bence eğer değer verdiğiniz bi adamsa kuzeniniz ve kızınızla iletişimi bozulsun istemiyorsanız bi hediye alın ve o adam almış gibi verin kızınızaMerhaba hanımlar;
Kızım ilkokul 1'e gidiyor.
Kuzenim (erkek ve 30 yaşlarında) ona söz vermiş. Eğer okuma yazmayı öğrenirsen sana oyuncak alacağım demiş.
Karne zamanı malum, kızım da kuzenime "x amca okumayı yazmayı öğrendim." dedi sevinerek. Çünkü oyuncak alacak diye çok mutluydu. Ancak kuzen yalan söylemiş. Öylesine dedim diyor. Ama çocuğum sana inanmış bekliyor diyorum. Unutur boşver dedi.
Bu erkekler niye böyle odun ya?
Ağzını burnunu kırmak istiyorum.
Öyle yaptım.Sen al ufak bi hediye kızım ben aldım sana de. Erkeklere bu yaşta güvenilmeyeceğini anlasın
Başta öyle düşündüm ama ben de kızımı kandırmış olacağım.bence eğer değer verdiğiniz bi adamsa kuzeniniz ve kızınızla iletişimi bozulsun istemiyorsanız bi hediye alın ve o adam almış gibi verin kızınıza
yok hiç önemsemem diyorsanız kendiniz adına bi hediye alıp kızınıza verin, kızınızın gönlü olsun
o zaman durumu olduğu gibi anlatın evet kalbi kırılacak kuzunun ama o sırada siz devreye girip hoşuna gidecek birşey yapıp kafasını dağıtınBaşta öyle düşündüm ama ben de kızımı kandırmış olacağım.
Bu çözüm içime sinmedi o yüzden.
O meleğin kanatlarını kıracağım :))Erkekler Bebek gibi masum kanatsız birer melektirler Nütfen onları üzmeyelim
gerçekten yazmak istediğiim (kökleri kuruyasıcalar)
çok istediği birşey var mı bu kuzenin?Öyle yaptım.
Boşver x amcanı deyip mağazaya götürdüm, istediği oyuncağı aldım.
Ama kuzene iyi bir ders vermem lazım.
Öyle yaptık. Gidip istediği oyuncağı aldık. Boşver x amcanı dedim.o zaman durumu olduğu gibi anlatın evet kalbi kırılacak kuzunun ama o sırada siz devreye girip hoşuna gidecek birşey yapıp kafasını dağıtın
parka götürün, birlikte evcilik oynayın vs yani en çok neyi yapmayı seviyorsa
Hmm.çok istediği birşey var mı bu kuzenin?
alacağım ya da yapacağım deyip beklentiye soksanız
ama epey inandırıcı olmanız gerekiyor
Seni kandırmış demedim açık açık.bence gerçeği anlatın. insanlara zaman zaman güvenilmeyeceğini öğrenmiş olsun. ama siz hoşuna giden şeyler planlayıp gönlünü hoş edin.
Hahaha :))Akşam bize yemeğe gel de
Sonra çay bisküvi getir
Yemek faln filan derse
Şaka yaptım be sende inandın mı hemen de
Ya da hangi gün izinliyse atıyorum salı günü
Bugün evden çıkma kargo gelecek sana bisey gönderdim de tüm gün beklesin akşam da hani gelmiyor dediğinde şaka yaptım be sende inandın mı hahah de
aynen öyle, hem bu olay da soğuduğu için aklına gelmez intikam olacağı, yice inanırHmm.
Öyle bir beklentisi yok ama bu fikri aklımın köşesinde saklayacağım.
İntikam, soğuk yenen bir yemektir :))
çok istediği birşey var mı bu kuzenin?
alacağım ya da yapacağım deyip beklentiye soksanız
ama epey inandırıcı olmanız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?