- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
ben altinci gun yaptirdim 0.100 cikti 9. Bidaha yaptirdim 17.14 cikti
yok canim yarin test gunum yarini beklicem bende seni merak ediyorum aslinda kacinci gunundu bugün
yok canim yarin test gunum yarini beklicem bende seni merak ediyorum aslinda kacinci gunundu bugün
b kesinlikle onuncu gune kadar bir belirti yasamadim onuncu gun adet olacakmisim gibi sancilarim oluyo ara ara sonra geciyor aklina takma belirtiyi falan arada kalk yuruyus yap benim gogus agrilarimda coktu ilk gunler daha coktu suan hafifledi ama hala aciyo dokununca hic dayanamazsan bile onuncu gun tahlil yaparsin onda cikar zaten az kalmis sabret canim hee bide ben kisa yuruyusler yaptim mesela dorduncu gunde baya bi saat yurumusumdur sonraki gun yarim saat sonrasindada agir olmamak sartiyla ev isi yemek yaptim hep yedinci gunde ise basladim zaten
b kesinlikle onuncu gune kadar bir belirti yasamadim onuncu gun adet olacakmisim gibi sancilarim oluyo ara ara sonra geciyor aklina takma belirtiyi falan arada kalk yuruyus yap benim gogus agrilarimda coktu ilk gunler daha coktu suan hafifledi ama hala aciyo dokununca hic dayanamazsan bile onuncu gun tahlil yaparsin onda cikar zaten az kalmis sabret canim hee bide ben kisa yuruyusler yaptim mesela dorduncu gunde baya bi saat yurumusumdur sonraki gun yarim saat sonrasindada agir olmamak sartiyla ev isi yemek yaptim hep yedinci gunde ise basladim zaten
amin inşallah canim insallah cumlemizin
bugun 37 cikti canim persembr birdaha tahlil bakalim hayirlisiErkfat cok sagol rahatlattin beni.Test yaptin mi cok merak ettim haber ver:)
canim cok sagol ALLAH hepimizim yuzune gulsun insallah 96 cikti
canim cok sagol ALLAH hepimizim yuzune gulsun insallah 96 cikti
bu bilgiyi nerden edindin acaba
Pardon anladim hangi bilgiyi?
anladim canim insallah yasadigin bir sonraki olay mutluluk olur ve bunu unutturur muhakkak diye belirtince insan cok tedirgin oluyo benim degerim 12. Gun 37 14. Gun 96 16.gun 284 18. Gun 738 seklinde gitti birdahada baktirmadim cuman nasipse keseyi gormeye gitcez ama iste insan korkuyor senin nasil gitti degerlerinPardon anladim hangi bilgiyi?
Yine pardon kendi yazdigimi goremedigim icin sorunu anlamamistim,sanirim degerlerle ilgili olani soruyorsun.Kendi yasadigim uzucu durum sonucu doktorum dan ogrendim canim.Zaten bu tur birsey kulaktan dolma olmaz.Tabiki herkesde ayni seyde olmaz.Bana soylenen genellikle oldugu.
anladim canim insallah yasadigin bir sonraki olay mutluluk olur ve bunu unutturur muhakkak diye belirtince insan cok tedirgin oluyo benim degerim 12. Gun 37 14. Gun 96 16.gun 284 18. Gun 738 seklinde gitti birdahada baktirmadim cuman nasipse keseyi gormeye gitcez ama iste insan korkuyor senin nasil gitti degerlerin
canim yok tabii herkes yasadigini yaziyor bende kafama takildi sordum sadece kimbilir belki bende senin yasadigin seyi yasiyor olabilirim daha hicbirsey belli degil umarim yasamam umarin sende birdaha hamile kalirsin ve sende yasamazsin kandilin mubarek olsun canim tum islam aleminin kandili mubarek olsun :)
canim yok tabii herkes yasadigini yaziyor bende kafama takildi sordum sadece kimbilir belki bende senin yasadigin seyi yasiyor olabilirim daha hicbirsey belli degil umarim yasamam umarin sende birdaha hamile kalirsin ve sende yasamazsin kandilin mubarek olsun canim tum islam aleminin kandili mubarek olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?