kanda gebeyim ama kese daha görülmedi

mavikentli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
56
0
86
Ankara
:Saruboceq:mrhb kızlar nasılsınız.gectiğimiz salı idrarda bugünde kanda gebe olduğumu öğrendim ve ilk sevincimi sizinle yaşadım.bugün kandaki değer 1445 cıktı.hesaba göre 4 hafta 5 günlük hamileyim.doktor bugün daha küçük olduğu için ultrasonla görülemeyeceğini ama istersem alttan bakılırsa kesenin görülebileceğini söyledi.ve ilk defa alttan göründüm malesef ondada görünmedi.şuan için ne içerde ne dışarda bir gebelik görünediğini ve pazartesi tekrar kan testini yaptırmamı istedi.daha yeni olduğu için görünemeyeceğini o yüzden pazartesi yapacağımız testteki değerlerin katlama oranına göre karar vereceğini söyledi.kendimi çok kötü hissettim ve halen moralim bozuk.dua edin kızlar...benim gibi olupta hamile olan varmı.....

evt canım 2.kan tahlılı sonucnda ortalama 2katına çıkması lazım yanı 2gundebır 2ye katlanmaıs laızm degrlerinin.kımyasal gebelık olabılr yada boşgebelık.inş böyle bı sorun yoktur dualrımz senınle..

ben 1500 den sonra kese görünüyor diye biliyorum.. umarım sizde görürsünüz kesenizi ve bebişinizi ..

:Saruboceq:mrhb kızlar nasılsınız.gectiğimiz salı idrarda bugünde kanda gebe olduğumu öğrendim ve ilk sevincimi sizinle yaşadım.bugün kandaki değer 1445 cıktı.hesaba göre 4 hafta 5 günlük hamileyim.doktor bugün daha küçük olduğu için ultrasonla görülemeyeceğini ama istersem alttan bakılırsa kesenin görülebileceğini söyledi.ve ilk defa alttan göründüm malesef ondada görünmedi.şuan için ne içerde ne dışarda bir gebelik görünediğini ve pazartesi tekrar kan testini yaptırmamı istedi.daha yeni olduğu için görünemeyeceğini o yüzden pazartesi yapacağımız testteki değerlerin katlama oranına göre karar vereceğini söyledi.kendimi çok kötü hissettim ve halen moralim bozuk.dua edin kızlar...benim gibi olupta hamile olan varmı.....

merhaba mavikentli,
seninle aynı durumdayım. içim içimi yiyor. sat 3 şubattı. benim de 4 martta hcg 358di. dün heyecanla doktora gittim. alttan baktı. kese görünmüyor dedi. salı günü tekrar hcg yaptır, perşembeye tekrar gel dedi. dün doktordan sonra dayanamadım hcg tekrar yaptırdım. değerim 1808 çıktı. ben pazartesi tekrar yaptırıp başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. sonuçları yazalım.

slm
arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim adet günüm iki gün geçti ben hep düzenli çok nadirde erken olurdum kan testi yaptırdım yok dediler sizce erken mi yaptırdım.adetimi kaç gün geçince kesinleşir?

canım benim gebeliğim 5 hafta 4 günlükken görünmemişti kese.. 7.haftada ancak görünmüştü ama iki kese birden.. o ana dek bana dış gebelik düşük vs. herşeyi söylediler ve neredeyse hergün kan testi yaptılar.. alttan muayendede görünmemişti benim keseler sonuçta bugün 8 aylık gebeyim.. keseler bire düştü yani tek gebelik şuanda ve bahsettikleri sorunlarla karşılaşmadım sadece keseler geç oluştular o kadar üzülme umarım senin sonunda benimkine benzer iyi haberlerini bekliyoruz

canım benim gebeliğim 5 hafta 4 günlükken görünmemişti kese.. 7.haftada ancak görünmüştü ama iki kese birden.. o ana dek bana dış gebelik düşük vs. herşeyi söylediler ve neredeyse hergün kan testi yaptılar.. alttan muayendede görünmemişti benim keseler sonuçta bugün 8 aylık gebeyim.. keseler bire düştü yani tek gebelik şuanda ve bahsettikleri sorunlarla karşılaşmadım sadece keseler geç oluştular o kadar üzülme umarım senin sonunda benimkine benzer iyi haberlerini bekliyoruz

inşaallah öyle olur rabbim herkesin yüzünü güldürsün içindede benim...

4.5 haftada kese görünmemesi normal
kan deeri çok iyi hatta 2. kez kanda baktırmana bile gerek yok
direk pazartesi yada 1hafta sonra gitsen kese gözükür
sadece erken davranmışsın dr için canım :teselli:

Inanın ki çok ferahladım. çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

evt canım 2.kan tahlılı sonucnda ortalama 2katına çıkması lazım yanı 2gundebır 2ye katlanmaıs laızm degrlerinin.kımyasal gebelık olabılr yada boşgebelık.inş böyle bı sorun yoktur dualrımz senınle..

merhaba bumuyani,
bos gebelik nedir daha oncede duymustum ama tam olarak bilmiyorum.

canım benimde basıma neler geldi.
4+3 ken doktor alttan ufacık bi kese gordu. kan testi 506 cıktı.
daha sonra 5+2 iken tekrar gittim kese gene cok ufak fakat kan degerim 536 cıktı.panik olduk. doktor yanlıs bakılmıs olabilir dedi. dun yani 5+3 ken tekrar kan testi yaptırdım baska bir yerde 2697 cıktı. aslında olması gerektigi gibi artmamıs ama kesenin boyutuna gore normal bir deger dedi sonra doktor. 10 gun sonra yani 17 martta tekrar cagirdi. bakalım neler olcak. Allah hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin.

8.haftamda görunduler....

önce ne alttan ne karından göstermedıler kendılerını..

son 15gunum stressle geçti..

rahat ol ve 6. haftayı doldurmadan gıtme..

allah hepinizden razı olsun arkadaşlar.içime öyle bir serinlik geldiki allahım hepinizin gönlündekini tez zamanda versin inşallah.

benimde 6 haftada gözükmüştü cnm.telaş yapma.yarınki sonucu 2 ye katlasın daha da rahat edersin inşallah.
alttan bakmasındada bir sorun yokki.ben 12.haftama kadar hep alttan baktı doktorum
hadi inşallah herşey yolunda gider

hanımlar ben iki kez düşük yaptım kanımda pıhtılaşma olduğunu iğne vurulmam gerektiğini söyledi. benim son adetim 31 ekim bugün doktora gittim kesenin görülmediğini söyledi. sadece kan var dedi alttan da muayene etti bir şey çıkmadı idrarda hamile çıktım fakat şimdi kana bakacaklarmış çok moralim bozuk allahını seven bana bir şey desin bu üç olacak çok canım sıkkın :(((((

Back
X