- Konu Sahibi mavikentli
-
ben 1500 den sonra kese görünüyor diye biliyorum.. umarım sizde görürsünüz kesenizi ve bebişinizi ..
:Saruboceq:mrhb kızlar nasılsınız.gectiğimiz salı idrarda bugünde kanda gebe olduğumu öğrendim ve ilk sevincimi sizinle yaşadım.bugün kandaki değer 1445 cıktı.hesaba göre 4 hafta 5 günlük hamileyim.doktor bugün daha küçük olduğu için ultrasonla görülemeyeceğini ama istersem alttan bakılırsa kesenin görülebileceğini söyledi.ve ilk defa alttan göründüm malesef ondada görünmedi.şuan için ne içerde ne dışarda bir gebelik görünediğini ve pazartesi tekrar kan testini yaptırmamı istedi.daha yeni olduğu için görünemeyeceğini o yüzden pazartesi yapacağımız testteki değerlerin katlama oranına göre karar vereceğini söyledi.kendimi çok kötü hissettim ve halen moralim bozuk.dua edin kızlar...benim gibi olupta hamile olan varmı.....
canım benim gebeliğim 5 hafta 4 günlükken görünmemişti kese.. 7.haftada ancak görünmüştü ama iki kese birden.. o ana dek bana dış gebelik düşük vs. herşeyi söylediler ve neredeyse hergün kan testi yaptılar.. alttan muayendede görünmemişti benim keseler sonuçta bugün 8 aylık gebeyim.. keseler bire düştü yani tek gebelik şuanda ve bahsettikleri sorunlarla karşılaşmadım sadece keseler geç oluştular o kadar üzülme umarım senin sonunda benimkine benzer iyi haberlerini bekliyoruz
evt canım 2.kan tahlılı sonucnda ortalama 2katına çıkması lazım yanı 2gundebır 2ye katlanmaıs laızm degrlerinin.kımyasal gebelık olabılr yada boşgebelık.inş böyle bı sorun yoktur dualrımz senınle..
canım benim gebeliğim 5 hafta 4 günlükken görünmemişti kese.. 7.haftada ancak görünmüştü ama iki kese birden.. o ana dek bana dış gebelik düşük vs. herşeyi söylediler ve neredeyse hergün kan testi yaptılar.. alttan muayendede görünmemişti benim keseler sonuçta bugün 8 aylık gebeyim.. keseler bire düştü yani tek gebelik şuanda ve bahsettikleri sorunlarla karşılaşmadım sadece keseler geç oluştular o kadar üzülme umarım senin sonunda benimkine benzer iyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?