Yaa bu işlerden hiç hiç anlamam daha yaşım da küçük ama Benim teyzem 42 yaşında evlendi Hemen çocuk yapmak istedi 5-6 ay hamile kalamayınca hemen doktora başvurdu yaşı geçiyor diye Aşılama tutmadı kanında engeksiyon var dediler İki kez tüp bebek başarısız oldu Sonra dayanacak gücü kalmadı vazgeçti üç sene uğraştı olmadı
Kim bu doktor acaba?
Genelde akademik kariyari basarili olan doktorlar dogal tedavilere cok supheci ve bilimsel yaklasirlar.
Ben de siz hem cok iyi doktor hem de dogal tedavilerde uzman deyince supheyle yaklastim acikcasi
Herkesin söylediğine kulak asmayın.
Doktorunuza güvenmiyosanız yada içiniz rahat etmiyorsa başka doktorlarada gidin.
Benim 2 aşılamam oldu gebelik olmadı çocuktan vazgeçtiğim anda hamile olduğunu öğrenmeden düşük yaptığımı öğrendim ki benim normal yolla hamile kalmama doktor mümkün değil diyodu.
Ben de bi senedir cocuk istiyorum. Konusunda cok iyi prof ve docentlerle de gorustum.elbette her söylenene kulak asmamak gerek ama insanın aklına takılıyor. ben hastaneye ilk gittiğimde bana kan ve hormon tesiti yapmışlardı acaba kanımda enfeksiyon olsaydı bu testte çıkar mıydı onu merak ediyorum? yoksa ayrı bir test daha mı yaptırmam gerek?
Kanda ve idrarda enfeksiyona hamile kalir kalmaz ilk testte 4-5 haftalikken bakiyorlar, sonra da takibi devam ediyor, hem devlet hem ozel sIk sIk yapiyorlar. Yeni ya da ozel bir uygulama degil.
Enfeksiyon hamilelikte ciddi risk oldugundan bizim taramalar tam sayim ve detayli yapiliyor ama sizinki hamilelik oncesi genel bir kan taramasiysa cikmamis olabilir,
Genelde enfeksiyon sikintisi soyle tehlikeli; olusmus olan keseyi patlatip disardan mikrop kaptirtmak ya da keseyi patlatip amniyon sivisini bosaltip dusuge sebep oluyor ama gebelige engel olur mu bilemem. En nihayetinde enfeksiyon. Turu saptanip ilac tedavisiyle ortadan kalkabilir en kotu.
Aşılama yapıldı tutmadı Doktor sonra kanda enfeksiyon var aşılamayla vakit kaybetmeyelim zor demiş Tüp bebeğe devam ettiler Ama o da iki kez denediler olmadı Ama onun enfeksiyondan dolayı değil sanırım teyzemde sorun varmışpeki kanındaki enfeksiyonu nezaman anlamışlar? yani ilk gittiğinde mi söylemişler?
Aşılama yapıldı tutmadı Doktor sonra kanda enfeksiyon var aşılamayla vakit kaybetmeyelim zor demiş Tüp bebeğe devam ettiler Ama o da iki kez denediler olmadı Ama onun enfeksiyondan dolayı değil sanırım teyzemde sorun varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?