kanda pıhtılaşma

Benim de mthfr c677t homozigot 2 gebelik kaybim oldu.tekrar hamile kalinca doktor coraspirin ve clexane 0.4 igneye baslatti. Suan bu sekilde bir tedaviyle devam ediyorum.hayirli zamanda hayirli gebeliklar diliyorum size.umarim faydali olmustur.
hamile kalmadn önce bi tedavi gördünüzmü.yada kalmadn önce aspirin felan kullandınızmı.çok tsk ederim önemseyip yazdığınız için.şu an nasılsınız bebiş nasıl sağ salim kucagınıza alın inşallah

hamile kalmadn önce bi tedavi gördünüzmü.yada kalmadn önce aspirin felan kullandınızmı.çok tsk ederim önemseyip yazdığınız için.şu an nasılsınız bebiş nasıl sağ salim kucagınıza alın inşallah
hamile kalmadan önce tedavi görmedim. doktorum sadece folik asit kullan gebelik düşünüyorsan dedi o kadar. aspirin ve iğneye 5 haftalık hamileyken başladım. öncesinde kullanmalı mıyım diye ben de çok düşünüyordum. doktorum gerek yok tedaviye gebelikten sonra başlayacağız dedi. dediğim gibi sadece folik asit kullandım. şuanda gebeliğim iyi gidiyor iğne günde 1 defa 0.4 clexane kullanıyorum.

merhaba hocam ben 3 yıllık evliyim korunmayı bıratıktan 4 ay sonra doğal yolla hamile kaldım ve kendiliğinden düşük yaptım.2.5 yıldır tekrar hamile kalamadım.kanımda pıhtılaşma olduğu tespit edildi(MTHFR 677 C>T polimorfizmi homozigot mutant) bu nedenle hamile kalırsam düşük olmasın diye clexan vurmaya başladım ve coraspin içtim ancak hamilelik bitürlü olmayınca iğneyi bıraktım. eşimin sperm değerleri de bunlar Mil/ml 19 - (Mil/Ejek) 41.8 - 2.2 ml -total motilite %40- hızlı ileri %17- yavaş ileri %19- yerinde hrk %4- hareketsiz %60- normal form %4- hafif baş anomalisi %4- baş anomalisi %67- boyun orta parça anomalisi %15- kuyruk anomalisi %10- hocam iki kez yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi ile denedik yeterli sayıda hatta fazla bile yumurtam gelişti bir kezde aşılama yaptık ancak hamilelik gerçekleşmedi.ayrıca bu süre içinde rahim filmim çekildi ve çok temiz çıktı.hocam bu değerlerle doğal yolla hamile kalabilirmiyim?teşekkürler sevgiler.
gebeliğiniz hayırlı olsun. acaba hangi tedavileri uyguluyorsunuz yazarsanız çok sevinirim. teşekkürler.

Suan 23+3 günlük hamileyim işk gebeliğim ve genel olarak pek bir problemim yok ailemde görüldüğü için genetik test yapıldı ve MTHFR C677T homozigot mutasyon saptandı. Gebeliğimin başlangıcında 5mg lık folik asit ve bebe aspirini kullandım 2.3aylık donemde ise gyno ferro sanol ve centrum materna kullanmaya basladım ve halen kullanıyorum ben yurt dışında yaşamaktayım burdaki doktorum bu durumu pek önemsemedi ve ben şuan çok huzursuzum türkiyedeki doktorum takviye olarak bemiks ve folio önerdi sizce ne yapmalıyım kontrol için türkiyeye gelmelimiyim gercekten kafam çok karışık şimdiden tesekkürler
bu tedaviyle bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuştunuz mu? yoksa tedavi şekliniz sonradan değişti mi? teşekkür ederim.

hamile kalmadan önce tedavi görmedim. doktorum sadece folik asit kullan gebelik düşünüyorsan dedi o kadar. aspirin ve iğneye 5 haftalık hamileyken başladım. öncesinde kullanmalı mıyım diye ben de çok düşünüyordum. doktorum gerek yok tedaviye gebelikten sonra başlayacağız dedi. dediğim gibi sadece folik asit kullandım. şuanda gebeliğim iyi gidiyor iğne günde 1 defa 0.4 clexane kullanıyorum.
Tesekkurler zaman ayirip cevapladigin icin.insallah sagsalim bebegini kucagina alirsin bende folikasit b12 felan kullanıyorum gittigim doktor omur boyu aspirin kullanmalisin sizlerde kalp krizi damar tikanikligi riski fazla ve kilo ver kilo cok alma omrun boyunca dedi ha bide yagki yemekler yeme dedi.benm bi yil oldu bebegi kaybedeli cocuk istyorum fakat olmuyor erkenmi daha ondnmi olmuyor bilmiyorum defalarca kezde doktora gittim bakalim hayirlisi :(

Tesekkurler zaman ayirip cevapladigin icin.insallah sagsalim bebegini kucagina alirsin bende folikasit b12 felan kullanıyorum gittigim doktor omur boyu aspirin kullanmalisin sizlerde kalp krizi damar tikanikligi riski fazla ve kilo ver kilo cok alma omrun boyunca dedi ha bide yagki yemekler yeme dedi.benm bi yil oldu bebegi kaybedeli cocuk istyorum fakat olmuyor erkenmi daha ondnmi olmuyor bilmiyorum defalarca kezde doktora gittim bakalim hayirlisi :KK43:[/QUOTE
hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah. teşekkür ederim. amin. ben 2.kürtajımdan 13 ay sonra tekrar hamile kaldım. 9 ay biz istemedik sonrasında da hemen olmadı 4 ay bekledik. doktora gitmedim. stresten kaynaklandığını anladım ve takmamaya çalıştım.sizin de sağlık sıkıntınız yoksa üzüntü ve stresten vücut bu şekilde tepki gösteriyor olabilir. yapabiliyorsanız farklı hobilerle uğraşın düşünmemeye, kendinizi üzmemeye çalışın. su akar yatağını bulur :D :)

hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah. teşekkür ederim. amin. ben 2.kürtajımdan 13 ay sonra tekrar hamile kaldım. 9 ay biz istemedik sonrasında da hemen olmadı 4 ay bekledik. doktora gitmedim. stresten kaynaklandığını anladım ve takmamaya çalıştım.sizin de sağlık sıkıntınız yoksa üzüntü ve stresten vücut bu şekilde tepki gösteriyor olabilir. yapabiliyorsanız farklı hobilerle uğraşın düşünmemeye, kendinizi üzmemeye çalışın. su akar yatağını bulur :D :)

Merhabalar arkadaşlar, 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz bu sürede bi kaç kere hamile kaldım ve 2 haftalık kanda gözükürken sonra adetle beraber vucut gebeliği sonlandırıyordu. Yani kimyasal gebelik. Ardından genetik testlerimi yaptım. Ve testtte C677T HETEROZİGOT , A1298C HETEROZİGOT MUTANT tespit edildi. Bu değerlerle kan pıhtılaşması olduğu çıktı ama doktorum bu değerle iğneye gerek yok dedi bu sürede gene kimyasal gebelik geçirdim tabi. Doktor illa keseyi gördükten sonra iğneye başlamam gerektiğini söyleyip duruyor.
Bende araştırdım 2 haftalık gebelikte bile iğneye başlatan doktorlar var.
Şimdi doktoru bıraktım ve bursa yada ekişehirde gerçekten bu işle ilgilenen doktor arıyorum önerebileceğiniz bi doktor var mı (

Back
X