• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanda pozitif ve grip??

ysmn2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
74
30
88
36
merhabalar..
arkadaslar son adet tarihim 3mart ve yaklasik 2 haftadir bogaz agrisi öksürük burun tikanikligi hatta bir gün yüksek atesim oldu. 4 gün önce kanda hamile oldgumu ögredim (hatta 2 aşilama 2de tüp bebekten sonra kendiliginden olan bir gebelik) hala cok şaşkinim ve inanilmaz mutluyum.
size sormak istedigim: acaba gebeligin tam başlangicinda olan bu gribin bebege bi zarari olurmu??

geçmiş olsun canım bende 5 hafta 5 günlük hamileyim geçen hafta salıdan beri çekiyorum, kesinlikle ilaç kullanma doğal yollarla atlatmaya çalış bal limon çay, tebrik ederim birde inşallah güzel bir hamilelik olur hepimiz için :)

geçmiş olsun canım bende 5 hafta 5 günlük hamileyim geçen hafta salıdan beri çekiyorum, kesinlikle ilaç kullanma doğal yollarla atlatmaya çalış bal limon çay, tebrik ederim birde inşallah güzel bir hamilelik olur hepimiz için :)
sanada tebrikler canim :) insallah sorunsuz hamilelik yasariz hepimiz.. sadece en basta parol kullandim bir iki defa onun disinda dedigin gibi bal.limon vs :)
ama hamileligin ilk günleri ya, insan daha bi endişeleniyor

merhabalar..
arkadaslar son adet tarihim 3mart ve yaklasik 2 haftadir bogaz agrisi öksürük burun tikanikligi hatta bir gün yüksek atesim oldu. 4 gün önce kanda hamile oldgumu ögredim (hatta 2 aşilama 2de tüp bebekten sonra kendiliginden olan bir gebelik) hala cok şaşkinim ve inanilmaz mutluyum.
size sormak istedigim: acaba gebeligin tam başlangicinda olan bu gribin bebege bi zarari olurmu??
bendede aynı şey oldu canım hatta satda aynı bende 4martdı merak etme kafana takma bence

merhabalar..
Gozunuz aydin hic endise etmeyin bence. Ates olmadigi surece sorun yok. Bol bol dinlenip boza icin. Faydasini goreceksiniz. Gecmis olsun.

Back
X