Kandırıkçı Kuzen

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
Merhaba hanımlar;

Kızım ilkokul 1'e gidiyor.
Kuzenim (erkek ve 30 yaşlarında) ona söz vermiş. Eğer okuma yazmayı öğrenirsen sana oyuncak alacağım demiş.

Karne zamanı malum, kızım da kuzenime "x amca okumayı yazmayı öğrendim." dedi sevinerek. Çünkü oyuncak alacak diye çok mutluydu. Ancak kuzen yalan söylemiş. Öylesine dedim diyor. Ama çocuğum sana inanmış bekliyor diyorum. Unutur boşver dedi.

Bu erkekler niye böyle odun ya?
Ağzını burnunu kırmak istiyorum.

bence eğer değer verdiğiniz bi adamsa kuzeniniz ve kızınızla iletişimi bozulsun istemiyorsanız bi hediye alın ve o adam almış gibi verin kızınıza
yok hiç önemsemem diyorsanız kendiniz adına bi hediye alıp kızınıza verin, kızınızın gönlü olsun

Sen al ufak bi hediye kızım ben aldım sana de. Erkeklere bu yaşta güvenilmeyeceğini anlasın
Öyle yaptım.
Boşver x amcanı deyip mağazaya götürdüm, istediği oyuncağı aldım.
Ama kuzene iyi bir ders vermem lazım.

Başta öyle düşündüm ama ben de kızımı kandırmış olacağım.
Bu çözüm içime sinmedi o yüzden.

Başta öyle düşündüm ama ben de kızımı kandırmış olacağım.
Bu çözüm içime sinmedi o yüzden.
o zaman durumu olduğu gibi anlatın evet kalbi kırılacak kuzunun ama o sırada siz devreye girip hoşuna gidecek birşey yapıp kafasını dağıtın
parka götürün, birlikte evcilik oynayın vs yani en çok neyi yapmayı seviyorsa

Öyle yaptım.
Boşver x amcanı deyip mağazaya götürdüm, istediği oyuncağı aldım.
Ama kuzene iyi bir ders vermem lazım.
çok istediği birşey var mı bu kuzenin?
alacağım ya da yapacağım deyip beklentiye soksanız
ama epey inandırıcı olmanız gerekiyor

Öyle yaptık. Gidip istediği oyuncağı aldık. Boşver x amcanı dedim.

Hmm.
Öyle bir beklentisi yok ama bu fikri aklımın köşesinde saklayacağım.

İntikam, soğuk yenen bir yemektir :))

Akşam bize yemeğe gel de
Sonra çay bisküvi getir
Yemek faln filan derse
Şaka yaptım be sende inandın mı hemen de

Ya da hangi gün izinliyse atıyorum salı günü
Bugün evden çıkma kargo gelecek sana bisey gönderdim de tüm gün beklesin akşam da hani gelmiyor dediğinde şaka yaptım be sende inandın mı hahah de

bence gerçeği anlatın. insanlara zaman zaman güvenilmeyeceğini öğrenmiş olsun. ama siz hoşuna giden şeyler planlayıp gönlünü hoş edin.
Seni kandırmış demedim açık açık.
Boşver x'i. Ben hediyeni alacağım deyip istediğini aldım. Oynuyor şimdi.

Yani ne gerek var çocuğu heveslendirmeye?
Alamayacak durumdaysa söylemesin, aksi halde de alsın. Öylesine dedim ne yani?
Bir kitap almak çok mu zor?
1 tişört ne bileyim 1 elbise ne kadar?
Yada bir oyuncak bebek?
Olmadı 1 kutu renkli keçeli kalem.
Çocuk sevindirmek o kadar kolay ki,kızımdan biliyorum,2.sınıfta arada kitap,ufak tefek birşeyler alıp veriyorum okul çıkışı,sesi cıvıldıyor,gözleri ışıldıyor kızımın sevinçten.
Bilmiyorum ben olsam aşırı kızardım sanırım. Sanki gidip sipariş vermişsiniz,ufacık birşey alsa yeterdi sevindirmeye. Öylesine dedim deyip işin içinden çıkmakta ne bileyim,cimri diyesim geliyor.

Hahaha :))
Kargo şakası olabilir.
Biraz zaman geçsin de yapayım.

Ayni öneriyi bende vermek istedim. Mesela bir cep telefonu. Simdi degil (anlar), bir süre sonra "içimden geldii sana bir cep telefonu alacaam, hangisini istersin" diye mesaj atsin konu sahibi. Kuzende ciddi ciddi seçsin telefonu.

Sonra bakip, ortalikta cep telefonu görmeyince "ne oldu, hani bana alacaktin" diye sorursa "ya aslinda öylesini söyledim, bir süre sonra zaten unutursun canim" desin konu sahibi.

Ve bu olay erkekler ile alakali degil. Yani evet odun erkekler çok fakat bu pipili olmanin fix bir parçasi degil. Adam merhametsizmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…