- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Gel dese suraya gidecem hala o kıvamdayım
Ayyy
Arkadaşın olmasın orası yanlış anlaşılsın sonuçta evli bir erkekle beraber olmuşsun yani aldatılan yine sen olmamışsın....Yanlıs anladın kadını tanımam etmem arkdsm fln değil
Sen bilmeden cikmissin. Ama bu kadin bile bile yapmış. Ayrica lafına dikkat et sen çok mu akillisin. Bosanmak istemeyen bosanmaz sen istiyosun diye kadin bosanmak zorunda mi. Burda aldatilip bi çok sebepten dolayı boşanmayan kadin var surekli görüyoruzYa şaka mısınz benim de konuştuğum kişi evli çıktı tabiki direkt karısını buldum boşandım demişti yalan söylemiş karısına ispatladım babasına ulaşıp anlattım. Karısını salak yerine koymaisn diye. Ama sizin gibiler salak yerine konulmayi tercih ediyor bu da bi seçim tabi
Kadının bilmeye hakkı yok mu? Konu sahibini onaylamıyorum ama kadın slaj yerine konulduysa bilmeli ona göre hareket ederYalnız maşallah sizi kullanıp kullanıp atan adam ama siz karısının canı acısın istemişsiniz. Erkeğin yediği haltın cezasını bile kadına kesin böyle devam edin
Ben kadını onaylamıyorum ama aldatılan bi kadın da bunu bilmeli ayrıca ben kendime akıllı demedim he akilli mıyım evet ama az önce bunu dolandırmadımSen bilmeden cikmissin. Ama bu kadin bile bile yapmış. Ayrica lafına dikkat et sen çok mu akillisin. Bosanmak istemeyen bosanmaz sen istiyosun diye kadin bosanmak zorunda mi. Burda aldatilip bi çok sebepten dolayı boşanmayan kadin var surekli görüyoruz
Orasi öyle.Ben kadını onaylamıyorum ama aldatılan bi kadın da bunu bilmeli ayrıca ben kendime akıllı demedim he akilli mıyım evet ama az önce bunu dolandırmadımsadece bilmeye hakkı var diyorum konu sahibinin hatası zaten var. Kadın bilsin ki ayrılmasa bile köpeğine tasmaları taksim bi zahmet çok gezmesin ortalıkta kocası
Tam acıyacak gibi olucam ki şu yorumunuzu gördüm ya arkadaşım sen karakterli biri olsan , karısına dönünce hiç ses etmeden gidersin hala cagirsa giderim demezsin neden mi ...Hanım hanım fantazi dğl gercek birebir yaşadıklarımızı anlattım koynundayken
Kadının bilmeye hakkı var tabii ki ama konu sahibi Kadına saygı duyduğu için değil benim canım yandı onun da yansın diye anlatmış herşeyi ben niyete sinir oldumKadının bilmeye hakkı yok mu? Konu sahibini onaylamıyorum ama kadın slaj yerine konulduysa bilmeli ona göre hareket eder
aynen hislerime tercüman olmuşsunuz.Konunun ana teması bu bence.Adam pislikadamın karısını mağdur kandırılmış görenleri hiç anlamadım. konu sahibesi de kandırılmamış evet. henüz resmen boşanmamış bir adamla ilişki yaşamış. evet bu büyük bir hata ama adamın karısı da adamdan boşanacak aşamaya gelmiş bu aşamadayken kocasının başka kadınla ilişkisi olduğunu da öğrenmiş buna rağmen geri dönmüşse bu kadın da hatalıdır. gurursuzdur. kısacası üçü de hatalı ama adam pisliğin teki.
Haha teşekkür ederim.Bu yazılanlardan irite oldum valla , bu nedir ya !??Ayyycok tatlısın ya yanimda olsan yanağını mincirirdim koptum burda ayni tepkileri veriyorum bende suanda hahahahahahahhahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?