Kandırıkçı kör piyanist!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnvr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnvr

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
305
8
641
Diğer
delusion_, Kadın , 30 , İstanbul

Bir kaç yıl önce tesettürlü bir arkadaşımın kına gecesine gitmiştim. Salona girdiğimde pistin gerisine bir perde gerildiğini gördüm. O perdenin ne amaçla orda olduğunu sorduğumda, çalan kişinin erkek olduğunu, kadınların da onun önünde oynayamayacağından dolayı onları oynarken görmesin diye perdenin arkasından çalacağını söylediler. Çok garipsemiştim ama adamcağız gerçekten de bütün gece hiçbir şey görmeden perdenin gerisinden coşturdu milleti. Geçen hafta bir kınaya daha gittim. Çalan kişi yine bir erkekti ve kara gözlükleri vardı, bir başkasının yardımıyla hareket ediyordu. Meğer körmüş! Salondaki kadınların yarısından çoğu yine tesettürlüydü. Adam kör olduğu için perde gerilmesine gerek görmemişler. Bütün kadınlar ne kadar kurtları varsa döktüler pistte. Ama benim geceye katılmadan önce şahit olduğum ve herkesin kaçırdığı bir şey vardı; adam salonun bulunduğu yere kendi arabasıyla geldi ve benimkinin yanına park etti! sengözlerimebaksanab

Nitekim Peygamber Efendimiz (s.a.v) ' in evine bir kör adam geldi. Hazret-i Âişe ve diğer hanımları oturuyorlardı, kalkmadılar ve gelen kimse için:

“-Kördür, bizi görmez!..” dediler. Peygamber Efendimiz -sallallâhu aleyhi ve sellem- buyurdu:

“-Onun gözleri görmüyorsa, sizinkiler de mi görmüyor?”

Farkeden bir şey yok yani...Adam kör dahi olsa bayanların dikkat etmesi lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…