Kandırıldım aldatıldım

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Cok kotu durumdayım birini tanıdım eşiyle 1 senedir ayrılardı dava acılmıs durusmaları goruluyodu kadının ailesinden nefret ediyor kendi de ailesiyle yasıyordu bana asla ona donmem bu evlilik bitti mutlaka bosancaz diyodu snra 1 gun eşi aradı beni tlfnunu inceledim sen kayıtlıydın berabermisiniz dedi o ara yeni tanısmıstık ben reddetmiştim
Hayır dedim beraber değiliz sdce tanıstık o kdr kadında soyledi biz zaten bosancaz birlesirsek ailem beni siler bu evlilik kurtulmaz artık dedi hatta biz ayrıyız istediğiyle gorusur bisey diyemem dedi konu kapandı
Snra ara ara o beni armaya dvm etti derken iliskiye basladık basta takmıyodum pek sonradan baglandım ve bikac kez beraber olduk
Sonra soguk davranmya basladı aramaları azaldı derken o ilgisizlikle dvm edemedim tlfnda bitsin dedik bitirdik ama ben tabi bitmez diye dusundum
5 gun hic gorusmedik derken 1 gece onu aradım baktım teli mesgul hemen karısını aradım o da mesgul anladımki birbirleriyle konusuyolar
Ikısıne de aynı anda msj attım karısına seni aldatan benle yatan adama geri dondun demek dedim

Karısı inanamadı yattınızmı dedi basta soylemek istemedim beni aradı sorular sordu bende bilsin herseyi kabullenemesin diye herseyi en ince detayına kadar ona anlattım tum yasananları
Ama o beni sıkıstırmaya basladı dedi karıma herseyi anlatmısın ama yalanlıcaksın yapmadık bisey siz ayrılın diye oyle soyledim diceksin dedi beni tehdit etti defalarca gelir evini basarım ailene herseyi anlatırım benle yattıgını soylerim seni herkese rezil ederim dedi

Mustehakkk... o evli bi adam bosanma arifesinde de olsa istese barisabilir ama sen nikahin yokken yatip kalkarsan olacagi bu neyse hadi kolay gelsin

Belki yapar diye korktum herseyi im yana yana yalanlamak zorunda kaldım yatmamıza ragmen hicbisey yasamadık sadece telde konustuk dedim karısına içim aglaya aglaya beni zorla tehdit ederek bunları soylemek zorunda bıraktı

Simdi ne yapmayi düşünüyorsunuz? Neden hemen ikisinede mesaj. Atıyorsunuz ki? O adam sizinle yatarken ayriydi esinden anlattığınız kadarıyla. Yoksa ikinizi ayni. Anda mi idare etti

Neden bana bunları yaptı yasattı daha fenası karısı ogrenince msjlarda sunu dedi ben sdece yatmak icin senle oldum seni sevmedim ayrı olsakta hep karımı seviyodum sen kimsinki senin icin eşimi bırakıyım seni onu ozlemek icin bir cinsel obje olarak gordum dedi

Ben ona demistim biseyler yasayıp biterse ben mahvolurum diye beni kandırdımı onca ay yataga atmak icin mi cabalamıs sdce sevmezken seviyorum mu demiş

Adam bosanmdan neden kaldınız veya bilmeyerek kaldıysanız öğrenince neden iletişimi kestiniz. Benim de konuştuğum kişi bosandm dedi fakat bosanmamis anında karısına bildirip numaramı degistirdim. Burada aldatılan siz deil karısı fakat siz de resmi olarak boşanmadan mesafe koymaliydinz

Adam şerefsizin teki. Eside bunu az cok anlamıştır zaten. Bu sana ders olsun. Baskalari ile herhangi bağları olan bi adamla ilişki kurma bir daha. Bir daha seni rahtsiz ederee bu sefer sen sikayet et

Olan olmuş artık
Bundan büyük bir ders çıkarıp önünüze bakacaksınız

Daha boşanmamış bir adamla ilişki yaşamak isteyen kişilere de ders niteliğinde

Bırakın karışmayın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…