KANDA GEBELİĞİNİZİ NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ?

Merhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Adete bir gün kala silik çizgiyle öğrendim hemen kan vermiştim 157 çıkmıştı. İnşallah darısı tüm bekleyenlere

Adete bir gün kala silik çizgiyle öğrendim hemen kan vermiştim 157 çıkmıştı. İnşallah darısı tüm bekleyenlere
Merhabalar benımde aynı sızın gbı oldu 157 cıktı sız o zaman kaç haftalıkmışsınız merak ettım

Merhabalar benımde aynı sızın gbı oldu 157 cıktı sız o zaman kaç haftalıkmışsınız merak ettım
Merhaba Adetime bir gün vardı yani 4 haftalıkmış tabikişiden kişiye değişiyor bu değer diye biliyorum . Adetim bir hafta geçince keseyi görmüştü.

Ben adetim 1 gün gecikince idrar testi yapıp öğrendim. Doktoruma haber verdim 1 hafta sonra gel dedi. Ben de kan testi filan yaptırmadım 5+1'de muayene olduğumda kese göründü, hala kan değerimi bilmiyordum. Aynı gün kan da verdim 3000 küsür çıktı.

adetime 4 gün kala test yaptım hafif silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim beta 75 çıkmıştı.

Merhaba ☺ Adetime bir gün vardı yani 4 haftalıkmış tabikişiden kişiye değişiyor bu değer diye biliyorum . Adetim bir hafta geçince keseyi görmüştü.
teşekkür ederim bende tekrar kan vericem bakalım ılkı dış gebelıktı benım o yuzden bıraz tedırgınım ıns hersey yolunda ılerler kucagımıza alırız saglıcakla

Adet 1 gun gecknce test yapanlar oluyor ya mesela..hep ayni surede mi oluyorsnz? Mesela bn 26.gunde de regl olablyorum 28.gunde de..szde boyle olmuyor mu? Oluyorsa 28e gore mi geckmeyi dsnyorsnz?

Merhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Adetten (beklenen) 10 gün sonra

Kaç günde bir regl oluyorsunuz yumurtlamadan kaç gün sonra regl gununuzdu

Adetten tam 1 hafta sonra teste silik cikti kanda da cikti ama kimyasalmis o da
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?

Yoktur zannetmiyorum

Adetten tam olarak9 gün önce öğrendim kan testiyle 7,03 çıkmıştı. Dünyanın en kötü şeyi erken öğrenmek aşırı stres oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…