Kandırıldım aldatıldım

Tercihini karısından yana kullanmış
Ne diyelim geçmişler ve birde size ders olsun
Eğer sevişmek sizde değerse o derğerlere sahip çıkın ki ilerde bir başkasına kocan benimle sevişti sana geri döndü demeyin
Karşı tarafın midesi sağlamış yanlız

Yanlıs anladın kadını tanımam etmem arkdsm fln değil
Arkadaşın olmasın orası yanlış anlaşılsın sonuçta evli bir erkekle beraber olmuşsun yani aldatılan yine sen olmamışsın....
adam da nikahlı karısına ve çocuklarına dönmüş bu kadar basit
En büyük kötülüğü insan kendi kendine edermiş ders çıkarın bu büyük yanlıştan önünüze bakın derim

Sen bilmeden cikmissin. Ama bu kadin bile bile yapmış. Ayrica lafına dikkat et sen çok mu akillisin. Bosanmak istemeyen bosanmaz sen istiyosun diye kadin bosanmak zorunda mi. Burda aldatilip bi çok sebepten dolayı boşanmayan kadin var surekli görüyoruz

Yalnız maşallah sizi kullanıp kullanıp atan adam ama siz karısının canı acısın istemişsiniz. Erkeğin yediği haltın cezasını bile kadına kesin böyle devam edin
Kadının bilmeye hakkı yok mu? Konu sahibini onaylamıyorum ama kadın slaj yerine konulduysa bilmeli ona göre hareket eder

Ben kadını onaylamıyorum ama aldatılan bi kadın da bunu bilmeli ayrıca ben kendime akıllı demedim he akilli mıyım evet ama az önce bunu dolandırmadım sadece bilmeye hakkı var diyorum konu sahibinin hatası zaten var. Kadın bilsin ki ayrılmasa bile köpeğine tasmaları taksim bi zahmet çok gezmesin ortalıkta kocası

Orasi öyle.

Hanım hanım fantazi dğl gercek birebir yaşadıklarımızı anlattım koynundayken
Tam acıyacak gibi olucam ki şu yorumunuzu gördüm ya arkadaşım sen karakterli biri olsan , karısına dönünce hiç ses etmeden gidersin hala cagirsa giderim demezsin neden mi ...
Çünkü adamın pislik olduğunu anlamış ve ondan kurtuldugun için sukretmis olurdun ...böyle davransaydin sana madur derdim ...ama sen ne yaptın arkadaş kadına gidip yaptığınız seksi nasıl anlattiysan ince ayrıntıya kadar anlatmışsin pes ya ne kadar kalitesiz şeyler bunlar kendinize sayginiz olsun azcik...ayrıca adam esrar bağımlısı biri bir seviyorum karım dedi diye tamam tutuldun anladık olabilir diyelim hadi davranışada bakmak lazım değil mi ..cocugunla o adamı aynı eve sokmak istermisin adam esrarci sonra küfürbaz yani bu 2. evliliğin olacak bu pislikle bebeğini aynı evde yaşatır misin yahu akıl mantık lütfen ...haram olan şeylerden de hayır gelmez yani ..karsi taraf zaten batmış ..sende batiksin ama dahada batmak istiyorum diye cirpiniyorsun yapma bunu kendine ..kaç yaşındasın bilmem ama aktivitelere katil grupça yürüyüş bisiklet vs ordan bekar bul kendine ne deyim

KAdın da bi alem madem adam istediğiyle olur niye arıyosun bulduğun tlf nosunu sana ne. Adamla evlenmek gibi bir hayal kurmadınız umarım

adamın karısını mağdur kandırılmış görenleri hiç anlamadım. konu sahibesi de kandırılmamış evet. henüz resmen boşanmamış bir adamla ilişki yaşamış. evet bu büyük bir hata ama adamın karısı da adamdan boşanacak aşamaya gelmiş bu aşamadayken kocasının başka kadınla ilişkisi olduğunu da öğrenmiş buna rağmen geri dönmüşse bu kadın da hatalıdır. gurursuzdur. kısacası üçü de hatalı ama adam pisliğin teki.

aynen hislerime tercüman olmuşsunuz.Konunun ana teması bu bence.Adam pislik

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Oh olsun falan demeyeceğim. Sizin adınıza üzüldüm doğrusu.
Ben de boşandım 6 yıl önce. Açıkçası çocuğum da yok. Bunu neden anlatıyorum, isteseydim hayatıma çok kişi girebilirdi. Yalnızlıkta çok zorladı beni hala da zorluyor. Siz üstelik annesiniz, çocuğunuz var. Nasıl bu kadar kolay kapılıyorsunuz erkeklerin lafına? Boşverin ya boşanma davası bitmeden kadın peşine düşen adamdan hayır gelir mi? O kaç yıllık karısını kaybettiği için üzülmüyor, size mi üzülecek. Gerçekten kadınlar olarak biraz salakça davranıyoruz. İlgi ve sevgi ihtiyacımız bizi saçma sapan insanlara yönlendiriyor. Arkanıza bakmadan kaçın. Bir hata yapmışsınız artık yapacak bir şey yok. Bundan sonra daha dikkatli olun lütfen.

Bu ciftten uzak durun, hatta benim su anda ciddi bir iliskim var beni bir daha rahatsiz ederseniz onu uzerinize salarim deyin. Zaten iliskilerine verebileceginiz zarari vermissiniz, o kadin bu olayi unutmaz her ne kadar size oyle seyler yazmis olsa da. Erkeklere guvenmek konusunda da, evlenmeden birlikte olmuyorum, benimle evlenir misin deyin bir daha bir erkek size asik oldugunu falan soylerse. Sonra bakin bakalim ayaklarini kicina vura vura kaciyor mu yoksa gercekten size asik mi olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…