Adetten tam 1 hafta sonra teste silik cikti kanda da cikti ama kimyasalmis o daMerhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.
inşallah bir dahaki sefere bebeğiniz sizinle olur cevap verdiğiniz için teşekkür ederimAdetten tam 1 hafta sonra teste silik cikti kanda da cikti ama kimyasalmis o da
adet gününden önce test yapmış mıydınız acabaBen adet gününden bi gün sonra evde sabah idrar testi yaptım pozitifi görünce kan testi vermiştim.
Rica ederim cnm ins bu ay tutarinşallah bir dahaki sefere bebeğiniz sizinle olur cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Yok yapmadım canım özellikle adetimin gecmesini beklemiştim.adet gününden önce test yapmış mıydınız acaba
benmide 4 gün var bugün yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum değeriniz kaçtı acaba kan testindeAdete 4 gün vardı öğrendiğimde
Adet 4 gün gecikince evde test yaptım çift çıktı. 5. Günde kan testi verdim 494 çıktı değerim kesinleştiMerhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Bugun itibari ile adetime 4 gün var test yaptırdım negatif çıktı 0.1 çıktıBen de çok merak ederdim detaylı söyleyeyim.
Yumurtlamadan sonra 11.gün idrar testinde negatifti. Yumurtlamadan sonra 13. gün(Adetten iki gün önce) çok çok silik çizgi çıktı. Yumurtlamanın 14.günü yani adetten bir gün önce de kanda 122 çıkmıştı.
Yumurtlama testi yapmış mıydın belki geç döllenmedirBugun itibari ile adetime 4 gün var test yaptırdım negatif çıktı 0.1 çıktı ☹
29 Mayıs olarak belirlemistim yumurtlama tarihini sonrasını pek degerlendiremedim zaten çünkü sürekli olarak sancılarım vardıYumurtlama testi yapmış mıydın belki geç döllenmedir
Daha erkenmiş test için. Ama sana tavsiyem çok odaklanma vücudunu şartlama.ben de bu kadar hedefe kitlenmiştim olmamıştı.rahat ol biraz,nasıl olsa olacak bi gün diye düşün.29 Mayıs olarak belirlemistim yumurtlama tarihini sonrasını pek degerlendiremedim zaten çünkü sürekli olarak sancılarım vardı
Bundan daha erken öğrenenleri de okuyunca yaptırayım dedim test merkezi yetkiliside varsa kesin çıkar dedi hatta bir kaç gün sonra bile belli olur demiş. Ya normalde de sabırsız bir yapım var bende yaptırayım dedim ama evet çok üzüldümDaha erkenmiş test için. Ama sana tavsiyem çok odaklanma vücudunu şartlama.ben de bu kadar hedefe kitlenmiştim olmamıştı.rahat ol biraz,nasıl olsa olacak bi gün diye düşün.
Biraz rahat bırak kendini bak o zaman olduğunu göreceksinBundan daha erken öğrenenleri de okuyunca yaptırayım dedim test merkezi yetkiliside varsa kesin çıkar dedi hatta bir kaç gün sonra bile belli olur demiş. Ya normalde de sabırsız bir yapım var bende yaptırayım dedim ama evet çok üzüldüm ☹
Bu ayda ovulasyon testini yapmam lazim çünkü yumurtlama gününü hossedenlerden degilim malesef onu bile hergun yapmak çok daraltıyor ruhumu bu ay çok fazla sancı cektim bugünde sabahtan beri adet olacakmış gibi bir ağrım var ama olamadim bir turu bu kadar ağrı çekmeye sonuc güzel olsaydı keşke ona çok üzüldümBiraz rahat bırak kendini bak o zaman olduğunu göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?