KANDA GEBELİĞİNİZİ NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ?

Merhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Adetim 8 gün geçti test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar test yaptım o da silik çıkınca kan verdim geç döllenme olmuştu ondan silik çıkmış deger 55.10 çıktı kanda da şimdi 14 haftalık olduk çok şükür darısı tüm isteyenlere rabbim nasip etsin

Adetim 8 gün geçti test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar test yaptım o da silik çıkınca kan verdim geç döllenme olmuştu ondan silik çıkmış deger 55.10 çıktı kanda da şimdi 14 haftalık olduk çok şükür darısı tüm isteyenlere rabbim nasip etsin
Tebrikler canım amin insallah

Adetim geçtikten 3 gün sonra aynı gün hem gebelik hem kan testinde çıktı .

Canım idrar testinin fotoğrafı varsa atar mısın çok silik demişsin merak ettim suan benim de böyle bir durumum var da 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20200618-181405.webp
    Screenshot_20200618-181405.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 277
Hamilesin canım 🤗🥰 kan testi yaptır hemen

Silik çizgiyi gordum 🥰🥰

Back
X