- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.382
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizle ayni dusuncedeyim zaten 2 gun aramasam 3.gun baslar aramiyosun diye bugun sirf mecbur oldum icin aradim onda da acmadi. Dönüş de yapmadi daha da aramam bi sure telefonumu acmadin diye trip atarimKandillerde illa herkesi arıyor musunuz.Şöyle ben 3 yıllık evliyim ve 1 yıldırda nişanlılık dönemim oldu.Bu zamana kadar kayınvalideyi,kayınpederi ve görümceyi aradım.Bekliyorlar öyle alıştırdım diye.Kendi ailemden kimseyi hiç aramam öyle alışkanlığım yok.Şimdi bugün kandil olunca düşündüm arıcam ama içimden gelerek öyle aramıyorum görev gibi aramazsam bir şey derler mi,illa beklerler mi.Elime yapışmaz tabi ki ama görev gibi geldiği için kafamda düşündüm çünkü huyum değil.Sizler de nasıl oluyor ?
Nişanlıyken neden aradın pekiiBurda zaten kesin yazıcaklar elinemi yapışacak vs diyede şimdiye kadar hiç alışmamışım şimdi de görev gibi geliyor ondan
Vallahi doğru son 5 6 yıldır moda olduKandil kutlanacak bir sey degil ki. Bu telefon ,mesaj trafigi son yillarin modasi. Benim bildigim kandilde insanlar ibadet eder,telefon degil. Siz de aramayin,esiniz sizin ailenizi ariyor mu bu arada?
Kandillerde illa herkesi arıyor musunuz.Şöyle ben 3 yıllık evliyim ve 1 yıldırda nişanlılık dönemim oldu.Bu zamana kadar kayınvalideyi,kayınpederi ve görümceyi aradım.Bekliyorlar öyle alıştırdım diye.Kendi ailemden kimseyi hiç aramam öyle alışkanlığım yok.Şimdi bugün kandil olunca düşündüm arıcam ama içimden gelerek öyle aramıyorum görev gibi aramazsam bir şey derler mi,illa beklerler mi.Elime yapışmaz tabi ki ama görev gibi geldiği için kafamda düşündüm çünkü huyum değil.Sizler de nasıl oluyor ?