- 28 Ağustos 2019
- 345
- 177
- 53
- 33
Adete bir gün kala silik çizgiyle öğrendim hemen kan vermiştim 157 çıkmıştı. İnşallah darısı tüm bekleyenlereMerhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Amin canım insallah konuyu açtığım ay olmadı inşallah bu ay olurAdete bir gün kala silik çizgiyle öğrendim hemen kan vermiştim 157 çıkmıştı. İnşallah darısı tüm bekleyenlere
İnşallah senin için dua edeceğimAmin canım insallah konuyu açtığım ay olmadı inşallah bu ay olur
Hayirli olsun sonrasinda 2 kat artis olmasi için ne kadar takip etmiştinizAdete bir gün kala silik çizgiyle öğrendim hemen kan vermiştim 157 çıkmıştı. İnşallah darısı tüm bekleyenlere
Merhabalar benımde aynı sızın gbı oldu 157 cıktı sız o zaman kaç haftalıkmışsınız merak ettımAdete bir gün kala silik çizgiyle öğrendim hemen kan vermiştim 157 çıkmıştı. İnşallah darısı tüm bekleyenlere
SağolunHayirli olsun sonrasinda 2 kat artis olmasi için ne kadar takip etmiştiniz
MerhabaMerhabalar benımde aynı sızın gbı oldu 157 cıktı sız o zaman kaç haftalıkmışsınız merak ettım
Merhaba ☺ Adetime bir gün vardı yani 4 haftalıkmış tabikişiden kişiye değişiyor bu değer diye biliyorum . Adetim bir hafta geçince keseyi görmüştü.
Rica ederimteşekkür ederim bende tekrar kan vericem bakalım ılkı dış gebelıktı benım o yuzden bıraz tedırgınım ıns hersey yolunda ılerler kucagımıza alırız saglıcakla
Adetten (beklenen) 10 gün sonraMerhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Kaç günde bir regl oluyorsunuz yumurtlamadan kaç gün sonra regl gununuzduAdetim 8 gün geçti test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar test yaptım o da silik çıkınca kan verdim geç döllenme olmuştu ondan silik çıkmış deger 55.10 çıktı kanda da şimdi 14 haftalık olduk çok şükür darısı tüm isteyenlere rabbim nasip etsin
Bende pko oldugundan degişiyordu regl zamanım zaten hamile kaldıgım ay 2 hafta geç yumurtlama olmuştuKaç günde bir regl oluyorsunuz yumurtlamadan kaç gün sonra regl gununuzdu
Kaç gün önceydiAdet öncesi mi bakmıştınız bende adet öncesi öğrendim 57 cikti bana çok dusuk gibi geldi
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?Adetten tam 1 hafta sonra teste silik cikti kanda da cikti ama kimyasalmis o da
Yoktur zannetmiyorumSize bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
5 günKaç gün önceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?