Arkadaslar tup bebek transfer gunu dahil kacinci gun degeriniz kacti sonuc ne oldu bilgilendiriseniz cok sevinirim tesekkurler
canim cok sagol ALLAH hepimizim yuzune gulsun insallah 96 cikti
maasallah senin degerlerin yuksekten baslamis canim benim 12. Gun 37 idi
benim degerim cok dusuk olmasina ragmen 9. Gun hayalet seklinde gormustum ikinci cizgiyi hemen gidip tahlil yaptirdim 17.14 cikmisti :)
maasallah senin degerlerin yuksekten baslamis canim benim 12. Gun 37 idi
evet canim insan zorla elde edince gebeligi korkuyor hep ya oyleyse ya soyleyse kafada birsuru soru zaman gecmiyo o yuzdende aslında rahat olmak lazim hersey olacagina variyor vucudu bosuna strese sokuyo ruz
evet canim insan zorla elde edince gebeligi korkuyor hep ya oyleyse ya soyleyse kafada birsuru soru zaman gecmiyo o yuzdende aslında rahat olmak lazim hersey olacagina variyor vucudu bosuna strese sokuyo ruz
canim cok gecmis olsun uzulme hamilelikte boyle lekelenmeler cok normal kendini strese sokmamaya calis mumkun degil biliyorum ama oyalanmaya calis birseylerle arada içini rahatlatmak icin git kalbini dinle rahatla kac haftalik canim gebeligin
canim cok gecmis olsun uzulme hamilelikte boyle lekelenmeler cok normal kendini strese sokmamaya calis mumkun degil biliyorum ama oyalanmaya calis birseylerle arada içini rahatlatmak icin git kalbini dinle rahatla kac haftalik canim gebeligin
maasallah nerredeyse yolu yarilammissin canim yakinda cinsiyeti ogrenceksin ve yakinda insallah oynamalarini hissetmeye baslicaksin ozaman bence daha kolay olcak az daha sabret insallaj saglicakla alirsim kucagina :)
maasallah nerredeyse yolu yarilammissin canim yakinda cinsiyeti ogrenceksin ve yakinda insallah oynamalarini hissetmeye baslicaksin ozaman bence daha kolay olcak az daha sabret insallaj saglicakla alirsim kucagina :)
canim seninki iki gunde alti kat artmis
uzulme canim insallah birdahakinde olur biliyosun bu bizim sinavimiz guclu olmak lazim dualrim seninle
insallah canim biz niye yasamayalim ınsallah bizde yasicaz :) bu arada senin mide bulantilarin ne zaman basladi ben besinci haftanin icindeyim hala baslamadida bi problemmi var acaba diyorum suan cokmu erken
insallah canim biz niye yasamayalim ınsallah bizde yasicaz :) bu arada senin mide bulantilarin ne zaman basladi ben besinci haftanin icindeyim hala baslamadida bi problemmi var acaba diyorum suan cokmu erken
anladim canim yani benim son gunlerim iyi degerlendiriyim ozaman :)))
anladim canim yani benim son gunlerim iyi degerlendiriyim ozaman :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?