Kandırıkçı Kuzen

Ne değişik insanlar var ya

evet yaaa cidden merhametsizlik
bi de bi arkadaş daha demiş çocuk sevindirmek o kadar kolay ki
kızıma evde mevcut duran kalemlerim -bakın kullanılmış olanlar- sen kullanabilirsin dediğimde havalara uçuyor nasıl teşekkür edeceğini şaşırıyor
ben gıcık oldum buradan adama

Ben de o yüzden kızdım.
Hem kendi kendine söz veriyor, çocuğa umut veriyor. Sonra da umursamıyor.
Ama acı bir intikamım olacak.

Ben anlamadım kazık kadar adam küçük bir oyuncakta mı alamıyor ? Çok tuhaf bir de senin söylemene rağmen hala öylesine dedim diyor.
Yeri geldiğinde intikamını alacak fırsat doğar zaten şu an yapsan da bekleyeceği için pek etkili olmaz.

Aynen öyle, yegenim benim eski çantalarim ile bile seviniyor. Insan sevdigi biri için, hele çoçuk ise birsey yapmaz mi? Merhametsiz ve sorumsuzluk bu. Içim acidi konu sahibin kizina

Evet çok doğru.
Merhametsiz.

Er geç ödeteceğim.

Densize bak. Unutur diyeceğine bir barbie bile almak zormu. 20 tl onu fakirmi edermis. Birdaha tutamican sozler verme cocuguma de. Onun cocugu olsun ben asla birsey almazdim

Öyle yaptım.
Boşver x amcanı deyip mağazaya götürdüm, istediği oyuncağı aldım.
Ama kuzene iyi bir ders vermem lazım.

Ders mers vermeyin, bence çok güzel bir hayat dersi olmuş kızınıza; sakın kuzeninizin yaptığını da örtmeyin "Aslında o da alacakmış, unutmuş" ya da "O bunu almamızı istedi, onun hediyesi bu" filan gibisinden. Zaten akıllı kadınsınız yapmazsınız da yine de söyleyeyim dedim.

Öğrensin evladınız, herkesin her sözü tutmayacağını, insanları tanır böylece ve güvenini de kime ne kadar göstereceğini, sözüne itimat edeceğini de tartmaya başlar yavaştan. Hiç kızmayın da üzülmeyin de; "Tecrübe" hediye etmiş işte kuzeniniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…