- 23 Mayıs 2020
- 8.257
- 19.016
- 248
Ne guzel maşallah Allah kucağınıza almayi da nasip etsin inşallahAdetime 3 gun kala testte pozitifi gördüm. BAT dan 1 gün sonra da 533 tü sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel maşallah Allah kucağınıza almayi da nasip etsin inşallahAdetime 3 gun kala testte pozitifi gördüm. BAT dan 1 gün sonra da 533 tü sonuç
Adetim 8 gün geçti test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar test yaptım o da silik çıkınca kan verdim geç döllenme olmuştu ondan silik çıkmış deger 55.10 çıktı kanda da şimdi 14 haftalık olduk çok şükür darısı tüm isteyenlere rabbim nasip etsinMerhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Tebrikler canım amin insallahAdetim 8 gün geçti test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar test yaptım o da silik çıkınca kan verdim geç döllenme olmuştu ondan silik çıkmış deger 55.10 çıktı kanda da şimdi 14 haftalık olduk çok şükür darısı tüm isteyenlere rabbim nasip etsin
Amin. Tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin..Ne guzel maşallah Allah kucağınıza almayi da nasip etsin inşallah
60 dı beta hamilelik testinde çok çok çok silik çıkmıştıbenmide 4 gün var bugün yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum değeriniz kaçtı acaba kan testinde
Testin resmî var mi canım çok merak ettim60 dı beta hamilelik testinde çok çok çok silik çıkmıştı
Canım idrar testinin fotoğrafı varsa atar mısın çok silik demişsin merak ettim suan benim de böyle bir durumum var daAdetim 8 gün geçti test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar test yaptım o da silik çıkınca kan verdim geç döllenme olmuştu ondan silik çıkmış deger 55.10 çıktı kanda da şimdi 14 haftalık olduk çok şükür darısı tüm isteyenlere rabbim nasip etsin
Fotoğrafı varsa atar misin canımCanım idrar testinin fotoğrafı varsa atar mısın çok silik demişsin merak ettim suan benim de böyle bir durumum var da![]()
Canım idrar testinin fotoğrafı varsa atar mısın çok silik demişsin merak ettim suan benim de böyle bir durumum var da![]()
Canım ben testi arkadaş istedi diye attım hamile oldugumu biliyorum 16 haftalık olduk bizHamilesin canımkan testi yaptır hemen
HahahaCanım ben testi arkadaş istedi diye attım hamile oldugumu biliyorum 16 haftalık olduk biz❤❤
Bu arada maşallah Allah kucağınıza almayi nasip etsinHahahahatlar karıştı bende
Amin Canım Allah tüm hamilelere yardım etsin çocuk isteyenlere de kısa zamanda güzel haberi almayı nasip etsin inşallahBu arada maşallah Allah kucağınıza almayi nasip etsin
Canım ilk çıktığında böyle belirgin degildi bu fotoyu ben 1 gün sonra çektim bekleyince belirginleşiyor testler bilirsin yoksa ilk çok siliktiSenin yine de baya belirginmiş amaAllah tamamına erdirsin insallah sağlıkla kucağına alırsın
![]()
Testin resmî var mi canım çok merak ettim
Adet öncesi mi bakmıştınız bende adet öncesi öğrendim 57 cikti bana çok dusuk gibi geldi60 dı beta hamilelik testinde çok çok çok silik çıkmıştı