mrb kızlar ben 5 yıllık evliyim 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi ve kocaman bir NEGATİF nasip kısmet olmayınca olmuyor iki tane dondurulmuş embriyom var ama gitmeye korkuyorum neden tutunmadığı hakkında hiç bişey söylemiyorlar bende gitim ve üniversitede kromozom testlerime baktırdım hiç bir dr istemeden ve heterozigot mutasyonu çıktı en baştan bakılsa ve ilaç başlansa belki olacaktı kısmet ama nasipte yokmuş 2 tüp bebektede kimyasal gebelik oluştu ve yaptırdığım sonuçlarla dr gittim daha ben sonuçları göstermeden yaptırdığım tahlilleri istedi (bu dr a ilk defa gitmiştim)bende yaptırdığımı söyledim ve baktı ben hiç bişey demeden aşılama ve tüp bebekte ilaç başlanaması gerektiğiini söyledi ben bişey demeden diğerlerinde kimyasal gebelik oluşmuştur dedi ve aşılama yapabileceğimizi söyledi önümüzdeki ay deniyeceğiz inşallah....bende yumurta rezervi de az eşimde hızlı hareketli düşük....bu süre zarfında şunu öğrendim gittiğiniz dr çok önemli kendinizi boş yere yıpratmayın araştırın iyi bir dr a gidin....Allah bana ve bütün isteyen herkese hayırlı bebekler nasip etsin......