Kanda hcg degerime bakarmisiniz?

melike c

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
73
22
18
30
Meraba, iliskiden 9gun sonra kanda test yaptırdım. Sonuç 1.20 referans değeri 0-6 çıktı. Sabirsizligima yenik düşerek erken yaptırdım biliyorum. Yine de fikrinizi alabilirmiyim?

Meraba, iliskiden 9gun sonra kanda test yaptırdım. Sonuç 1.20 referans değeri 0-6 çıktı. Sabirsizligima yenik düşerek erken yaptırdım biliyorum. Yine de fikrinizi alabilirmiyim?
Adet günün geçmesini bekle belki yükselir

9.günde bile bahsettiğiniz aralığın üstünde olması gerekirdi, büyük ihtimalle hamile değilsiniz.

Adet günün geçmesini bekle belki yükselir
Şöyleki aslında adet olmadan üç gün once korunmadik. Adet oldum fakat 2gun ve yoğundu ama üçüncü gün kahve leke geldi beyazla karışık. Baska da bisey yok. Ilk defa boyle oldu. Normalde 7 gün sürer 7.gün kesilirdi tamamen. Bikacgundur ateş basması var karnmda hafif ağrı bulantılar var gogusler dolgun vs. Ama cok istyorum diye psikolojik olmasindan cok korkuyorum

Iliskiden 9 gün sonra var olsaydı düşük bir rakamla yine çıkardı 10 veya biraz üzeri bi deger olurdu malesef..

çok erken baktırmışsınız. yumurtanın döllendiği günden en erken 12 gün önce filan testlerde çıkmaya başlıyor. zaten hormon değeriniz artmadığı için diğer hissettiğiniz belirtiler büyük ihtimalle psikolojik. adet gününüz geçtikten bir iki gün sonra testi tekrarlayın kesin sonuç alırsınız inşAllah hayırlı haberleriniz olsun

çok erken baktırmışsınız. yumurtanın döllendiği günden en erken 12 gün önce filan testlerde çıkmaya başlıyor. zaten hormon değeriniz artmadığı için diğer hissettiğiniz belirtiler büyük ihtimalle psikolojik. adet gününüz geçtikten bir iki gün sonra testi tekrarlayın kesin sonuç alırsınız inşAllah hayırlı haberleriniz olsun
Inşallah ya teşekkür ederim. Kan verdim tekrar sonuç bekliyorum smdi hayırlısı olsun

Sonuçtan haberdar et bizleri insallah vardır
(Iliskiden 12 gun sonraki sonuc)Sonuç 0.100 referans değeri 5,3 şüpheli mi dedim yok gibi adetinin gecikmesini bekle dedi 3 gün önceki değer de 1.20 Sonuç, referans değeride 0-6 'ydi. Anlamadım ben bisey

Back
X