• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda demir yüksekliği yaşayanlar?

Aynen yüksek olunca insanda tedirgin oluyor baya zararı varmış organlara
Benim alt değeri karaciğer değeriymiş oda biraz yüksek
Özele gidemiyorum devletede randevu alamıyorum resmen kaldım böyle
Peki şikayetiniz neydi hiç kaburga altı ağrı kalpte ağrı oluyormuydu
Ben kansızlık için gitmiştim oldukça kanlıymışım 😅
Kaburga altı kalp ağrısıyla ne gibi bir bağlantısı var?

Aynen yüksek olunca insanda tedirgin oluyor baya zararı varmış organlara
Benim alt değeri karaciğer değeriymiş oda biraz yüksek
Özele gidemiyorum devletede randevu alamıyorum resmen kaldım böyle
Peki şikayetiniz neydi hiç kaburga altı ağrı kalpte ağrı oluyormuydu
Ben kansızlık için gitmiştim oldukça kanlıymışım 😅
Merhaba, kaburga altı ağrı ile ferritin düzeyi arasında nasıl ilişki var neden yazdınız bunu.

Merhaba, kaburga altı ağrı ile ferritin düzeyi arasında nasıl ilişki var neden yazdınız bunu.
Ay hatırlayamadım şuan ne yazdığımı demir yüksek olunca Akdeniz anemisi diye Bi rahatsızlık var onda karın ağrısı olmuyo ama ondan şüphelenmistim 🤭 karın ağrısı içinde Akdeniz ateşi testi yapıldı. O karın ağrısı yapıyor ama oda çıkmadı. O dönem karaciğer yaglanmamda çıkmıştı oda ağrı yapabiliyormus. Sormuşum işte 😄 merak

Ay hatırlayamadım şuan ne yazdığımı demir yüksek olunca Akdeniz anemisi diye Bi rahatsızlık var onda karın ağrısı olmuyo ama ondan şüphelenmistim 🤭 karın ağrısı içinde Akdeniz ateşi testi yapıldı. O karın ağrısı yapıyor ama oda çıkmadı. O dönem karaciğer yaglanmamda çıkmıştı oda ağrı yapabiliyormus. Sormuşum işte 😄 merak
Teşekkür ederim. Hem kaburga altı ağrılarım var bir de ferritin yüksek çıkınca merak ettim bir bağlantısı mı var diye. Sağolun tekrardann

Back
X