benimde bazi gunler agir yiyince midem cok yanmaya basladi benimde tanidigim var hic midesi bulanmadan doğurdu çokta sağlıklı bi oglu var simdi aman bosver zafere ulasalimda on hafta midemiz bulansin illaki cok zor bir durumdur ama bebeğim saglikli olsunda
benimde bazi gunler agir yiyince midem cok yanmaya basladi benimde tanidigim var hic midesi bulanmadan doğurdu çokta sağlıklı bi oglu var simdi aman bosver zafere ulasalimda on hafta midemiz bulansin illaki cok zor bir durumdur ama bebeğim saglikli olsunda
Tabi kesinlikle en önemlisi o yeter ki sağlıklı olsun gelsin kollarıma :) en basit problem bu yani Rabbim beterinden korusun bir kez lekelenmem oldu da aklım gitti sabaha kadar uykusuz o yüzden çok şükür bu günüme:) bu arada bazen çok yemek istesem de tutuyorum kendimi bulantıya da yanmaya da en iyi çözüm az ve sık yemek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ikinci denemem canım 31 yaşındayım.memorial da denedim.
Teşekkür ederim.Rabbim herkese nasib etsin.
Ikiz tutmuştu ama kalp atışını duymaya gittiğimizde bir tanesinin kendini durdurduğunu gördük
Merhaba kızlar 30nisanda 5.gun embiriosu 2 tane tranfer yapıldı bugün 6.gunum sabah ıdrar testı yaptım hayalet kılıncı çizgiyi gördüm.2 saat önce kan verdım ve beta hg 55.6 çıktı. Ne yapacağımı bilemedim. Kımyasal olabılırmı dei korkuyorum. Dr aramadım henüz 2gun sonra tekrarlayıp öle arıyacagım