kullandım attım.geç döllenmeymiş tatlım sonradan çıktı. annelik bu hissedilir

konunun üstünden baya zaman geçmiş ama ben de hemen hemen aynı durumdayım. adetim 1 hafta gecikti. evde test yaptım, çeşit çeşit idrar testi hepsinde pozitif çıktı. ama kanda negatf dedi doktor. özel hastanede kan testi yaptırdım üstelik. ama kan testinin sonuçlarını telefonla öğrendim. acaba bi yanlışlık mı oldu :/ idrar testlerinde hep pozitif çıkıyor hem de çok net bir şekilde. adet de olmadım.:50:

Back
X