- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ne değişik insanlar var yaMerhaba hanımlar;
Kızım ilkokul 1'e gidiyor.
Kuzenim (erkek ve 30 yaşlarında) ona söz vermiş. Eğer okuma yazmayı öğrenirsen sana oyuncak alacağım demiş.
Karne zamanı malum, kızım da kuzenime "x amca okumayı yazmayı öğrendim." dedi sevinerek. Çünkü oyuncak alacak diye çok mutluydu. Ancak kuzen yalan söylemiş. Öylesine dedim diyor. Ama çocuğum sana inanmış bekliyor diyorum. Unutur boşver dedi.
Bu erkekler niye böyle odun ya?
Ağzını burnunu kırmak istiyorum.
evet yaaa cidden merhametsizlikAyni öneriyi bende vermek istedim. Mesela bir cep telefonu. Simdi degil (anlar), bir süre sonra "içimden geldii sana bir cep telefonu alacaam, hangisini istersin" diye mesaj atsin konu sahibi. Kuzende ciddi ciddi seçsin telefonu.
Sonra bakip, ortalikta cep telefonu görmeyince "ne oldu, hani bana alacaktin" diye sorursa "ya aslinda öylesini söyledim, bir süre sonra zaten unutursun canim" desin konu sahibi.
Ve bu olay erkekler ile alakali degil. Yani evet odun erkekler çok fakat bu pipili olmanin fix bir parçasi degil. Adam merhametsizmis.
Ben de o yüzden kızdım.Yani ne gerek var çocuğu heveslendirmeye?
Alamayacak durumdaysa söylemesin, aksi halde de alsın. Öylesine dedim ne yani?
Bir kitap almak çok mu zor?
1 tişört ne bileyim 1 elbise ne kadar?
Yada bir oyuncak bebek?
Olmadı 1 kutu renkli keçeli kalem.
Çocuk sevindirmek o kadar kolay ki,kızımdan biliyorum,2.sınıfta arada kitap,ufak tefek birşeyler alıp veriyorum okul çıkışı,sesi cıvıldıyor,gözleri ışıldıyor kızımın sevinçten.
Bilmiyorum ben olsam aşırı kızardım sanırım. Sanki gidip sipariş vermişsiniz,ufacık birşey alsa yeterdi sevindirmeye. Öylesine dedim deyip işin içinden çıkmakta ne bileyim,cimri diyesim geliyor.
İntikam planı yapıyorum gelen fikirlerle :)Ben olsam tutarım Kepçik kulaklarından Gel l*n buraya Alacaksın kızıma hediye Diye direk magazaya alıyonmu almıyonmu
evet yaaa cidden merhametsizlik
bi de bi arkadaş daha demiş çocuk sevindirmek o kadar kolay ki
kızıma evde mevcut duran kalemlerim -bakın kullanılmış olanlar- sen kullanabilirsin dediğimde havalara uçuyor nasıl teşekkür edeceğini şaşırıyor
ben gıcık oldum buradan adama
Evet çok doğru.Ayni öneriyi bende vermek istedim. Mesela bir cep telefonu. Simdi degil (anlar), bir süre sonra "içimden geldii sana bir cep telefonu alacaam, hangisini istersin" diye mesaj atsin konu sahibi. Kuzende ciddi ciddi seçsin telefonu.
Sonra bakip, ortalikta cep telefonu görmeyince "ne oldu, hani bana alacaktin" diye sorursa "ya aslinda öylesini söyledim, bir süre sonra zaten unutursun canim" desin konu sahibi.
Ve bu olay erkekler ile alakali degil. Yani evet odun erkekler çok fakat bu pipili olmanin fix bir parçasi degil. Adam merhametsizmis.
Çocuğa kıyamam ki.Aynı tuzağı sende kuzenin çocuğu varsa yap,ancak o zaman anlar çocuğun ruhuyla oynamak neymiş.
Çocuğa kıyamam ki.
Masumun suçu ne?
Er geç ödeteceğim.Ben anlamadım kazık kadar adam küçük bir oyuncakta mı alamıyor ? Çok tuhaf bir de senin söylemene rağmen hala öylesine dedim diyor.
Yeri geldiğinde intikamını alacak fırsat doğar zaten şu an yapsan da bekleyeceği için pek etkili olmaz.
Utanması yok ki. Eminim intikam alsanız da "aa bende bunu yaptim,ayıp ettim"demez bence,zaman israfı.Ben de o yüzden kızdım.
Hem kendi kendine söz veriyor, çocuğa umut veriyor. Sonra da umursamıyor.
Ama acı bir intikamım olacak.
Orası öyle.Utanması yok ki. Eminim intikam alsanız da "aa bende bunu yaptim,ayıp ettim"demez bence,zaman israfı.
Öyle yaptım.
Boşver x amcanı deyip mağazaya götürdüm, istediği oyuncağı aldım.
Ama kuzene iyi bir ders vermem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?