E efruzee Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 109 21 13 Dün 17:37 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #1 Kızlar şu değerler pıhtılaşma olup olmadığını net ifade eder mi? Genetiğe gitmedim doktor kan tahlili yaptırdı orada da şöyle değerler vardı: PT INR PT% APTT Eklentiler IMG_1119.webp 6,1 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar şu değerler pıhtılaşma olup olmadığını net ifade eder mi? Genetiğe gitmedim doktor kan tahlili yaptırdı orada da şöyle değerler vardı: PT INR PT% APTT
ilfa53 Hayırlısı 🤲 F🩵M # Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2013 2.736 1.923 333 Rize Dün 17:41 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #2 Genetik Olarak baktır canım bu testler benim de hep temiz çıktı ama genetik. Olarak pıhtılaşma sorunum var
Genetik Olarak baktır canım bu testler benim de hep temiz çıktı ama genetik. Olarak pıhtılaşma sorunum var
E efruzee Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 109 21 13 Dün 18:00 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #3 ilfa53 .!.: Genetik Olarak baktır canım bu testler benim de hep temiz çıktı ama genetik. Olarak pıhtılaşma sorunum var Genişletmek için tıkla... Tamam canım çok teşekkür ederim
ilfa53 .!.: Genetik Olarak baktır canım bu testler benim de hep temiz çıktı ama genetik. Olarak pıhtılaşma sorunum var Genişletmek için tıkla... Tamam canım çok teşekkür ederim
S senemgorgulus Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2025 17 21 3 34 Dün 23:06 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #4 Benim de bu testlerim normaldi sonra genetik testi yaptırdım pıhtılaşma varmış, 17 haftalık hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum
Benim de bu testlerim normaldi sonra genetik testi yaptırdım pıhtılaşma varmış, 17 haftalık hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum